Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

Hajformázó

Az elektromos hajformázó kategóriában olyan eszközöket találunk, amelyek segítségével könnyedén elkészíthetjük a kívánt frizurát. Az eszközök között megtalálhatóak a hajvasalók, hajcsavarók, és hajformázó kefék is. Az eszközök méretéből adódóan lehetnek kisebbek és nagyobbak is, attól függően, hogy milyen hajformázási célokra szeretnénk használni őket.
A hajvasalók különösen hasznosak azoknak, akik sima és egyenes hajat szeretnének, de a hajformázó kefék, hajcsavarók és hajszárítók segítségével könnyedén elkészíthetők a göndör, hullámos vagy bármilyen más frizurák is. Az eszközök többsége általában kerámia bevonattal rendelkezik, amely segít védeni a hajat a túlzott hőtől és az égéstől.
Az újdonságok között számos okos hajformázó eszköz is megjelent, amelyek lehetővé teszik a személyre szabott hőmérséklet és idő beállítását, illetve a hajformázó eszközöknek van már vezeték nélküli változata is, így azok használata még kényelmesebbé válik. Emellett a legtöbb eszköz már rendelkezik ionizációs funkcióval is, amely csökkenti a statikus elektromosságot és segít megőrizni a haj egészségét.

 • BABYLISS AS82E Hajformázó 800W 2 Fokozat

  A BABYLISS AS82E Hajformázóról

  Használata változó lehet a haj hosszúságától függően: rövid hajnál a fejet vízszintesen használjuk a lágy és természetes hatás érdekében, befelé vagy kifelé fésülve.
  Hosszú hajnál függőlegesen használjuk, ekkor a hajvégeknél göndörödő loknikat kapunk.

  2 féle kiegészítőt találsz a dobozban:

  -Dúsító körkefe  (38 mm ?)
  Könnyedén siklik át a hajon, a hajad jobb védelme érdekében.
  A „hajkefe-hajszárító kombináció forradalmasítja a beszárítás műveletét!
  Ez a kefe biztosítja a lágy, selymes, dús frizurát.
  A készülék meleg levegője felmelegíti a tartozékok fémcsövét, a hő tehát közvetlenül érintkezik a hajjal, ezáltal hajad lágy és sima lesz.

  –  Lágy sörte körkefe (20 mm ?), ez az átmérő elsősorban az utolsó simításokra alkalmas : ez a kefe kiemeli egyes hajtincsek, vagy a frufru és a hajvégek formáját.

  A kiegészítő kefék bevonata kerámia
  A kerámia kiváló hőmegtartó és egyenletesen oszlik el rajta a hő így a hajformázás haj roncsolás nélkül tartósan kivitelezhető. Teljesítmény:  800W
  230V, 50-60HzKét féle hőmérséklet fokozat állítható be.

 • BABYLISS AS950E Forgókefés Meleglevegős Hajformázó 650W

  A BABYLISS AS950E Forgókefés Meleglevegős Hajformázóról

  A BABYLISS AS950E Forgókefés Meleglevegős Hajformázó egy nagy teljesítményű eszköz, amely egyszerűvé teszi a hajformázást. Az eszköz meleglevegős funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a haj formázását, anélkül hogy károsítaná azt. A forgókefe funkció segítségével a haj göndöríthető és formázható. Az eszközön több sebességfokozat és hőmérséklet állítható, így a felhasználó könnyen beállíthatja az igényeinek megfelelő hőmérsékletet és sebességet. Az eszköz csomagolásában számos tartozék található, többek között különböző méretű forgókefék, amelyek lehetővé teszik a különböző hajhosszúságok kezelését. Az eszköz nagyon könnyű, így a felhasználó könnyedén használhatja, akár hosszabb ideig is. Összességében, a BABYLISS AS950E Forgókefés Meleglevegős Hajformázó egy ideális választás azok számára, akik szeretnék egyszerűvé és hatékonyabbá tenni a hajformázást otthon.

