Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

Narancs

 • ECG R500U HORNET Boombox Hordozható FM Rádió CD USB Beépített Akkumulátor (másolat)

  ECG R500U HORNET Boombox Hordozható FM Digitális Rádió CD lejátszóval SD és USB Bemenettel Beépített Akkumulátorral

  Az ECG R 500U USB rádiós lejátszó egyszerű használata miatt ideális választás lehet bármelyik otthonba, akár gyerekszobába is. A színes, vidám dizájn magas funkcionalitással párosul: a beépített USB-csatlakozón keresztül pendrive-ról is egyszerűen lejátszahtóak az MP3 fájlok. AUX bemeneten keresztül csatlakoztathatunk egy fej- illetve fülhallgatót vagy egyéb zenelejátszót is a készülékhez. Ezenkívül SD memóriakártya olvasóval és jól látható LCD kijelzövel is felszerelték. Ha pedig valami újdonságra vágyunk, nyugodtan válogathatunk az AM/FM rádióadók széles kínálatából. Elemről vagy hálózatról is üzemeltethető.

  • MP3 fájlok lejátszása USB-ről
  • MP3 fájlok lejátszása mikro SD kártyáról / mikro SD kártyáról
  • PLL FM rádió
  • AUX bemenet 3.5 mm
  • Digitális óra / ébresztő
  • Kimenő teljesítmény 2 x 3 W
  • Beépített akkumlátor
  • 2 órás üzemeltetés (teljesen feltöltött akkumlátorral)
  • Áramellátás/töltés USB vezetéken keresztül
  • Áramellátás: tápfeszültség /beépített akkumlátor
 • MPM MOD-25 Porzsák Nélküli Porszívó 750W

  Az MPM MOD-25 Porzsák Nélküli Porszívó egy hatékony és praktikus eszköz a takarításhoz. A porzsák nélküli rendszernek köszönhetően nincs szükség porzsák cserére, és a szívóteljesítménye állandó marad. Az erős 750 W-os motor és a különböző kiegészítők (porszívófejek, kefék) lehetővé teszik a hatékony takarítást a kemény padlózatokon, szőnyegeken és kárpitokon is. A 2,5 literes portartály könnyen üríthető, és a szűrőt könnyen ki lehet mosni, így hosszú élettartamot biztosít. Az MPM MOD-25 Porzsák Nélküli Porszívó kompakt mérete miatt könnyen tárolható, és a kényelmes fogantyú és a hosszabbító cső még kényelmesebbé teszi a használatát. Minden otthonban hasznos eszköz lehet az MPM MOD-25 Porzsák Nélküli Porszívó.

 • PHILIPS GC2617 EasySpeed Gőzölős Vasaló 2300W

  A PHILIPS GC2617 Tulajdonságai:

  A 2600 W teljesítmény gyors felmelegedést és kiváló hatékonyságot biztosít A 2600 W teljesítmény gyors felmelegedést és kiváló hatékonyságot biztosít. Akár 50 g/perc gőzkibocsátás a gyűrődések hatékonyabb eltávolításához Az akár 50 g/perc folyamatos gőzkibocsátás hatékonyan gondoskodik arról, hogy minden gyűrődést eltávolíthasson. Az automatikus gőzvezérlés biztosítja a megfelelő gőzmennyiséget minden ruhanemű esetén Az automatikus gőzvezérlésnek köszönhetően nem kell bajlódnia a szükséges gőzmennyiség kiválasztásával. Csak válassza ki az adott ruhaneműhöz a megfelelő hőmérsékletet, és már kezdheti is a vasalást. Az optimális súlynak köszönhetően a vasaló könnyebben mozgatható a ruhákon A vasaló optimális súlyának köszönhetően könnyen mozgatható bármilyen ruhán, így gondtalan vasalást biztosít és nem olyan megterhelő a vasaló folyamatos ráhelyezése a vasalódeszkára és vissza a tartórészre. Hármas precíziós vasalóorr az optimális irányítás és láthatóság érdekében A Philips Azur Performer gőzölős vasalónál a hegyes vasalóorr kialakításának rendkívüli precizitása 3-féleképpen nyilvánul meg: hegyes vasalóorr, a gombok körülvasalását segítő mélyedés és az orr keskeny kialakítása. A hármas precíziós vasalóorr lehetővé teszi a legbonyolultabb területek (például gombok körüli vagy hajtások közötti területek) elérését is. A beépített vízkőtartály összegyűjti a vízkövet a vasalás közben A speciális tervezésű beépített vízkőtartály összegyűjti a vízkőrészecskéket a vasalás ideje alatt. A Self Clean öntisztító folyamat során a vízkő eltávozik a vasalóból, így a vasalási teljesítmény minden nap ugyanolyan. nem változik napról napra. Self Clean rendszer a hatékony vízkőmentesítés érdekében A beépített vízkőtartály mellett a vasalótalp öntisztító funkciója is segít eltávolítani a legmakacsabb vízkőlerakódásokat is. A tiszta vasalótalp javítja a gőzteljesítményt és a vasalási eredményt. Innovatív kábelvezető Az innovatív kábelvezető egyszerűen a vasalódeszkára kattintható, és vasalás közben elvezeti a kábelt. A vasaló elektronikusan kikapcsol, ha azt egy ideig nem használja. Az elektronikus biztonsági kikapcsolás funkció automatikusan kikapcsolja a vasalót, ha azt egy ideig nem használja, vagy ha felborul. Akár 210 grammos gőzlövet Akár 210 grammos gőzlövet a legmakacsabb gyűrődések gyors eltávolítása érdekében. T-ionicGlide: a legjobb, ötcsillagos vasalótalpunk A T-ionicGlide a legjobban sikló és karcálló, 5-csillagosra értékelt vasalótalpunk integrált titán-oxid réteggel. Egyéb jellemzők: – Víztartály űrtartalma: 300 ml- Hálózati kábel hossza: 2,5 m- Biztonsági automatikus kikapcsolás- Puha markolat- Cseppzáró rendszer- Folyamatos gőzkibocsátás: 50 g/perc- Energiaellátás: 2600 W- Vasalótalp: T-ionicGlide- Gőzlövet: 210 g- Termék méretei: 16x32x14 cm- Teljes súly csomagolással együtt: 1,75 kg- Vasaló + talp súlya: 1,52 kg

