Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

Szezon termékek

A szezonális termék webshop kategória olyan termékeket kínál, amelyeket csak adott évszakban vagy ünnep alkalmával lehet beszerezni. A kategóriában általában többféle termékcsoport szerepel, mint például téli fűtéshez vagy nyári hűtéshez kapcsolódó termékek, illetve karácsonyi ajándékötletek. Fontos tudni, hogy a szezonális termékek készlete korlátozott, ezért érdemes időben megrendelni őket. Emellett érdemes figyelembe venni a szállítási időt is, mivel az ünnepi időszakban a szállítási idő hosszabb lehet, mint általában.

 • Bennestuhl PM231 E DE 3655 fogysztásmérő

  A Brennenstuhl PM231 E DE 3655 fogyasztásmérő egy praktikus eszköz, amely lehetővé teszi a csatlakoztatott elektromos berendezések energiafogyasztásának mérését. Az eszköz segítségével pontosan monitorozhatod, hogy mennyi áramot használnak az egyes készülékek, így hatékonyabban kezelheted az energiafelhasználást és költségeket.

  Az LCD kijelzőn könnyen leolvashatod a fogyasztási adatokat, beleértve az aktuális feszültséget, áramot, teljesítményt és időtartamot. A PM231 E DE 3655 egyszerűen csatlakoztatható a konnektorba, majd a készülék, például hűtőszekrény, számítógép vagy más elektromos berendezés, csatlakoztatása után azonnal elkezdi mérni a fogyasztást. Ez egy hasznos eszköz az energiahatékonyság növeléséhez és az áramszámla optimalizálásához.

 • ECG MG1310 SIMPLY Húsdaráló 1340W

  Az ECG MG1310 SIMPLY Húsdaráló egy erős és megbízható konyhai eszköz,

  amely lehetővé teszi a hús könnyű és hatékony darálását. A 1300 wattos teljesítmény és a 1,7 kg/perc darálókapacitás lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozzon. Az ECG MG1310 SIMPLY darálófeje és darálólemezei rozsdamentes acélból készültek, így tartósak és könnyen tisztíthatók. A termékhez három darálólemez (finom, közepes, durva) és egy töltőtölcsér tartozik, amelyek lehetővé teszik a hús különböző fajtáinak darálását a kívánt méretűre. Az ECG MG1310 SIMPLY húsdaráló rendelkezik túlterhelés és túlmelegedés elleni védelemmel, ami biztonságos és megbízható használatot tesz lehetővé. Összességében az ECG MG1310 SIMPLY húsdaráló ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék házilag elkészíteni hús alapú ételeiket és biztosak akarnak lenni abban, hogy azok frissek és egészségesek.

 • ECG VS-2030 Vákuum Fólia 50db/csomag

  Az ECG VS-2030 vákuum fólia kiváló minőségű anyagból készült, amely lehetővé teszi az élelmiszer hosszabb távú tárolását, Sous-vide főzést és pácolást. A fólia maximális szélessége 30 cm, és kompatibilis az ECG vákuumos fóliahegesztő készülékkel. A csomagolás 2 tekercs fóliát tartalmaz, mérettel 20×200 cm. A fóliák kiváló minősége és vastagsága biztosítja, hogy élelmiszerei frissek maradjanak és megőrizzék ízüket. A VS-2030 vákuum fólia egy ideális választás azok számára, akik szeretnék hosszabb ideig megőrizni élelmiszereiket.

 • ENERGY SISTEM Energy Outdore Bike Mount BT Hangszóró FM Rádió + Bicikli szettel

  Általános jellemzők

  Típusa   Hordozható hangszóró

  Anyag   Műanyag

  Szín        Sárga Fekete

  Műszaki specifikáció

  Funkciók             Porálló USB töltés Zseblámpa Ütésálló

  Kapcsolódás       Bluetooth / SD Kártyaolvasó / Audio jack 3.5 mm

  Bluetooth-verzió              4.1 A2DP AVRCP

  Tápellátás típusa             Akkumulátor

  Akkumulátor élettartam              16 h

  Akkumulátor típusa        Li-Polymer

  Akkumulátor kapacitása               2000 mAh

  Tápfeszültség    5 V

  Maximális üzemi távolság            10 m

  Hangjellemzők

  Hangszórók száma          2

  Teljesítmény      10 W

  Frekvenciaátvitel             60 – 18000 Hz

  Érzékenység       90 dB

  Méretek

  Szélesség            173 mm

  Mélység              71 mm

  Magasság           50 nm

  Súly       379 g

  Csomag tartalma             1 x MicroUSB kábel / 1 x Hangszóró / 1 x Karabiner / 1 x Hordtáska / 1 x Kerékpárra szerelhető tartó

