Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Szezon termékek

A szezonális termék webshop kategória olyan termékeket kínál, amelyeket csak adott évszakban vagy ünnep alkalmával lehet beszerezni. A kategóriában általában többféle termékcsoport szerepel, mint például téli fűtéshez vagy nyári hűtéshez kapcsolódó termékek, illetve karácsonyi ajándékötletek. Fontos tudni, hogy a szezonális termékek készlete korlátozott, ezért érdemes időben megrendelni őket. Emellett érdemes figyelembe venni a szállítási időt is, mivel az ünnepi időszakban a szállítási idő hosszabb lehet, mint általában.

 • Bennestuhl PM231 E DE 3655 fogysztásmérő

  A Brennenstuhl PM231 E DE 3655 fogyasztásmérő egy praktikus eszköz, amely lehetővé teszi a csatlakoztatott elektromos berendezések energiafogyasztásának mérését. Az eszköz segítségével pontosan monitorozhatod, hogy mennyi áramot használnak az egyes készülékek, így hatékonyabban kezelheted az energiafelhasználást és költségeket.

  Az LCD kijelzőn könnyen leolvashatod a fogyasztási adatokat, beleértve az aktuális feszültséget, áramot, teljesítményt és időtartamot. A PM231 E DE 3655 egyszerűen csatlakoztatható a konnektorba, majd a készülék, például hűtőszekrény, számítógép vagy más elektromos berendezés, csatlakoztatása után azonnal elkezdi mérni a fogyasztást. Ez egy hasznos eszköz az energiahatékonyság növeléséhez és az áramszámla optimalizálásához.

 • HELLER FD-80CDT Toronyventilátor 80cm

  A HELLER FD-80CDT Toronyventilátorról

  A HELLER FD-80CDT Toronyventilátor modern és stílusos megjelenéssel rendelkezik. 80 cm-es magasságával könnyen elfér akár kisebb helyiségekben is. A ventilátor 3 sebességfokozattal rendelkezik, így szabályozható a levegő áramlása a kívánt hőmérséklet eléréséhez. A ventilátor fejének dönthetősége és oszcilláló funkciója lehetővé teszi a levegő áramlásának széles körű elosztását a szobában. A készülék automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik, valamint könnyen tisztítható felépítésű. A HELLER FD-80CDT Toronyventilátor egy hatékony és praktikus megoldás a kellemes klíma megteremtéséhez otthonodban vagy irodádban.

  16.950 Ft
  : 17.900 Ft (950 Ft)

  HELLER FD-80CDT Toronyventilátor 80cm

  16.950 Ft
  : 17.900 Ft (950 Ft)
 • HELLER TWV 436 Asztali Ventillátor 40cm

  A HELLER TWV 436 Asztali Ventillátorról

  A HELLER TWV 436 Asztali Ventilátor egy kompakt és hatékony megoldás a kellemes klíma megteremtéséhez otthonodban vagy irodádban. A ventilátor 30 cm-es átmérőjű lapátokkal rendelkezik, amelyek könnyedén szabályozhatóak. A ventilátor fejének dönthetősége lehetővé teszi a levegő áramlásának széles körű elosztását a szobában. A ventilátor 3 sebességfokozattal rendelkezik, így szabályozható a levegő áramlása a kívánt hőmérséklet eléréséhez. Az állítható magasságú kialakítás lehetővé teszi a ventilátor használatát különböző helyiségekben és helyzetekben. A ventilátor egyszerűen kezelhető, valamint könnyen tisztítható felépítésű. A HELLER TWV 436 Asztali Ventilátor egy praktikus és megbízható eszköz a forró nyári napokon.

 • MPM MMW-01 Hajvágó 7W

  Az MPM MMW-01 Hajvágó tökéletes választás lehet az otthoni hajvágáshoz. A készülék rozsdamentes acél vágófejjel rendelkezik, amely könnyen tisztítható és hosszantartóan tartós. A hajvágó 4 különböző magasságbeállítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a kívánt hajhossz beállítását. Az ergonomikus kialakítású, csúszásmentes markolat biztosítja a kényelmes és biztonságos használatot. Az MPM MMW-01 Hajvágó vezetékes használatra tervezett, így az áramforráshoz való csatlakoztatásával bármikor használható. Az egyszerű, de hatékony kialakítása révén az MPM MMW-01 Hajvágó könnyen használható, és kiváló minőségű vágást biztosít otthoni használatra.

  Kötelező garancia: 12 hónap + 12 hónap forgalmazói garancia

 • TESLA AIR6 HEPA Légtisztító Wi-Fi funkcióval 300m3

  Tesla Air6 Légtisztító, 36㎡ területre, WIFI funkcióval

  TISZTÁBB LEVEGŐ, JOBB ÉLET

  Lélegezzük be a tisztaságot, lélegezzünk ki megkönnyebbülten. Tesla Air Purifier 6 légtisztító ideális működési területe 36m2, így biztosítva, hogy a belélegzett levegő tökéletesen friss és tiszta legyen. Amint szerettei bemennek a szobába, ők is érezni fogják a különbséget.

  A LEVEGŐ, AMIBEN MEGBÍZHAT

  Soha többé ne aggódjon a levegő minősége miatt. A Tesla integrált levegőminőség-érzékelőinek segítségével folyamatosan figyelemmel kísérheti az aktuális légszennyezést egy színváltó LED ikonokon, a legszélesebb körben használt levegőminőségi index (AQI) értékek alapján.

  EGYSZERŰ, OKOS, KECSES

  Tesla Air Purifier 6 ahol a technológia és az intelligens tervezés találkozik. Nagy teljesítménye bizonyítható: csak ellenőrizze a CADR (Clean Air Delivery Rate – Tiszta Levegő Áramlási Mutató) értékeket. Kíváncsi rá mennyi tisztított levegőt termel és milyen gyorsan? Ez óránként 300m³.

  TISZTA TECHNOLÓGIA A KÉZBEN

  Minden, amire szüksége van egy Wi-Fi – és máris lélegzheti a friss levegőt. Szó szerint. Az intelligens alkalmazás segítségével bárhonnan és bármikor kapcsolja be a légtisztítót.

  ÁPOLJA A LEVEGŐT, ÁPOLJA AZ EGÉSZSÉGÉT

  Túl száraz a levegő, amelyet belélegez? Párásítsa és akadályozza meg a sok irritációt és légzési problémákat okozó szárazságot. Tartsa a levegő nedvességét kellemes szinten, vagy lélegezze be a friss levegőt? Nem kell választania – a Tesla légtisztító párásító lehetőségével mindkettő elérhető.

  ÉREZZE AZ EREDMÉNYT

  A Tesla légtisztító csapdába ejti a részecskéket. A HEPA aktív szénszűrő eltávolítja a légszennyező anyagokat és a baktériumokat.

  LEVEGŐ HÓNAPOKIG

  Mondjon búcsút a pornak, a pollennek, a mikrobáknak és az enyhe spóráknak! A Tesla légtisztító szűrői jó szűrőhatékonysággal csapdába ejtik a részecskéket, biztosítva, hogy Ön és szerettei egészségesebb környezetben töltsenek időt. Az optimális teljesítmény fenntartása érdekében ajánlatos a szűrőt kb. Félévente cserélni. Ne aggódjon: a szűrőcsere-jelző, emlékezteti Önt. Addig – nyugodtan lélegezzen.

   

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között