Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

piros

 • A4 Tech R70 Bloody vezeték nélküli egér

  Az A4 Tech R70 Bloody egy olyan vezeték nélküli gamer egér, amelyet kifejezetten a játékosok igényeire terveztek. A Bloody sorozatú egerek általában fejlett technológiákat és funkciókat kínálnak a precíz vezérlés és a gyors reakcióidő érdekében.

  Egyes jellemzők, amelyek gyakran megtalálhatók az A4 Tech Bloody egerekben:

  1. Bloody Multi-Core Gaming Mouse technológia: Ez a speciális technológia olyan algoritmusokat alkalmaz, amelyek javítják az érzékelés pontosságát és sebességét.

  2. Magas DPI (dots per inch) szám: A magas DPI lehetővé teszi a felhasználónak, hogy finom és precíz mozgásokat végezzen a képernyőn, különösen fontos a játékokban, ahol a gyors és pontos reakciók elengedhetetlenek.

  3. Testre szabható gombok:** A játékosok gyakran igénylik a testre szabható gombokat, amelyek lehetővé teszik számukra a gyors funkcióváltást vagy a vezérlés testreszabását a játékokhoz igazítva.

  4. LED világítás: Az esztétikai megjelenés és a játékos stílus kiemelése érdekében sok gamer egér LED-es világítással rendelkezik.

  Fontos megjegyezni, hogy a konkrét jellemzők és funkciók változhatnak a modelltől függően. Mindig érdemes ellenőrizni a gyártó honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék pontos specifikációiért és tulajdonságaiért.

 • A4 Tech TL80 Bloody vezetékes egér

  Az A4 Tech TL80 Bloody egy olyan gamer egér, amely kiemelkedő funkciókat és technológiákat kínál a játékosoknak, hogy optimalizálja a játékélményüket. A Bloody sorozatú egerek általában az alábbi jellemzőkkel rendelkeznek:

  1. Bloody Multi-Core Gaming Mouse technológia: Ez az egyedi technológia speciális algoritmusokat alkalmaz az érzékelés pontosabbá és gyorsabbá tétele érdekében.

  2. Magas DPI (dots per inch) érzékelő: A magas DPI szám lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy finom és precíz mozgásokat hajtson végre a képernyőn, amely különösen fontos a játékokban.

  3. Testre szabható gombok: A játékosoknak lehetőségük van a gombok testre szabására, így gyorsan hozzáférhetnek a kulcsfontosságú funkciókhoz vagy a játékvezérlőkhöz.

  4. RGB világítás: Az esztétikai megjelenésért és a személyre szabhatóságért sok Bloody egér rendelkezik RGB LED világítással.

  5. Ergonomikus kialakítás: Az egér kialakítása kényelmes fogást és hosszabb játékidőt tesz lehetővé anélkül, hogy a felhasználó kényelmetlenséget érezne.

  Ez az egér kifejezetten arra tervezett, hogy kielégítse a játékosok igényeit, és optimalizálja a játékélményüket az egyedi technológiai és ergonomikus jellemzőivel. Mindig tanácsos ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék részletes specifikációiért és jellemzőiért.

 • A4 Tech VM5 Boody Vezetékes egér

  Az A4 Tech VM5 Bloody Vezetékes gamer egér egy olyan készülék, amelyet kifejezetten a játékosok számára terveztek, hogy magas szintű teljesítményt és precíz vezérlést biztosítson a játékélmény optimalizálásához.

  A Bloody sorozatú egerek általában rendelkeznek speciális technológiákkal, például a Bloody Multi-Core Gaming Mouse rendszerrel, amely magában foglal egyedi algoritmusokat a pontosabb és gyorsabb érzékelés érdekében. Ez a technológia különösen előnyös lehet a játékosoknak, akik igénylik a precíz és gyors reakciókat a játékokban.

  Az VM5 egér ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely kényelmes és hosszan tartó játékélményt kínál. A testre szabható gombok és a világítási effektek lehetővé teszik a játékosoknak, hogy testreszabhassák az egér kinézetét és működését a saját igényeik szerint.

