Barion Pixel

Mintás

 • ECG KV 117 CHILLI Digitális Konyhai Mérleg

  ECG KV 117 CHILLI Digitális Konyhai Mérlegről

  Az ECG KV 117 CHILLI Digitális Konyhai Mérleg praktikus és stílusos kiegészítője lehet bármely konyhának. Az üveg design biztonsági, edzett üvegből készült, melynek mérési határa 5 kg, mérési felbontása pedig 1 g. A mérleg rendelkezik Újbóli mérés és TÁRA funkcióval, valamint folyadékmérésre is alkalmas. A választható mértékegységek között megtalálható a g/lb/oz. és ml/fl. oz. A nagyméretű LCD kijelző és érintőfelülettel ellátott vezérlőpanel biztosítja a kényelmes használatot. Az áramellátás 1x 3 V CR 2032 lítium elemmel történik, a mérleg pedig jelez, ha az elem gyenge.

 • NEDIS FNTR20CWD10 Álló Állványra Szerelt Fém Ventilátor 45W

  A NEDIS FNTR20CWD10 Álló Állványra szerelt ventilátorral 

  Élvezze a frissítő fuvallatot ezzel az állványra szerelt ventilátorral, mely az igényeinek megfelelően állítható be. Válasszon a gyenge, közepes és erős forgási sebesség közül, és irányítsa a fuvallatot bármilyen szögben. Ez az álló ventilátor fémből készült, 3 fokozatú, így frissítő szellőt biztosít. Nagy teljesítményű motorral és három beállítással (gyenge, közepes és erős), valamint könnyen használható gombokkal rendelkezik. Az elosztás szabályozható, a dönthető fejjel pedig a légáramlat irányát módosíthatja. A ventilátor magassága 90-1320 centiméter között állítható. A magas teljesítményű, alacsony zajszintű motor kiváló teljesítményt nyújt. Ez az álló ventilátor fém színben nagyon népszerű, elegáns megjelenésű és megbízható működésű. Nagy segítség a nyári kánikulában mindenkinek. Javasoljuk, hogy akik éppen álló ventilátor választás előtt állnak, elöszőr kezdjék a helyiség, szoba felmérésével, mivel nagyobb légköbméter esetén nagyobb teljesítményű ventilátorra lesz szükség. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy milyen az adott helyiség, szoba vagy iroda fekvése, valamint szellőztethetősége. Élvezze az elegáns, három fokozatú ventilátor frissítő fuvallatát. Stílusos és tökéletesen stabil kialakítás, a ventilátor magassága és pozíciója állítható, így a kívánt irányba fújja a hideg levegőt. Tartsa otthona hőmérsékletét kellemesen hűvösen, még a legmelegebb napokon is.

 • NEDIS KASC113VA Digitális Konyhai Mérleg

  A NEDIS KASC113VA Digitális Konyhai Mérlegről:

  A rendkívül pontos konyhai mérleg gyógynövény, virág, tej, víz és sok más alapanyagok mérésére kiválóan alkalmas.
  A mérést követően a hihetetlenül lapos mérleg a legkisebb fiókokba is elteheti.

 • NEDIS KASC600WD Digitális Konyhai Mérleg

  A NEDIS KASC600WD Digitális Konyhai Mérlegről:

  Ez a stílusos, vékony, valódi bambuszból készült digitális konyhai mérleg vonzza a tekintetet, és természetes frissességet hoz minden konyhába.
  A valódi bambusz felhasználása miatt a mérőfelület extra higiénikus, mivel a bambusz felület könnyebben tisztítható.
  Emellett a konyhai mérleg praktikusabb a nagy pontosságú nyúlásmérő szenzor és az „add-weight funkció (tára) miatt a különböző mennyiségű hozzávalók precíz hozzáadásához.
  A mérleg maximális teherbírása 5 kg, amely 1 grammos pontossággal mérhető. 2 db AAA elemmel működik, nagy LCD-képernyője jól olvasható számjegyekkel rendelkezik,
  az energiatakarékos „auto-off funkció pedig kikapcsolja a mérleget egy bizonyos idő elteltével, ha nem használja.
  Minden szakácsnak vagy hobbiszakácsnak, aki szeret sütni, ez a konyhai mérleg kötelező darab.

Termékkategóriák