Barion Pixel

Airfrier / olajsütő

 • ECG AF 3500 Forrólevegős Sütő 1500W 3,5L

  Az ECG AF 3500 Forrólevegős Sütőről

  Az  olaj nélküli forró levegős fritőz  kiváló választás mindenki számára, aki egészséges ételeket szeretne enni, minimális mennyiségű zsiradék felhasználásával. A forró levegővel való sütés és grillezés lehetővé teszi, hogy az ételek ízletesek és egészségesek legyenek. A nagy hatékonyságú sütési rendszer gyorsan és energiatakarékosan süti meg az alapanyagokat, így időt és pénzt takarít meg.

  Az olaj nélküli forró levegős fritőz  3,5 literes belső edény e lehetővé teszi, hogy zöldségeket, húsokat, hasábburgonyát és desszerteket készítsen. A kézi sütési idő és hőmérséklet beállítása lehetővé teszi, hogy a fritőzt sokféle recept elkészítéséhez használja. A hőmérséklet  80 és 200 °C között  állítható be, a sütési idő pedig 30 percre korlátozható. Az  automatikus kikapcsolás  funkció gondoskodik arról, hogy az étel ne égjen meg vagy ne legyen túlsütve.

  A forró levegős fritőz  kivehető belső kosara tapadásmentes  felülettel rendelkezik, ami könnyen karbantartható és tisztítható. A csúszásgátló lábak biztosítják, hogy a fritőz stabil maradjon az asztalon. A  működésjelző és a hőmérséklet kijelző  segít abban, hogy a sütés folyamata alatt az étel megfelelő hőmérsékleten legyen. A túlmelegedés elleni védelem biztonságos és zavartalan működést biztosít. A teljesítményfelvétel  1300-1500 W , így nagy teljesítményű működést biztosít.

  Összességében az olaj nélküli forró levegős fritőz egészséges, ízletes és egyszerű megoldást kínál azoknak, akik szeretnének egészségesebb ételeket fogyasztani, minimális mennyiségű zsiradék felhasználásával. A könnyen karbantartható és használható kialakítású fritőz minden konyhában jól mutat, és biztosítja az ételek ízletes és egészséges elkészítését.

 • ECG AF-6000 Forrólevegős Sütő 6L 1800W

  Az ECG AF-6000 Forrólevegős Sütő egy kiváló minőségű és sokoldalú konyhai eszköz, amely lehetővé teszi a könnyű és ízletes ételek elkészítését otthon.

  Ez a forrólevegős sütő ideális választás mindazoknak, akik szeretnének sütni, grillezni, pirítani vagy melegíteni az ételeiket. Nagy belső térfogattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a nagyobb adagok és sütési tálcák használatát.

  Az ECG AF-6000 forrólevegős sütő energiatakarékos működést biztosít. A beépített ventilátor segítségével a meleg levegő egyenletesen oszlik el a sütőben, így a ételek gyorsabban és egyenletesebben sülnek meg. Ez lehetővé teszi a jobb hőeloszlást és az ételek kívül ropogós, belül pedig puha és ízletes állapotban való elkészítését.

  A sütő beállítható hőmérséklettel rendelkezik, így könnyen beállíthatja a megfelelő hőmérsékletet az elkészítendő étel típusa szerint. Emellett beépített időzítővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a pontos sütési idő beállítását és figyelemmel kísérését.

  Az ECG AF-6000 forrólevegős sütő könnyen kezelhető és tisztítható. Az állítható felső és alsó fűtési funkciók lehetővé teszik a sokoldalú felhasználást. A sütő belső része könnyen tisztítható, és a sütőajtó üvege kivehető, így könnyen hozzáférhet a tisztításhoz.

  Összességében az ECG AF-6000 Forrólevegős Sütő praktikus és megbízható konyhai eszköz, amely segít az egyszerű és ízletes ételek elkészítésében. Bármilyen konyhai kalandra vállalkozik, ez a forrólevegős sütő garantálja a kiváló eredményeket és a sütési folyamat egyszerűségét.

 • MPM MFR-06 Forrólevegős Sütő 1500W

  Az MPM MFR-06 Forrólevegős Sütő

  Az MPM MFR-06 forrólevegős sütő egy nagyszerű eszköz otthoni sütéshez és főzéshez. A 2200 W-os teljesítményének köszönhetően gyorsan és hatékonyan megsütheti az ételeket. Az elektronikus vezérlőpanel és a LED kijelző egyszerűvé teszi az üzembe helyezést és a beállítások kezelését. Az érintőkapcsolók hanggal lehetővé teszik az egyszerű és kényelmes kezelést, és 8 program közül választhat, hogy elkészítse a kedvenc ételeit, mint például a pizza, a steak vagy a csirke. A termosztát hőmérséklet-szabályozása lehetővé teszi a pontos hőmérséklet beállítását 5 ° C-onként 80 ° C-tól 200 ° C-ig, és az időzítő a tartomány beállítását teszi lehetővé 0-30 perc között. Az eltávolítható fiók és élelmiszer-kosár nem tapadó bevonattal rendelkezik, és a csúszásmentes lábak biztonságos használatot biztosítanak. A sütő 2,8 literes kosárral és 4,5 literes tálakkal rendelkezik, így bőséges hely áll rendelkezésére a sütéshez és főzéshez.

 • NEDIS KAAF0300EBK Forrólevegős Sütő 1500W 1,2L

  A Nedis KAAF0300EBK forrólevegős sütő egy sokoldalú és kompakt konyhai eszköz, amely tökéletes megoldást nyújt a sütni és grillezni vágyóknak. A sütő 1500 wattos teljesítménnyel rendelkezik, és 30 literes kapacitással bír, amely ideális kisebb családok és lakások számára. A sütő könnyen kezelhető, és számos funkciót kínál, mint például grill, sütni, pirítani és forrólevegős sütés. A Nedis KAAF0300EBK forrólevegős sütő digitális kijelzővel és időzítővel is rendelkezik, ami megkönnyíti a sütési folyamatot. A sütő belső része könnyen tisztítható, és a tartozékok, mint a sütőrács és a tepsi, szintén könnyen eltávolíthatók és moshatók. Összességében a Nedis KAAF0300EBK forrólevegős sütő egy praktikus és hasznos eszköz a konyhai munka során.

 • TOO DF-109W-800W Olajsütő 800W 1L

  A DF-109W-800W Olajsütőről

  Sokoldalú TOO DF-109W-800W olajsütő ideális megoldás az egészséges és ízletes ételkészítéshez. Az olajsütő 800W-os teljesítménye kiválóan alkalmas a gyors és hatékony ételek sütéséhez. Az 1,5 literes térfogatban könnyen elkészítheti kedvenc ételeit, a beépített hőmérsékletszabályozóval pedig 80 és 200 °C között állíthatja be a hőmérsékletet. A kémlelő ablak segítségével könnyedén ellenőrizheti az ételek elkészültségét, míg a cserélhető szűrő gondoskodik arról, hogy az ételek ízletesek és egészségesek legyenek.

Termékkategóriák