 • HELLER FD-80CDT Toronyventilátor 80cm

  A HELLER FD-80CDT Toronyventilátorról

  A HELLER FD-80CDT Toronyventilátor modern és stílusos megjelenéssel rendelkezik. 80 cm-es magasságával könnyen elfér akár kisebb helyiségekben is. A ventilátor 3 sebességfokozattal rendelkezik, így szabályozható a levegő áramlása a kívánt hőmérséklet eléréséhez. A ventilátor fejének dönthetősége és oszcilláló funkciója lehetővé teszi a levegő áramlásának széles körű elosztását a szobában. A készülék automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik, valamint könnyen tisztítható felépítésű. A HELLER FD-80CDT Toronyventilátor egy hatékony és praktikus megoldás a kellemes klíma megteremtéséhez otthonodban vagy irodádban.

  16.950 Ft
  : 17.900 Ft (950 Ft)

  HELLER FD-80CDT Toronyventilátor 80cm

  16.950 Ft
  : 17.900 Ft (950 Ft)
 • HELLER HPC09AMB19 9000BTU 3in1 Hűtő-Fűtő Mobilklíma 2.6kW

  A HELLER HPC09AMB19 9000BTU 3in1 Hűtő-Fűtő Mobilklíma 2.6kW

  egy kiváló minőségű mobil klíma, amelynek kapacitása 9000 BTU / óra, és 2,6 kW hűtőteljesítményt biztosít. Ezenkívül a készüléknek van fűtési funkciója is, amely lehetővé teszi az egész éves használatot. A klíma 3 funkciót egyesít, amelyek hűtésre, fűtésre és szellőztetésre is használhatóak. A HELLER HPC09AMB19 mobil klíma könnyen hordozható és áthelyezhető, így bármelyik szobában használható. A készülék könnyen programozható, 24 órás időzítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a bekapcsolást és a kikapcsolást előre beállítva. A klíma magas minőségű anyagokból készült, és csendes működésével nem zavarja meg a mindennapi tevékenységeket.

 • HELLER TWV 236 Asztali Ventilátor 23cm

  A HELLER TWV 236 Asztali Ventilátorról

  A HELLER TWV 236 Asztali Ventilátor egy kompakt és hatékony megoldás a kellemes klíma megteremtéséhez otthonodban vagy irodádban. A ventilátor 23 cm-es átmérőjű lapátokkal rendelkezik, amelyek könnyedén szabályozhatóak. A ventilátor fejének dönthetősége lehetővé teszi a levegő áramlásának széles körű elosztását a szobában. A ventilátor 2 sebességfokozattal rendelkezik, így szabályozható a levegő áramlása a kívánt hőmérséklet eléréséhez. Az állítható magasságú kialakítás lehetővé teszi a ventilátor használatát különböző helyiségekben és helyzetekben. A ventilátor egyszerűen kezelhető, valamint könnyen tisztítható felépítésű. A HELLER TWV 236 Asztali Ventilátor egy praktikus és megbízható eszköz a forró nyári napokon.

 • HELLER TWV 436 Asztali Ventillátor 40cm

  A HELLER TWV 436 Asztali Ventillátorról

  A HELLER TWV 436 Asztali Ventilátor egy kompakt és hatékony megoldás a kellemes klíma megteremtéséhez otthonodban vagy irodádban. A ventilátor 30 cm-es átmérőjű lapátokkal rendelkezik, amelyek könnyedén szabályozhatóak. A ventilátor fejének dönthetősége lehetővé teszi a levegő áramlásának széles körű elosztását a szobában. A ventilátor 3 sebességfokozattal rendelkezik, így szabályozható a levegő áramlása a kívánt hőmérséklet eléréséhez. Az állítható magasságú kialakítás lehetővé teszi a ventilátor használatát különböző helyiségekben és helyzetekben. A ventilátor egyszerűen kezelhető, valamint könnyen tisztítható felépítésű. A HELLER TWV 436 Asztali Ventilátor egy praktikus és megbízható eszköz a forró nyári napokon.