 • BABYLISS BA668E Meleglevegős Hajformázó

  A BABYLISS BA668E Meleglevegős Hajformázóról

  Száraz és nedves hajat is formázhatsz ezzel a meleglevegős készülékkel. A különböző stílusú frizurákat a két formázó kefe segítségével valósíthatod meg. Kreálj magadnak minden nap olyan hajkoronát, mintha a fodrásztól léptél volna ki!A BaByliss 668E meleglevegős hajformázó ideális eszköz arra, hogy könnyedén beszárítsd a hajad. 300W-os motorjának és 2 hőmérsékletének köszönhetően nedves vagy száraz haj is formázható vele. Használd a 2 kiegészítő körkefét a különböző stílusok kialakításához! Az állítható feszültségkapcsolónak köszönhetően utazáshoz is ideális társ!

 • BABYLISS ST089E Hajvasaló 2 fokozat

  A BABYLISS ST089E Hajvasalóról

  A BABYLISS ST089E Hajvasaló egy kompakt és praktikus eszköz, amelyet otthoni hajformázáshoz terveztek. Az eszköz egy kerámia bevonattal van ellátva, amely biztosítja a haj védelmét a káros hőhatásokkal szemben. A hajvasaló hőmérséklete állítható, így a felhasználó könnyen beállíthatja az igényeinek megfelelő hőmérsékletet. Az eszköz könnyű és kis méretű, így kényelmesen használható és tárolható. A BABYLISS ST089E Hajvasaló gyorsan felmelegszik, így azonnal használatra kész. A kábelt elforgatható és a hajvasaló belsejébe csavarható, így könnyen tárolható és szállítható. Ez a hajvasaló egy ideális választás azok számára, akik könnyen és hatékonyan szeretnék formázni a hajukat.

 • BABYLISS ST255E Tourmalin Kerámia Hajvasaló

  A BABYLISS ST255E Tourmalin Kerámia Hajvasalóról

  A BABYLISS ST255E Tourmalin Kerámia Hajvasaló egy professzionális eszköz, amely lehetővé teszi a hajformázást otthon. A hajvasaló rendelkezik egy kerámia bevonattal, amely segít megvédeni a hajat a káros hőhatásoktól, és elősegíti a sima, ragyogó hajat. Az eszközben egy speciális tourmalin technológia található, amely csökkenti a haj statikus feltöltődését, így elkerülve a haj “lógó” hatását. A hajvasaló hőmérséklete állítható, így a felhasználó könnyen beállíthatja az igényeinek megfelelő hőmérsékletet. Az eszköz kis méretű, így könnyen tárolható és szállítható. A BABYLISS ST255E Tourmalin Kerámia Hajvasaló egy tartós és hatékony eszköz a hajformázáshoz.

 • BABYLISS ST492E STREAM Gőzölős Hajvasaló

  A BABYLISS ST492E STREAM Gőzölős Hajvasalóról:

  Nagy teljesítményű gőzölős hajvasaló, a gőz segítségével hidratálja és védi a hajat egyenesítés közben. Könnyedén nyújtva, a tökéletes egyenesítés eredményét, hajroncsolás nélkül!
  Széles, kerámia bevonatú lapjaival és kivehető, fésűivel, biztosítja a tökéletes simítást egyetlen lépésben.
  5 digitális hő beállítás 170 ° C-tól 230 ° C-ig és az Advanced Ceramics fűtési rendszer, amely minden szakaszban folyamatosan magas hőt tart fenn a szalon eredmény érdekében.
 • BRAUN ES1/ST310 Hajvasaló Készülék

  A BRAUN ES1/ST310 Hajvasaló Készülékről

  A Braun Satin Hair 3 IONTEC hajvasalót kifejezetten úgy tervezték, hogy az, a hajformázás során helyreállítsa a haj egészségét és ragyogását.
  A Braun a világ egyik legnagyobb hajápolással foglalkozó cégének márkája és számos innováció fémjelzi a nevét. A DWI-vel (szövetrostok kutatásával foglalkozó független német intézet) együttműködve a Braun felfedezte, hogy a 200°C feletti hőmérsékleten végzett hajformázás visszafordíthatatlan károsodást okoz a haj szerkezetében. A haj egészsége iránti elkötelezettségünkhöz híven a Satin Hair 3 hajvasaló készülék pontos hőfok szabályozóval működik, amely csúcsminőségű IONTEC technológiájának köszönhetően nem engedi a 200°C-nál magasabb üzemi hőmérséklet kialakulását.
  A különbség szembetűnő és kézzel fogható, mivel a haj fényessé, ragyogóvá, simává és egészségessé válik.

