Barion Pixel

Fa külső váz

 • Eperanza Ballad EP152 USB2.0 HAngfal

  Kiváló minőségű sztereó hangszórók notebookokhoz és asztali számítógépekhez. Tiszta és természetes hangminőséget biztosítanak. Minden hangszóró- és USB-kimenettel rendelkező számítógépes egységgel jól működnek. Beépített hangerőszabályzóval vannak ellátva. A gyártásukhoz használt kiváló minőségű anyagok védelmet nyújtanak a statikus elektromosság és az elektromágneses interferencia ellen. Tényleges teljesítmény: 5W (2×2,5W)
  Impedancia: 3
  Frekvenciatartomány: 80Hz-20kHz
  Tápellátás: 5V
  Szükségük van: USB és 3,5 mm-es mini-jack fejhallgató kimenetre.
  Kábelhossz: 1,35m
  Méretek: 85 x 85 x 85 [mm]
  Súly: 495 g

 • NEDIS RDFM5200BN Asztali Rádió

  A Nedis RDFM5200BN Asztali Rádió egy stílusos és modern kialakítású eszköz, amely kiváló minőségű rádióműsorokat kínál otthonában vagy irodájában. A barna színű készülék elegáns megjelenést kölcsönöz, és az időtálló dizájnnak köszönhetően könnyedén illeszkedik különböző enteriőrökbe.

  Ez az asztali rádió támogatja az FM és DAB+ frekvenciákat, biztosítva a digitális minőségű és tiszta hangzást a rádióműsorok széles skálájához. A beépített hangszóró kiváló minőségű hangzással szolgál, így minden műsor és zene élvezetes lesz.

  A Bluetooth funkció segítségével a felhasználók vezeték nélkül is csatlakozhatnak saját eszközeikhez, például okostelefonokhoz, és lejátszhatják a kedvenc zenéiket.

  Az asztali rádió kompakt méretű, így könnyedén elhelyezhető bármely asztalon vagy polcon. Az elegáns külső és a modern technológia egyesítése miatt az RDFM5200BN ideális választás mindazoknak, akik minőségi hangzásra vágynak egy stílusos eszközön keresztül a mindennapi hallgatási élményekhez.

Termékkategóriák