  A vezetékes kialakítás biztosítja a stabil és megbízható kapcsolatot a számítógéppel, minimalizálva a késleltetést és a teljesítményveszteséget. Az A4 Tech VM5 Bloody Vezetékes gamer egér tehát a professzionális játékosoknak szól, akik elvárják a magas minőségű vezérlést és a kényelmes használatot a játékaik során. Mindig tanácsos ellenőrizni a gyártó honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék részletes specifikációiért és funkcióiért.

 • A4Tech T70 Bloody Terminator gamer egér

  Az A4Tech T70 Bloody Terminator gamer egér egy olyan eszköz, amely kifejezetten a játékosok számára tervezett, hogy magas szintű pontosságot, gyors reakciót és kényelmes használatot biztosítson a játékélmény maximalizálása érdekében.

  A Bloody Terminator sorozatú egerek általában számos speciális funkciót és technológiát tartalmaznak, köztük a Bloody Multi-Core Gaming Mouse technológiát, amely egyedi algoritmusokat alkalmaz a pontosabb és gyorsabb érzékelés érdekében. Az egér gyakran rendelkezik egy magas DPI (dots per inch) számmal is, ami lehetővé teszi a kurzor gyors és pontos mozgatását a képernyőn.

  Ezenkívül a Bloody Terminator gamer egér ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely segít a hosszabb játékszessziók során a kényelmes használatban, és a gombokat optimalizálják az intuitív vezérlés érdekében. A LED-es megvilágítás és a testreszabható gombok további esztétikai és funkcionális elemek, amelyek a játékosok igényeit kielégítik.

  Fontos megjegyezni, hogy a konkrét jellemzők és funkciók változhatnak a modelltől függően, így mindig javasolt ellenőrizni a termék specifikációit a gyártó honlapján vagy a hivatalos kiskereskedők oldalain.

 • Camry CR1140 RED Asztali Rádió

  Kompakt, hordozható rádió, ideális mind a munkahelyen, mind otthoni használatra. A forgatható, teleszkópos antenna lehetővé teszi a vételt olyan területeken is, ahol más rádiók gyengék.

  A rádiót AC tápegységről vagy 4 darab R14 elemről lehet üzemeltetni. Magas megbízhatóság és ellenállóság jellemzi külső tényezőkkel szemben.

  A rádió ultraszéles és centiméterhullámokon sugárzott adásokat képes fogadni. Van fejhallgató bemenet is azok számára, akik személyesen szeretnének hallgatni.

  • Bekapcsoló/kikapcsoló kapcsoló változtatható hangerőszabályzással
  • Hangoló vezérlés
  • 3,5 mm-es fejhallgató kimenet
  • Rádiósávok: FM88-108, AM530-1600 kHz
  • Teleszkópos forgatható antenna
  • Tápellátás: 4 x LR06 (AA) vagy 230V~50Hz
  • Méret: 21,0 x 11,4 x 8,5 cm

  A csomag tartalma:

  • Hordozható FM rádió CR1140
  • Használati útmutató
  • Gyártói csomagolás
  • Vásárlási igazolás
  • Garancia: 2 év
  • Kompakt hordozható FM/AM Rádió Tuner
  • Bekapcsoló/kikapcsoló kapcsoló változtatható hangerőszabályzással
  • Hangoló vezérlés
  • Fejhallgató kimenet
  • Teleszkópos forgatható antenna
 • CELEBRAT C6 R Sense Bass Wired Fülhalgató Piros

  Tökéletes sztereó hangminőség zene streameléséhez, podcastek hallgatásához, kihangosított telefonhasználathoz; Fejhallgató mikrofont tartalmaz.
  Kiválóan illeszkedik a hallójáratokba és a környezeti zaj magas csillapítása
  Gubancmentes kábel, beépített mikrofon
  Széles körben kompatibilis az iPhone SE / 6 / 6 / 6 Plus / 6 Plus / 5 / 5c / 5s, iPad Mini, iPad Air, iPod touch 5, iPod Nano 7, Samsung Galaxy, Android okostelefonok és táblagépek, Windows eszközök és minden népszerű zenei eszköz.

