Barion Pixel

acélbarna

 • MPM MCZ-91M Vízforraló 2200W

  Az MPM MCZ-91M vízforraló dupla falú rozsdamentes acélból készült nagy teljesítményű vízforraló,

  amely 1,7 literes űrtartalommal rendelkezik. A vízforraló 2200 W-os teljesítménnyel működik, és gyorsan és hatékonyan forralja a vizet. A vízforralóban lévő vízszintjelző segít abban, hogy pontosan mérjük a vízmennyiséget, és az automatikus kikapcsolási funkció biztonságosabbá teszi használatát. A rozsdamentes acél kivitel elegáns megjelenést kölcsönöz a készüléknek, így tökéletes választás lehet otthoni vagy irodai használatra.
  Más vízforralóknál tovább tartja melegen a vizet, minimalizálja az égési sérülések esélyét. Kezelését megvilágított kapcsológomb biztosítja automata fedéllel rendelkezik. A készülék 360-ban elfordítható.

 • PROFI CARE PH-HC 3049 Hajformázó

  PROFI CARE PH-HC 3049 Hajformázóról

  Szenzációs hullámok fáradtság nélkül. Ez a ProfiCare által gyártott kúpos hajsütővas nélkülözhetetlen azok számára, akik természetes hatású hullámokat szeretnének egy drága fodrász közbeavatkozása nélkül.

  Ez a stílusos hajsütővas, melynek teljesítménye 25 W kúpos formájáról ismerhető fel. Használatát meg kell tanulni, de az eredmény megéri az erőfeszítést.

  A fej átmérője 25 mm, így ez a hajsütő a szélesek közé sorolható. Elsősorban hosszabb hajhoz és nagyobb hullámok készítéséhez ajánlott. A henger felülete turmalin, amely a legrakoncátlanabb tincsekkel is elbánik. Ez a speciális réteg nem engedi kiszáradni a hajat. Ráadásul csökkenti a haj elektromos töltését is. Az ionizációs technológia visszaállítja a haj egészséges állapotát.

Termékkategóriák