 • ECG KE 2451 Hajformázó

  ECG KE 2451 Hajformázóról

  Az ECG KE 2451 Hajformázó egy hatékony és könnyen használható eszköz, amely segít a haj formázásában otthoni környezetben. Az eszköz kerámia bevonatú lemezei kíméletesen, de hatékonyan kezelik a hajat, és lehetővé teszik a hajformázást a kívánt stílusban. Az eszköz kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható működést. Az eszközön 4 hőmérséklet-beállítást találunk, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó kiválassza az igényeinek megfelelő hőmérsékletet. Az eszköz ergonomikus kialakítású, ami kényelmes és könnyű használatot biztosít. Összességében, az ECG KE 2451 Hajformázó egy nagyszerű eszköz azoknak, akik szeretnék otthon könnyedén és hatékonyan formázni a hajukat.

 • ECG ZV 117 Hajvasaló Készülék 40 W

  Az ECG ZV 117 Hajvasaló Készülékről

  Az ECG ZV 117 Hajvasaló Készülék egy otthoni hajformázáshoz tervezett eszköz. A hajvasaló lapjai kerámia bevonattal vannak ellátva, amelyek védelmet nyújtanak a hajnak a káros hőhatásokkal szemben. Az eszköz hőmérséklete állítható, így a felhasználó könnyen beállíthatja az igényeinek megfelelő hőmérsékletet. Az ECG ZV 117 Hajvasaló Készülék gyorsan felmelegszik, így azonnal használatra kész. Az eszköz kis méretű és könnyű, így kényelmesen használható és tárolható. A hajvasaló kábele forgatható, így a felhasználó könnyen és kényelmesen használhatja az eszközt bármely szögben. Ez az eszköz egy ideális választás azok számára, akik egyszerűen és hatékonyan szeretnék formázni a hajukat otthon.

 • MPM HB-810 Forrólevegős hajformázó 200W

  Az MPM HB-810 Forrólevegős hajformázó egy praktikus és hatékony eszköz a haj formázásához és szárításához. A 200 wattos teljesítménynek köszönhetően gyorsan és hatékonyan szárítja meg a nedves hajat, miközben különböző stílusok létrehozását is lehetővé teszi.

  Az eszköz forrólevegős funkciója lehetővé teszi a haj simítását, formázását és a kívánt stílus létrehozását. Az ergonomikus kialakítás és a könnyű súlyú dizájn könnyű kezelhetőséget biztosít, így akár otthon is egyszerűen alkalmazható a kívánt hajformázási célok eléréséhez.

  Az MPM HB-810 Forrólevegős hajformázó ideális választás mindazok számára, akik a hatékony hajformázás és szárítás mellett értékelik a könnyű használatot és a praktikus kialakítást. Ezzel az eszközzel könnyedén elérheted a kívánt frizurát otthon, az egyszerű és hatékony hajápolás érdekében.

 • MPM MPR-08 Hajformázó 57W

  Az MPM MPR-08 Hajformázó jellemzői:

  Az MPM MPR-08 Hajformázó egy praktikus eszköz, amely segít a haj formázásában otthoni környezetben. Az eszköz kerámia bevonatú lemezei kíméletesen, de hatékonyan kezelik a hajat, anélkül hogy károsítanák azt. Az eszközön állítható hőmérsékletet találunk, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó beállítsa az igényeinek megfelelő hőmérsékletet. Az eszköz ergonomikus kialakítású, ami kényelmes és könnyű használatot biztosít. Az eszköz kompakt mérete és könnyű súlya miatt könnyen hordozható és tárolható. Összességében, az MPM MPR-08 Hajformázó egy nagyszerű eszköz azoknak, akik szeretnék otthon könnyedén és gyorsan formázni a hajukat.

