Barion Pixel

Terepminta

 • JBL Charge 5 Bluetooth Hangszóró

  A JBL Charge 5 egy hordozható Bluetooth hangszóró, amely kiváló hangzást, hosszú üzemidőt és számos egyéb funkciót kínál. Itt vannak a lehetséges jellemzői ennek a hangszórónak:

  1. Kompakt és hordozható: A hangszóró könnyű és hordozható, ideális utazáshoz, kempingezéshez vagy bármilyen más helyszíni használathoz.
  2. Bluetooth kapcsolat: Vezeték nélküli kapcsolatot biztosít Bluetooth-on keresztül okostelefonokhoz, táblagépekhez és más Bluetooth-képes eszközökhöz.
  3. JBL Pro hangtechnológia: A JBL márkára jellemző kiváló hangminőséget és erős basszust nyújt.
  4. Töltő funkció: A Charge 5 rendelkezik egy beépített powerbank funkcióval, így a hangszóró USB portján keresztül más eszközöket is tölthetsz, például okostelefonokat vagy táblagépeket.
  5. Vízálló kialakítás: Az esetleges vízpermetektől való védelem, amely lehetővé teszi a használatát vízparton, medencénél vagy más nedves környezetben is.
  6. Tartósság: Az strapabíró kialakítás, amely ellenáll az ütéseknek és sérüléseknek.
  7. Többfunkciós gombok: Az oldalán található gombok segítségével vezérelheted a lejátszást, a hangerőt és más funkciókat.
  8. Beépített mikrofon: Telefonhívások fogadására is alkalmas a beépített mikrofon segítségével.
  9. App vezérlés: Néhány JBL hangszórót az alkalmazásokkal is vezérelhetsz, amelyek további beállítási lehetőségeket és funkciókat kínálnak.

  A pontos specifikációk és további információk érdekében ajánlott ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy a megbízható kiskereskedők oldalát.

Termékkategóriák