 • MPM MMM-05 Húsdaráló 720W

  Az MPM MMM-05 Húsdaráló egy nagy teljesítményű és megbízható konyhai eszköz,

  amely lehetővé teszi a hús könnyű és hatékony őrlését. A 1500 wattos teljesítmény és az 1,65 kg/perc darálókapacitás lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozzon. Az MPM MMM-05 darálófeje és darálólemezei rozsdamentes acélból készültek, így tartósak és könnyen tisztíthatók. A termékhez három darálólemez (finom, közepes, durva) és egy töltőtölcsér tartozik, amelyek lehetővé teszik a hús különböző fajtáinak darálását a kívánt méretűre. Az MPM MMM-05 húsdaráló rendelkezik túlterhelés és túlmelegedés elleni védelemmel, ami biztonságos és megbízható használatot tesz lehetővé. Az MPM MMM-05 méretei kompaktak, így könnyen tárolható és helytakarékos a konyhában. Összességében az MPM MMM-05 húsdaráló ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék házilag elkészíteni hús alapú ételeiket és biztosak akarnak lenni abban, hogy azok frissek és egészségesek.

   

  MPM MMM-05 Húsdaráló 720W

  22.250 Ft23.950 Ft
 • MPM MMM-07 Húsdaráló 1800W

  Az MPM MMM-07 húsdaráló egy kiváló minőségű és nagy teljesítményű konyhai eszköz,

  amely lehetővé teszi a hús finom, közepes vagy durva őrlését. A 2000 wattos teljesítmény és a 1,7 kg/perc darálókapacitás lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozzon. Az MPM MMM-07 darálófeje és darálólemezei rozsdamentes acélból készültek, így tartósak és könnyen tisztíthatók. A termékhez három darálólemez (finom, közepes, durva) és egy töltőtölcsér tartozik, amelyek lehetővé teszik a hús különböző fajtáinak darálását a kívánt méretűre.

  Az MPM MMM-07 húsdaráló rendelkezik túlterhelés és túlmelegedés elleni védelemmel, valamint biztonsági kapcsolóval, ami biztonságos és megbízható használatot tesz lehetővé. Összességében az MPM MMM-07 húsdaráló ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék házilag elkészíteni hús alapú ételeiket és biztosak akarnak lenni abban, hogy azok frissek és egészségesek.

  MPM MMM-07 Húsdaráló 1800W

  36.950 Ft39.950 Ft
 • MPM MNP-03 Párásító 5L-es Tartállyal

  A MPM MNP-03 Párásítóról

  Ultrahangos párásító rendszer víztartálya 5 l-es. Kapacitása 300 ml/h, 50 órányi folyamatos működést tesz lehetővé. Éjszakai üzemmódban lehetőség van a képernyő kikapcsolására. Időkapcsoló segítségével 1, 2, 4, 8 óra állítható be.
  20-30 m2 helyiségben üzemel a legoptimálisabban. Rendelkezik egy különálló illóolaj tartállyal . Külön állítható a párásítási intenzitás , páratartalom beállítás 5 – 5 % között 45 – 80 %. 360°-ban forgatható a működést tesz lehetővé. Vízszintet, vízhányt kijelzi , automatikusan lekapcsol. Csendes működésű. Légszűrővel és kerámia vízszűrő betéttel rendelkezik.

  Kötelező garancia: 12 hónap + 12 hónap forgalmazói garancia

 • MPM MSG-17 Aszalógép 250W

  Az MPM MSG-17 Aszalógépről

  Élvezze kedvenc gomba, zöldség és gyümölcs ízét egész évben!
  Gyorsan és hatékonyan aszalja meg őket a kiváló MPM élelmiszer aszalóval.
  Az aszalásnak köszönhetően az élelmiszer megtartja az összes értékes tápanyagot, amelyet tartalmaznak.