 • ORAVA KF-300 Körkefés Meleglevegős Hajformázó

  A multifunkcionális ORAVA KF-300 típusú forrólevegős hajformázó kiváló segítőtárs, amellyel hajszárítás közben igazíthatod a frizurádat.  Számos (5) tartozékkal minden nap megváltoztathatja a frizuráját. Dús térfogat, vastag fürtök, finoman hullámos tincsek vagy finoman formázott frizura, egy kis gyakorlással hajtervező leszel.  A hajformázó meleg levegőt fúj, ami áthalad a toldalékokon lévő lyukakon, így egyszerre száríthatod és formázhatod a hajad.

 • ORAVA TENARA-1 Hajvasaló 45W

  A ORAVA TENARA-1 Hajvasalóról

  A hajvasaló kiváló minőségű kerámialapokat tartalmaz a praktikus hajkiegyenesítés érdekében, és csavart forma tökéletes göndörítést hoz létre. A használata nagyon egyszerű, könnyed, más személy segítsége nélkül is megoldható. A Tenera 15 másodpercen belül azonnal felmelegszik, és a LED-kijelzőn bármilyen hőmérsékletet beállíthat 150 és 230 °C között, ami megfelel a haj minőségének. A készülék automatikus kikapcsol 1 óra elteltével. Minden hajtípushoz alkalmas. speciális csavart kerámia lemezek 2 az 1-ben az egyszerű hajkiegyenesítéshez/göndörítéshez hőmérséklet-beállítás 150 és 230 °C között LED kijelző aktuális hőmérséklet kijelzővel Könnyű kezelhetőség, vasalás és göndörítés erőfeszítés nélkülEgyenes vagy göndör fürtök? Az Orava Tenera 2 az 1-ben simán vasalhatja a hajat , de szexi hullámokat is kelthet, attól függően, hogy milyen frizurához kedve van. Alaposan, de finoman, selymesen folyó vízeséssé vasalja ki a haját, de megfelelő szögben tartva a fűtőlapok spirális formájának köszönhetően vonzó hullámokat, fürtöket is varázsol a tincsekből.

 • ORAVA TENERA 2 Hajvasaló 55W

  A ORAVA TENERA 2 Hajvasalóról

  A hajvasaló kiváló minőségű kerámialapokat tartalmaz a praktikus hajkiegyenesítés érdekében, és csavart forma tökéletes göndörítést hoz létre. A használata nagyon egyszerű, könnyed, más személy segítsége nélkül is megoldható. A Tenera 15 másodpercen belül azonnal felmelegszik, és a LED-kijelzőn bármilyen hőmérsékletet beállíthat 150 és 230 °C között, ami megfelel a haj minőségének. A készülék automatikus kikapcsol 1 óra elteltével. Minden hajtípushoz alkalmas. speciális csavart kerámia lemezek 2 az 1-ben az egyszerű hajkiegyenesítéshez/göndörítéshez hőmérséklet-beállítás 150 és 230 °C között LED kijelző aktuális hőmérséklet kijelzővel Könnyű kezelhetőség, vasalás és göndörítés erőfeszítés nélkülEgyenes vagy göndör fürtök? Az Orava Tenera 2 az 1-ben simán vasalhatja a hajat , de szexi hullámokat is kelthet, attól függően, hogy milyen frizurához kedve van. Alaposan, de finoman, selymesen folyó vízeséssé vasalja ki a haját, de megfelelő szögben tartva a fűtőlapok spirális formájának köszönhetően vonzó hullámokat, fürtöket is varázsol a tincsekből.

 • ORAVA ZV-205 2in1 Hajvasaló 200C

  Sima vagy hullámos? Mindig tökéletesen ápolt haj az Orava ZV-205-tel.

  Akár egy sima vízesést választ, amely úgy folyik, mint egy félhátú fátyol, vagy egy hullámos, nagy térfogatú sörényt, a hajvasaló és a hajsütővas mindig kéznél lesz, hogy felcsillanjon. Két különálló vasalófelülettel rendelkezik kerámia felülettel, így már csak ki kell választanod, hogy milyen frizurát szeretnél ma. A vezérlő egyszerű mozgatásával lezárja a tányért, amelyre nincs szüksége, és elkezdheti a frizura elkészítését. A hőmérséklet egyenletesen oszlik el a lemezeken a teljes felületen, amely elég széles ahhoz, hogy még egy vastag hajszálat is befogjon és kondicionáljon. Így nem veszít sok időt és türelmet a frizura elkészítésekor. A hajszakértő automatikusan 200 Celsius fokra van beállítva, bekapcsolásjelzővel rendelkezik, és úgy készült, hogy a haja még napi használat mellett sem sérüljön meg.

