Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Konzol falitartó

A konzolok, falitartók olyan tartókonzolok, amelyek lehetővé teszik a televíziók, monitorok és más kijelzők biztonságos és stabil rögzítését a falon. A konzol falitartók általában erős fémekből vagy acélból készülnek, és számos különböző méretben és terhelhetőségben elérhetőek a kijelzők típusától és méretétől függően. A legtöbb konzol falitartó univerzális, és alkalmas a legtöbb kijelző típusára és méretére. Vannak azonban olyan modellek is, amelyek kifejezetten bizonyos kijelzők típusához és méretéhez lettek tervezve. A konzol falitartók előnye, hogy a kijelzőt stabilan és biztonságosan rögzítik a falhoz, így nem kell aggódni a kijelző esetleges leesése miatt. Emellett lehetővé teszik a kijelző függőleges és vízszintes pozícióban való beállítását, így ergonomikusabbá teszik a nézési élményt. A konzol falitartók használati területei széleskörűek, az otthoni szórakoztatóközpontoktól a konferenciatermekig, és bárhol, ahol a kijelzőt stabilan és biztonságosan kell rögzíteni a falhoz.

  • Kingmount TVS-LCD-KG1024-KGM Falitartó 23′ – 60′

    A Kingmount TVS-LCD-KG1024-KGM egy univerzális falitartó, mely ideális megoldás a 23-60 hüvelykes méretű TV-k vagy LCD kijelzők rögzítéséhez a falra. A tartó strapabíró acélból készült, és alkalmas a különböző márkájú és típusú televíziókhoz. A kialakítása kompatibilis a legtöbb VESA szabvánnyal, biztosítva a könnyű és biztonságos rögzítést.

    A falitartó lapos, és lehetővé teszi a TV távoli tartását a fal felületétől, így egy letisztult és esztétikus megjelenést nyújt. A tartó számos beállítási lehetőséget kínál, például dönthetőséget és forgathatóságot, így könnyedén beállíthatod a TV optimális nézőszögét. A Kingmount TVS-LCD-KG1024-KGM egy praktikus megoldás a TV kényelmes elhelyezéséhez a falon, így élvezheted a kiváló képminőséget és helytakarékosságot a szobádban.

  • NEDIS TVWM1031BK TV Tartó fali konzol 23″-55″

    A NEDIS TVWM1031BK egy univerzális TV tartó fali konzol, mely ideális választás a 23 és 55 hüvelyk közötti méretű televíziók rögzítéséhez. A tartó erős acélból készült, biztosítva a stabil és biztonságos rögzítést a falra. A kialakítása kompatibilis a legtöbb VESA szabvánnyal, így könnyedén illeszkedik a különböző márkájú és típusú TV-khez.

    Az egyszerű, lapos kialakítás lehetővé teszi a TV-nek közelíteni a falhoz, így stílusos és letisztult megjelenést biztosít a helyiségben. A tartó beállítható döntési szögekkel rendelkezik, így könnyen alkalmazkodik az optimális nézőszöghöz. A NEDIS TVWM1031BK TV tartó fali konzol egy praktikus és megbízható megoldás otthoni szórakoztatási rendszereidhez.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között