   

 • CELEBRAT D1 R Stereo Fülhallgató Mikrofonnal Piros

  A mikrofonnal ellátott Celebrat D1 Magic Wheel sztereó fülhallgatót úgy tervezték, hogy könnyű és kényelmes legyen a hosszabb viselethez. Szilikon dizájnnal és 3,5 mm-es jackkel rendelkeznek. A hangszóró impedanciája 16Ω±15%, a frekvenciaválasz tartomány pedig 20Hz-20KHz, kiváló minőségű szilikon fülhallgatóval. A fülhallgató többfunkciós gombbal és 10 mm-es dinamikus hangszóróval rendelkezik.

  A következőre vannak optimalizálva: MP3-lejátszók, iPod-ok, iPhone-ok, CD-lejátszók és hordozható játékrendszerek, és gubancmentes kábellel rendelkeznek. A fülhallgató érzékenysége 96dB + 3dB, és a fülhallgatók várhatóan erőteljes és basszusvezérelt sztereó hangzást biztosítanak.

 • CELEBRAT D2 R Magic Month Stereo Fülhallgató Fekete-Piros

  Celebrat D2 fejhallgató
  Klasszikus vezetékes fejhallgató sztereó hangzással
  Audio headset, amelyet a telefon és más lejátszók zenéinek lejátszására terveztek egy 3,5 mm-es mini jack csatlakozóval.
  A fejhallgató beépített mikrofonnal és egy gombbal rendelkezik a hívások fogadásához, amely lehetővé teszi hívások kezdeményezését és kihangosító készletként való használatát.
  A gubancmentes kábel lapos szalag formájában megkönnyíti a termék használatát.

 • CELEBRAT D5 R Magnetic Stereo Fülhallgató Piros-Fekete

  Kiváló megjelenés, kiváló minőségű fém készülékhéj, mágneses tapadás kialakítással.
  Ferde fülbe helyezhető kialakítás, szilárdan, könnyedén illeszkedik a hallójárathoz és kényelmesen viselhető

  Ezüstözött csatlakozó, sima hangtovábbítás, korrózióállóság, oxidációs ellenállás és mechanikai ellenállóság a mindennapi használatra tervezve.

   

 • CELEBRAT FLY-1 R Stereo Fülhallgató Piros-Fekete

  CELEBRAT Fly 1 fülhallgató mikrofonnal, 10mm, 3.5mm, 1.2m, Piros – Fekete

  A Celebrat fülhallgató lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit hallgassa, de hívásokat is kezdeményezzen az általuk integrált nagy teljesítményű mikrofonnal.
  Nagy, 1,2 m hosszú kábellel rendelkeznek, és csatlakozásuk egy 3,5 mm-es jack aljzaton keresztül történik.
  Zajszűrő technológiával van felszerelve, amely kizárja a környezeti zajt.

 • CELEBRAT SKY-1 R Music Stereo Fülhallgató Makaron Piros

  KÉNYELMES VISELET: Bőrbarát szilikon fülvédők, kényelmes csodálatos zenehallgatáshoz. Fülbe helyezhető, ergonomikus kialakítás és kényelmes, akár egész napos viselet.

  MULTI-FUNCTION WIRE CONTROL: Zenehívás, többcélú használat, egyszerű kezelés.
  TERMÉKSZÍNEK: Népszerű Macaron 4 szín, válassza ki a szimpatikus színt, dobja fel életét színekkel. Több szín, több választási lehetőség! #Celbrat SKY-1 zenei fülhallgató, Macaron színek, szerelem első látásra!

  A hagyományos fülbe helyezhető kialakítás előnyeivel kombinálva a szilikon fülvédők kényelmesen viselhetők, kellemes velük a zenehallgatással töltött idő.

  A fülhallgató fejrésze minőségi TPE anyagból, 180 °-os egyenes fejkialakítás, kellemes érintésből és sima felülettel készül.
  Ezüstözött csatlakozó, sima hangtovábbítással, korrózióállósággal, oxidációs ellenállással és tartóssággal a mindennapi használatra tervezve.
  MUSIC EARPHONES: Kompatibilis a 3.5 mm-es jack csatlakozóval rendelkező eszközökkel.

  Rendkívül rugalmas, bőrbarát TPE huzal a rugalmasság és a tartósság érdekében.