 • PROFI CARE PH-HC 3049 Hajformázó

  PROFI CARE PH-HC 3049 Hajformázóról

  Szenzációs hullámok fáradtság nélkül. Ez a ProfiCare által gyártott kúpos hajsütővas nélkülözhetetlen azok számára, akik természetes hatású hullámokat szeretnének egy drága fodrász közbeavatkozása nélkül.

  Ez a stílusos hajsütővas, melynek teljesítménye 25 W kúpos formájáról ismerhető fel. Használatát meg kell tanulni, de az eredmény megéri az erőfeszítést.

  A fej átmérője 25 mm, így ez a hajsütő a szélesek közé sorolható. Elsősorban hosszabb hajhoz és nagyobb hullámok készítéséhez ajánlott. A henger felülete turmalin, amely a legrakoncátlanabb tincsekkel is elbánik. Ez a speciális réteg nem engedi kiszáradni a hajat. Ráadásul csökkenti a haj elektromos töltését is. Az ionizációs technológia visszaállítja a haj egészséges állapotát.

 • ROWENTA CF3222F0/D80 Hajformázó

  A A ROWENTA CF3222F0/D80 Hajformázó jellemzői:

  Hajsütővas a laza fürtökhöz természetes megjelenéssel. Rowenta CF3222F0 XL A Keratin & Shine Elite egyedülálló felülete keratinos és turmalín formulája erősíti a haját, és egészséges fényességét és hidratálást biztosít. A kinézeted szerkesztésénél a kezed alatt nem fog gondot okozni a tápkábel 360 ° -os forgócsuklóval.

  A TERMÉSZETES HULLÁMOKÉRT ÉS GÖNDÖR FÜRTÖKÉRT
  A Rowenta For Elite XL Keratin&Shine hajsütővas tökéletesen természetes hullámokat készít minimális erőfeszítéssel. Az egyedi Keratin & Shine felület megerősíti és csillogást kölcsönöz a hajnak. Ennek eredményei a tökéletesen rugalmas göndör hajtincsek vagy a tökéletesen csillogó gyönyörű hullámok.

  KERATIN & SHINE FELÜLET

  A sütővas felülete ötvözi a pro-proteineket és az ásványi anyagokat: 1. A keratin a haj alapvető alkotórésze, mely a haj erősségének és rugalmasságának a hordozója. 2. A turmalin természetes ion kibocsátó, ami csillogást és antisztatikus hatást kölcsönöz a hajnak. EREDMÉNY: gyönyörű, fényesen csillogó haj.

 • ROWENTA CF6430D0/AS0 Hajformázó

  ROWENTA CF6430D0/AS0 Hajformázóról:

  A ROWENTA CF6430D0/AS0 Hajformázó egy sokoldalú eszköz, amely lehetővé teszi a hajformázást, fésülést és szárítást egyetlen készülékkel. Az eszköz a legújabb technológiákat használja, beleértve a ionizáló funkciót, amely csökkenti a haj elektrosztatikus töltését, és így simábbá és egészségesebbé teszi azt. Az eszköz nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amely hatékonyan szárítja a hajat. Az eszközön több sebességfokozat és hőmérséklet állítható, így a felhasználó könnyen beállíthatja az igényeinek megfelelő hőmérsékletet és sebességet. Az eszköz tartalmaz egy kerek kefét is, amely lehetővé teszi a göndör és hullámos haj kialakítását. Az eszköz ergonomikus kialakítású, könnyű és kényelmes használatot biztosít. Összességében, a ROWENTA CF6430D0/AS0 Hajformázó egy nagyszerű eszköz azok számára, akik szeretnék otthon könnyen és hatékonyan formázni a hajukat.

Termékkategóriák