 • MPM MSO-12M Gyümölcscentrifuga 150W

  A MPM MSO-12M Gyümölcscentrifuga egy hatékony és könnyen használható eszköz, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen készíts friss gyümölcsleveket. A 150W-os erőteljes motorja és a centrifugális működése révén könnyedén préseli ki a gyümölcsök levét, így gyorsan frissítő italokat készíthetsz otthonod kényelméből.

  A gyümölcscentrifuga két sebességi fokozattal rendelkezik, lehetővé téve a különböző típusú gyümölcsök hatékony feldolgozását. A nagy méretű adagolócső lehetővé teszi, hogy egész gyümölcsöket helyezz el a gépben, minimalizálva ezzel a készülék előkészítésének idejét.

  A MPM MSO-12M Gyümölcscentrifuga kiváló választás azok számára, akik egészséges életmódot folytatnak, és élvezni szeretnék a friss gyümölcslevek ízét és tápláló tulajdonságait otthonukban.

 • MPM MSO-16 Gyümölcscentrifuga 200W

  A MPM MSO-16 Gyümölcscentrifuga egy erőteljes és hatékony eszköz, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén készíts friss gyümölcsleveket otthonodban. A 200W-os erőteljes motor és a centrifugális működés révén könnyedén préseli ki a gyümölcsök levét, így frissítő és tápláló italokat készíthetsz minden nap.

  A gyümölcscentrifuga két sebességi fokozattal rendelkezik, így könnyen alkalmazkodhatsz a különböző típusú gyümölcsök feldolgozásához. A nagy adagolócső lehetővé teszi, hogy egész gyümölcsöket helyezz el a gépben, minimalizálva ezzel a készülék előkészítésének idejét.

  A MPM MSO-16 Gyümölcscentrifuga nemcsak hatékony és gyors, hanem könnyen tisztítható is, így gyorsan élvezheted a frissítő gyümölcsleveket anélkül, hogy sok időt kellene szánnod a tisztításra.

 • MPM MWP-17/C Álló ventillátor 40cm 50W

  MPM MWP-17/C Álló ventillátorról:

  Az MPM MWP 17/C Álló ventilátor kiváló választás a kellemes klíma megteremtéséhez otthonodban vagy irodádban. A ventilátor 40 cm-es átmérőjű lapátokkal rendelkezik, amelyek könnyedén szabályozhatóak. A ventilátor fejének dönthetősége és oszcilláló funkciója lehetővé teszi a levegő áramlásának széles körű elosztását a szobában. A készülék 3 sebességfokozattal rendelkezik, így szabályozható a levegő áramlása a kívánt hőmérséklet eléréséhez. Az állítható magasságú kialakítás lehetővé teszi a ventilátor használatát különböző helyiségekben és helyzetekben. A ventilátor könnyen kezelhető, valamint egyszerűen tisztítható. Az MPM MWP 17/C Álló ventilátor hatékony és energiatakarékos megoldás a forró nyári napokon.

 • MPM MWP-18 Padlóventillátor 48cm 90W

  Az MPM MWP-18 Padlóventillátorról:

  Az MPM MWP-18 padlóventillátor nagy teljesítményű, hatékony légáramlást biztosít bármely helyiségben. Az eszköz 3 sebességi fokozattal rendelkezik, amelyek könnyen állíthatóak az igényeknek megfelelően. A ventilátor lapátjai 53 cm átmérőjűek, amelyek általánosan elegendőek a nagyobb helyiségek számára. Az MPM MWP-18 padlóventillátor fém és műanyag anyagokból készült, masszív és tartós kialakítással rendelkezik. Az eszköz magassága állítható, ami lehetővé teszi a légáramlás irányának szabályozását. A ventilátor nagy teljesítményű motorral rendelkezik, és alacsony zajszinten működik, így kellemes légáramlást biztosít, anélkül hogy zavarná a csendet.