 • SONY NW-A105 MP4 Lejátszó

  A High-Resolution Audio hangzást és az életstílusodhoz illő színárnyalatokat kínáló, Android által támogatott NW-A100 sorozat segítségével közvetlenül a Walkman® készülékeden élvezheted kedvenc streamelő és zenei alkalmazásaidat – de a számítógépedhez csatlakozva hozzáférhetsz a zenegyűjteményedhez is. A kedvenc hangélményed elérése még sosem volt ilyen egyszerű.

  A különbségek összehoznak minket
  Az új h. ear termékcsalád különböző színeket egyesít, és váratlan kombinációkat hoz létre, melyekben minden elemnek megvan a saját helye, és kiegészíti a másikat.

  Csúcsminőségű hang
  A nagy felbontású hangtól a fejlett digitális minőségjavításig – az NW-A100 sorozat kialakítása a zeneszámok legjavának megszólaltatására szolgál.

  Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával
  Élvezd a CD-knél is tisztább hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk mindenhol megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó előtted játszana.

  S-Master HX
  A zene legapróbb finomságait is élvezheti az S-Master HX digitális erősítőnek köszönhetően, amely High-Resolution Audio hangzást biztosít kiváló minőségben, csökkentve a torzítást és a zajt.

  DSEE Ultimate
  A DSEE Ultimate MI-technológia segítségével reprodukálja azokat az akusztikai finomságokat és tiszta nagyfrekvenciájú hangokat, amelyek gyakran elvesznek a tömörítés során.

  DSD-lejátszás
  Az NW-A100 sorozat kiváló minőségű PCM-átalakításának köszönhetően átadhatod magad a DSD-hangformátumok (akár 11,2 MHz-es frekvenciáig) természetes és részletgazdag hangzásának.

  Nagy felbontású hang, vezeték nélkül
  Élvezze a nagy felbontású hangminőséget prémium, vezeték nélküli LDAC-kodekünkkel. A szabványos Bluetooth®-kapcsolat bitrátájának 3-szorosa révén a legkiválóbb élményben lehet része zenehallgatáskor.

  Egyérintéses NFC és Bluetooth® az azonnal csatlakoztatási lehetőséghez
  Az NFC és a Bluetooth vezeték nélküli technológia gyors és egyszerű kapcsolatot kínál a zenéhez. Elég hozzáérinteni NFC-t használó eszközödet NW-A100 sorozatú készülékedhez – a kapcsolódás gyors és zökkenőmentes, indulhat a streamelés. Nincs NFC Nem gond. Kapcsolódhatsz Bluetooth-on át is. LDAC- és aptX HD-kompatibilitás is elérhető.

  Prémium műszaki tartalom
  Az NW-A100 sorozat anyagválasztása és minden részegysége egyetlen célt szolgál – a valóban kivételes hangélmény létrehozását.

