Egészség megőrzés

Az elektromos egészségmegőrzés kategóriába olyan eszközök tartoznak, amelyek segítenek a testünk egészségének megőrzésében és javításában. Ezek a termékek lehetnek vérnyomásmérők, pulzusmérők, vércukorszint-mérők, testzsírmérők, lázmérők és egyéb egészségügyi monitorok. Az elektromos egészségmegőrző termékek segítenek nyomon követni az egészségi állapotunkat, és segítenek az egészségesebb életmód elérésében. Az ilyen típusú termékek kiváló minőségűek, megbízhatóak és könnyen használhatóak, és széles választéka áll rendelkezésre az érdeklődők számára.
Az újdonságok közé tartoznak az olyan okos eszközök, amelyek mobilalkalmazásokkal együtt működnek, és amelyek adatainkat gyűjtik és elemzik az egészségi állapotunk javítása érdekében. Ezen kívül az egészségmegőrző készülékek egyre könnyebbé válnak, és egyre több funkcióval rendelkeznek, például lehetnek személyre szabott testzsír és BMI számítók, illetve képesek lehetnek az alvási mintázatunk figyelésére is.

  • Nincs készleten

    TOO SD-A180-W Érintés Nélküli Szappan Adagoló

    A TOO SD-A180-W Érintés Nélküli Szappan Adagolóról

    A TOO SD-A180-W fehér érintés nélküli szappan és fertőtlenítő adagoló egy modern és praktikus készülék, amely a higiéniai szabályok betartásához kiválóan alkalmas. A szappan- és fertőtlenítőszer adagolását érzékelő érintés nélküli technológia segítségével biztonságosabbá teszi a kézmosást és a fertőtlenítést. A készülék 250 ml-es kapacitással rendelkezik, és spray adagoló típussal van ellátva. Fröccsenés álló és ABS műanyagból készült. A készülék mérete 10 x 9 x 20,5 cm, és 450 g-os súllyal rendelkezik. A tápellátásához 3 darab AA elemre van szükség, amelyek nem tartozékai a terméknek.

Termékkategóriák