  3,5 mm-es standard és nikkelbevonatú dugó: Hatékonyan csökkentheti a jelátviteli veszteséget és biztosíthatja a hangminőség tisztaságát.
  A SKY-1 zenei fülhallgató megtöri a hagyományos fülhallgatók színhatárát, és lépést tart a divat trendjével. Négy gyönyörű szín alkalmasabb a mindennapi használatra.

  Teljes és gyönyörű hangminőség: Nagy teljesítményű mozgó gyűrűs hajtás, három frekvenciájú tiszta, alacsony frekvenciájú rugalmas és vastag, élő zenei hatás. Az egyedülálló digitális audioprocesszor mély basszust biztosít, és javítja a fülhallgató középső és magas részének tisztaságát.

  A külvilág csendes lesz, elmerülhet a zene világában: Egyszerű kialakítású, fülbe helyezhető vezetékes fülhallgató, 10 mm-es membránegységgel, sokkoló és térhatású hanghatást biztosítva.
  Egyszerű nyomógomb-kialakítás, kattintson a hívás felvételéhez vagy a leállításhoz.
  Könnyű: kényelmesebb viseletet biztosít a hosszú ideig tartó használat érdekében.

   

   

   

   

 • MPM MOD-60 Porzsák Nélküli Porszívó 700W

  A MPM MOD-60 Porzsák Nélküli Porszívóról:

  EU kompatibilis könnyű súlyú porszívó (3kg), ezért idős embereknek is ajánlott. Igen hatékony 700W ECO motor könnyű használat egyszerű portartál űrítése Központi HEPA 13 szűrőrendszerporszint jelző Kényelmes markolati fogantyú 80 db hang Automatikus beépített kábelfeltekerés Nemesacél kihúzható teleszkópos cső 5-fokozatú szűrőrendszer Gumi kerekek a könnyebb mozgatás érdekében Tápkábel hossz 4,5 m (hatótáv 7,5 m) Mosható portartály Hőbiztosíték a motor túlmelegedése ellen Portartály térfogat 1,5 liter Rendkívül alacsony súly: 3kg

 • MPM MSW-11 Hajszárító 1800W

  A MPM MSW-11 Hajszárítóról

  Az MPM MSW-11 Hajszárító egy hatékony és megbízható készülék, amely segít a hajat gyorsan és könnyedén szárítani. A 2200W-os motor nagy teljesítményt nyújt, így a hajszárító rövid idő alatt megszárítja a hajat. A hőmérséklet és sebesség beállítható, így a felhasználó könnyedén testre szabhatja a szárítási folyamatot a saját hajtípusának megfelelően. Az ionizációs funkció segít eltávolítani a statikus elektromosságot és megakadályozza a haj feltöltődését, így a haj simább és fényesebb lesz. A hajszárító tartalmaz egy fókuszáló fúvókát is, amely segítségével a felhasználó a hajformázásban és texturálásban is segítséget kaphat. Az ergonomikus kialakítású hajszárító kényelmes fogást biztosít, így a felhasználó hosszabb ideig is használhatja anélkül, hogy fáradt lenne a keze. A hajszárító kábel hossza 1,8 méter, amely megfelelő mozgásteret biztosít a felhasználónak a szárítás során. A kompakt méret lehetővé teszi, hogy a hajszárító könnyen tárolható és szállítható legyen.

 • MPM MZE-17 Gőzölős Vasaló 2600W

  Az MPM MZE-17 Gőzölős Vasaló Tulajdonságai:

  Tulajdonságok:

  • Teljesítmény: 2600 Watt
  • Folyamatos gőzkibocsátás: 35 g/perc
  • Gőzlövet: 80 g/perc
  • Csöpögésgátló rendszer
  • Öntisztító funkció
  • Vízkőképződés-gátló rendszer
  • 430 ml-es víztartály
  • 2.5 méteres vezeték
  • Hőmérséklet és teljesítmény szabályzó
 • NEDIS VCBG100RD Porzsákos padló porszívó 700W Antracit / Piros

  NEDIS VCBG100RD Antracit -Piros színű kompakt Porzsákos padló porszívó

  Ha kevés hely áll rendelkezésre, ez a könnyű súlyú Nedis porszívó tökéletes megoldást nyújt.
  Szinte bárhol elfér, így a tárolás nem jelenthet gondot.
  A mindössze 3,8 kilós súlyával a lépcsők vagy autó porszívózása egy szempillantás alatt megvan.
  Kompakt kialakítása ellenére a porszívó 1,5 literes porkapacitással és 7 méteres hatótávolsággal rendelkezik.