 • MPM MWP-31 Ventilátor 50W

  Az MPM MWP-31 Ventilátorról

  Az MPM MWP-31 egy praktikus asztali ventilátor, amely könnyen használható bármely helyiségben. Az eszköz 3 sebességi fokozattal rendelkezik, így könnyedén szabályozhatja a légáramlást az igényeinek megfelelően. A ventilátor lapátjai 30 cm átmérőjűek, ami elegendő ahhoz, hogy elegendő levegőt forgasson az adott területen. Az MPM MWP-31 ventilátor átlátszó műanyagból készült, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén ellenőrizze a lapátok forgását. A ventilátor csökkentett zajszintű működésű, így nem zavarja meg a csendet sem.

  44.950 Ft
  : 50.950 Ft (6.000 Ft)

  MPM MWP-31 Ventilátor 50W

  44.950 Ft
  : 50.950 Ft (6.000 Ft)
 • NEDIS FNTR20CWD10 Álló Állványra Szerelt Fém Ventilátor 45W

  A NEDIS FNTR20CWD10 Álló Állványra szerelt ventilátorral 

  Élvezze a frissítő fuvallatot ezzel az állványra szerelt ventilátorral, mely az igényeinek megfelelően állítható be. Válasszon a gyenge, közepes és erős forgási sebesség közül, és irányítsa a fuvallatot bármilyen szögben. Ez az álló ventilátor fémből készült, 3 fokozatú, így frissítő szellőt biztosít. Nagy teljesítményű motorral és három beállítással (gyenge, közepes és erős), valamint könnyen használható gombokkal rendelkezik. Az elosztás szabályozható, a dönthető fejjel pedig a légáramlat irányát módosíthatja. A ventilátor magassága 90-1320 centiméter között állítható. A magas teljesítményű, alacsony zajszintű motor kiváló teljesítményt nyújt. Ez az álló ventilátor fém színben nagyon népszerű, elegáns megjelenésű és megbízható működésű. Nagy segítség a nyári kánikulában mindenkinek. Javasoljuk, hogy akik éppen álló ventilátor választás előtt állnak, elöszőr kezdjék a helyiség, szoba felmérésével, mivel nagyobb légköbméter esetén nagyobb teljesítményű ventilátorra lesz szükség. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy milyen az adott helyiség, szoba vagy iroda fekvése, valamint szellőztethetősége. Élvezze az elegáns, három fokozatú ventilátor frissítő fuvallatát. Stílusos és tökéletesen stabil kialakítás, a ventilátor magassága és pozíciója állítható, így a kívánt irányba fújja a hideg levegőt. Tartsa otthona hőmérsékletét kellemesen hűvösen, még a legmelegebb napokon is.

 • NEDIS KAMC100CWT Aprító 200W

  A NEDIS KAMC100CWT Aprítóról

  Ez a mini aprító ideális eszköz a konyhában, ha hozzávalókat kell aprítania és szeletelnie.
  Könnyedén leveszi a válláról a vágási és aprítási munkák terhét, mindegy, hogy diófélékkel, gyümölccsel vagy zöldséggel készült ételt főz.

  A rozsdamentes acél pengékkel ellátott 200 wattos aprító egy érintéses működtetéssel és 500 ml űrtartalmú tállal rendelkezik, így elegendő helyet biztosít minden ételhez.

  Az aprítás befejezése után a tisztítás rendkívül egyszerű, mivel az összes kivehető alkatrész mosogatógépben mosható.

 • NEDIS KAMC200CBK Aprító 260W

  NEDIS KAMC200CBK Aprítóról:

  Ez a mini aprító ideális eszköz a konyhában, ha hozzávalókat kell aprítania és szeletelnie.
  Könnyedén leveszi a válláról a vágási és aprítási munkák terhét, mindegy, hogy diófélékkel, gyümölccsel vagy zöldséggel készült ételt főz.
  A rozsdamentes acél pengékkel ellátott 260 wattos aprító a kényelmes használat érdekében a tetején lévő gombbal azonnal vezérelhető.
  A fedeles műanyag edény térfogata 500 ml.
  Az aprítás befejezése után a tisztítás rendkívül egyszerű, mivel az összes kivehető alkatrész mosogatógépben mosható.

Termékkategóriák