  Szilárd alumíniumcsiszolt keret a jobb hangminőségért
  A kiváló minőségű, alumíniumcsiszolt keret rendkívül szilárdságot biztosít, elősegítve az alacsony impedanciát, valamint a tiszta, stabil hangzást és az átható basszust.

  Filmkondenzátor
  Az erősítési fázisban kiváló minőségű filmkondenzátorok segítik az NW-A100 sorozat készülékeit a tiszta, kiterjedt magas regiszterek és a természetes hangzás visszaadásában.

  „Kifinomult hangzás (fine sound) ellenállás
  A felületszerelt „Kifinomult hangzás (fine sound) ellenállás garantálja a teljesítmény egyenletes és hatékony elosztását az áramköri elemek között a kiegyensúlyozott hangminőség érdekében.

  Optimalizált áramköri elrendezés
  A hangblokk (vörössel kiemelve) és a teljesítmény-/digitális blokk (kékkel kiemelve) elválasztásával optimalizáltuk az áramköri lapot, így a digitális zaj nem befolyásolja a hangminőséget.

  Továbbfejlesztett, arannyal dúsított forraszanyag a tisztább hangzásért
  Az arany kivételes vezetőképessége minimális jelveszteséget biztosít. A tisztább hangok érdekében kis mennyiségű aranyat tartalmazó, prémium minőségű, ólommentes forrasztóanyag köti össze az NW-A100 sorozat áramköreit az akkumulátorral.

  Wifi-kompatibilis közvetlen letöltéshez és streameléshez
  Android-os támogatással és Wi-Fi-kompatibilitással az NW-A100 sorozat még több zenehallgatási módot kínál. A kedvenc zenestreameket és zenei alkalmazásokat közvetlenül a Walkmanen élvezheted, de számítógépes zenegyűjteményed is elérheted.

  A tiszta zenei élmény jegyében született
  Ergonomikus és egyszerűen használható, így az NW-A100 sorozat minden korábbinál élvezetesebbé teszi az utazás közbeni zenehallgatást.

  Nagyobb kijelző, kompakt méret
  Az NW-A100 sorozat kijelzője nagyobb, mint elődjéé (NW-A50), ugyanakkor a mérete gyakorlatilag azonos – így könnyebben hozzáférhetsz a zeneszámokhoz a kényelem feláldozása nélkül.

  Kényelmes oldalsó vezérlőelemek
  Az átgondolt oldalsó vezérlőelemekkel lehetősége van kiválasztani a kedvenc zeneszámait és állítani a hangerőt anélkül, hogy kivenné a zsebéből.

  USB Type-C port
  Az NW-A100 sorozat készülékeinek USB Type-C portja révén egyszerűen csatlakoztathatsz számos különféle eszközt.

  Bővíthető memória
  Az NW-A100 sorozat eleve nagy memóriáját microSD-kártyával tovább bővítheted – a kártyanyílásba helyezve szinte végtelen lejátszási listákat és óriási zenegyűjteményeket hallgathatsz utazás közben.

  Akár 26 órás akkumulátorkapacitás
  Teljes feltöltést követően akár 26 órán át játszhat le zenét (128 kb/s-os MP3-fájlban). Tökéletes eszköz napi ingázáshoz, vagy akár egyszerű kiruccanásokhoz.

  Vinyl Processor
  Adja vissza a digitalizált zeneszámok bakelites melegségét és karakterét. Kényeztesse magát az alacsony frekvenciás rezonancia, a hangkari ellenállás és a felületi zaj finom újraalkotásával az autentikus zenei élményért.

  MQA-fájlok lejátszása és dekódolása
  Az NW-A100 sorozat képes dekódolni és lejátszani MQA-fájlokat is, így még több veszteségmentes minőségű zenét hallgathatsz.

  SONY NW-A105 MP4 Lejátszó

  100.000 Ft119.950 Ft
 • TOO HM-300-300-0-S Tálas Mixer 300W

  Az TOO HM-300-300-0-S Tálas Mixerről

  Termék jellemzők: Szín: Narancssárga
  Teljesítmény: 300 W
  Űrtartalom: 3.8 l
  5 sebességfokozat turbó funkcióval
  Keverő- és dagasztókarral
  Kiengedő gomb a keverőszárak gyors cseréjéhez
  A kézi mixer leválasztható az állványról
  Csúszásgátlós lábak
  Méret: 30 x 22.1 x 35 cm
  Súly: 2 kg
  Zajszint: ≤60 dB
  Tápkábel hossza: 1.2 m
  Tápellátás: ~ 230V / 50-60Hz
  Garancia: 12 hónap

Termékkategóriák