Barion Pixel

Lila

 • BABYLISS AS950E Forgókefés Meleglevegős Hajformázó 650W

  A BABYLISS AS950E Forgókefés Meleglevegős Hajformázóról

  A BABYLISS AS950E Forgókefés Meleglevegős Hajformázó egy nagy teljesítményű eszköz, amely egyszerűvé teszi a hajformázást. Az eszköz meleglevegős funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a haj formázását, anélkül hogy károsítaná azt. A forgókefe funkció segítségével a haj göndöríthető és formázható. Az eszközön több sebességfokozat és hőmérséklet állítható, így a felhasználó könnyen beállíthatja az igényeinek megfelelő hőmérsékletet és sebességet. Az eszköz csomagolásában számos tartozék található, többek között különböző méretű forgókefék, amelyek lehetővé teszik a különböző hajhosszúságok kezelését. Az eszköz nagyon könnyű, így a felhasználó könnyedén használhatja, akár hosszabb ideig is. Összességében, a BABYLISS AS950E Forgókefés Meleglevegős Hajformázó egy ideális választás azok számára, akik szeretnék egyszerűvé és hatékonyabbá tenni a hajformázást otthon.

 • MPM MSW-20 Hajszárító 1000W

  A MPM MSW-20 Hajszárítóról:

  Az MPM MSW-20 hajszárító egy erős 1000W-os készülék, amely innovatív levegőkivezető rendszerrel rendelkezik. Két fokozatú hőmérséklet- és légáramlás-szabályozással rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy személyre szabja a hajszárító által generált hőmérsékletet és légáramlást. A matt szürke/rózsaszín színű hajszárító karc- és szennyeződésálló házban helyezkedik el, és nagyon halkan működik. Ha egy megbízható, könnyen kezelhető hajszárítóra van szükséged, az MPM MSW-20 egy jó választás lehet.

 • MPM MZE-21/RS Gőzölős Vasaló 2800W Lila-Fekete

  Az Mpm Mze-21 vasaló egy gőzölős, kerámia bevonatos talppal rendelkező készülék.

  A vasaló teljesítménye 2200 watt, ami gyors és hatékony vasalást tesz lehetővé. A víztartály kapacitása 350 ml, így hosszabb ideig is lehet használni anélkül, hogy újra kellene tölteni. Az Mze-21 vasaló gőzölős funkciója 40 g/perc, de nagyon erős gőzlöketet is képes kibocsátani, amely akár 180 g/perc is lehet. Az eszközön egy precíziós fúvóka is található, amely lehetővé teszi a ruhadarabok gőzölését akár lógva is, így megkönnyíti a vasalást. A vasaló kerámia bevonata kíméli a ruhákat, nem tapadnak rá a ruhák, és hosszabb élettartamot biztosít. A készülék kétoldali öntisztító funkcióval is rendelkezik, így az eltömődött gőzcsatornákat is könnyedén kitisztíthatjuk. Az Mze-21 vasalóban található automatikus kikapcsolási funkció akkor aktiválódik, ha a vasaló állapotában 8 percig nem történik semmilyen művelet. A készülék kábelhossza 2.5 méter, így könnyedén használható bármilyen vasalódeszkán.

 • NEDIS IRON120VT Gőzölős Vasaló 2000W

  A NEDIS IRON120VT  tulajdonságai:

  Tartsa ruháit gyűrődésmentesen erőfeszítések nélkül ezzel az erős, 2000 W-os gőzölős vasalóval.
  A gőzszabályozó gomb és a számos hőmérséklet-beállítás az anyag típusától függetlenül mindig tökéletesen sima végeredményt garantál.
  A vasaló emellett függőeleges gőzölés funkcióval is rendelkezik, melynek köszönhetően a vállfán lógó ruhákról is eltüntetheti a gyűrődéseket.
  Rendkívül simán csúszó kerámia talp
  Függőleges gőzölés funkció a vállfán lógó ruhák gyűrődéseinek eltávolításához
  Vízkő elleni védelem és csepegésgátló rendszer az egyszerű karbantartásért és a hosszú élettartamért
  Nagy, 2000 W-os teljesítmény
  360°-ban forgó kábel a maximális rugalmasságért
  Állítható hőmérséklet- és gőzbeállítások a könnyed vasalásért minden anyagtípushoz
  Gőzölés és permetezés funkciók, amelyekkel még a legmakacsabb gyűrődések is eltüntethetők

 • TOO IR-105PB-2200W Gőzölős Vasaló

  A TOO IR-105PB-2200W Gőzölős Vasaló tulajdonságai:

  Szín: Fekete-lila
  Kijelzős
  Teljesítmény: Max. 2200W
  Állandó gőzkibocsátás: 25 g/min
  Gőzlöket: 90 g/min
  Víztartály: 260 ml
  Vasalótalp felülete: Kerámia
  Funkciók: Állítható termosztát, permetezés gomb, gőzlöket, álló gőzölés, anti calc, csepegésgátló, automata kikapcsolás, öntisztítás
  Méret (mm): 322 x 135 x 16
  Hálózati kábel hossza: 2 m
  Súly: 1,35 kg
  Bemeneti feszültség/Frekvencia: 220-240V/ 50Hz
  Gyártói garancia: 12 hónap

 • TOO SS-101 Gőzállomás 2400W

  A TOO SS-101 Gőzállomásról

  • Teljesítmény: 2400 W
  • Függőleges gőzölés
  • Fol yamatos gőzkibocsátás: 85g / perc
  • Erőtelje s gőzlöket: 150g / perc
  • Folyamato s változtatható gőzkibocsátás
  • Változtatható hőmérséklet
  • Nyomás: 3,5 Bar
  • Fokozott csúszást biztosító kerámia felület
  • Gőzc ső hossza: 1,8 M
  • Tápkábel hossza: 1,5 M
  • 230 V / 50 Hz – 60 Hz
 • VIVAX HM-400WP Kézi Mixer 400W

  A VIVAX HM-400WP Kézi Mixer

  A Vivax HM-400WP kézi mixer egy kiváló minőségű és sokoldalú konyhai készülék. A rozsdamentes acél kialakítás és a 400 W teljesítmény biztosítja, hogy hatékonyan dolgozzon az ételek elkészítésekor. A mixerhez tartozik egy műanyag keverőtál, habverő és dagasztófej is. Az ergonomikus kialakítás és a biztonsági zár gondoskodik a kényelmes és biztonságos használatról. A Vivax HM-400WP kézi mixer remek választás lehet bármilyen otthoni konyha számára.

Termékkategóriák