  • Mindössze 3,8 kg-ot nyom, kompakt kialakítású, fogantyúval
  • 7,0 méteres hatótávolság (5,0 m kábelhossz)
  • 1,5 literes porkapacitás
  • Kombinál kefével – szőnyegek és padló tisztításához
  • 2 az 1-ben szívófejjel – szűk sarkok és kárpit tisztításához

 • ORAVA CRISPO Kenyérpirító 900W

  Az Orava Crispo Kenyérpirító egy nagyon praktikus konyhai készülék,

  amely lehetővé teszi a friss, ropogós pirítós elkészítését otthon. A kenyérpirító 2 szelet pirítására alkalmas, és 7 fokozatú pirítási szinttel rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő beállítást. A kenyérpirító rendelkezik egy különleges funkciónak, amely lehetővé teszi a pirítós felmelegítését anélkül, hogy tovább pirítaná. A készülék kivehető morzsatálcával rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű tisztítást és a konyhapult tisztán tartását. Az Orava Crispo Kenyérpirító kompakt méretű és elegáns kialakítású, így nem csak praktikus, de stílusos kiegészítője lehet a konyhának.

 • ORAVA RP-130B FM Rádió

  Az ORAVA RP-130B FM Rádió egy elegáns és kompakt készülék, amely kiváló minőségű rádióvételt nyújt. Az FM frekvenciákon történő széleskörű vétel lehetővé teszi, hogy élvezd a kedvenc rádióműsorokat vagy zenecsatornákat a tiszta és éles hangzással.

  A könnyen kezelhető gombok és az átlátható kijelző lehetővé teszi, hogy könnyedén hangolj rá a kívánt adóra vagy állítsd be az ébresztőórát. A kompakt méret és a könnyű súly ideálissá teszi utazásokhoz vagy mindennapi használathoz otthon.

  Az ORAVA RP-130B FM Rádió egy praktikus és megbízható választás mindazoknak, akik élvezik a rádióműsorokat vagy szeretnék stílusosan kiegészíteni a környezetüket egy kompakt rádióval. A modern dizájn és a funkcionalitás egyensúlya teszi vonzóvá ezt a készüléket a zene és hírműsorok kedvelői számára.

 • ORAVA RP-141R FM Rádió

  Az ORAVA RP-141R FM Rádió egy stílusos és könnyen kezelhető készülék, amely kiváló minőségű rádióvételt kínál. Az FM frekvenciák széles skáláját támogatja, így lehetővé teszi, hogy élvezd a kedvenc rádióműsoraidat vagy zenecsatornáidat tiszta és megbízható hangzással.

  Az egyszerű gombok és az átlátható kijelző segít könnyen beállítani és kezelni a rádiót. A kompakt méret és a könnyű súly lehetővé teszi, hogy magaddal vigyed, így bárhol, bármikor élvezheted a zenei és hírműsorokat.

  Az ORAVA RP-141R FM Rádió ideális választás mindazoknak, akik megbízható és könnyen használható rádiót keresnek otthon, munkahelyen vagy utazás közben. A modern dizájn és az egyszerű funkcionalitás kombinációja kielégíti a zene szerelmeseinek igényeit.

 • RUSSELL HOBBS DESIRE 24670-56 Kézi Mixer 350W

  Turbó fokozat
  „Kidobás” gomb a tartozékok könnyű eltávolításához
  2 habverő és 2 dagasztóvilla
  Mosogatógépben mosható tartozékok
  Széles talp, hogy biztonságosan álljon
  350 W teljesítmény

 • RUSSELL HOBBS DESIRE 24690-56 Rúd mixer 500W

  – 2 változtatható sebességfokozat
  – Leválasztható rozsdamentes acél keverőláb
  – Rozsdamentes acél vágóél
  – Tartozék: 700 ml-es kehely
  – Percenkénti fordulatszám: 12.000
  – Mosogatógépben mosható kehely
  – 500 W teljesítmény

Termékkategóriák