Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

UTP Kábel

Az UTP (Unshielded Twisted Pair) kábel olyan számítógépes hálózati kábel, amelyet általában Ethernet hálózatokhoz használnak. Az UTP kábelek általában négy, hat vagy több pár összefonódott rézvezetéket tartalmaznak, amelyeket különböző színekkel jelölnek meg, és általában RJ-45 csatlakozókkal végződnek.
Az UTP kábeleknek számos felhasználási területe van, például számítógépes hálózatok, internetkapcsolatok, telefonvonalak és multimédiás rendszerek. Az UTP kábelek általában 10 Mbps-től akár 10 Gbps sebességig terjedő adatátviteli sebeség tartományban választható.

 • NEDIS CAGP22050BK20 Jack hosszbbító kábel 2M

  A NEDIS CAGP22050BK20 egy 2 méter hosszú Jack hosszabbító kábel, mely segít a kényelmes audio-csatlakoztatásban távolabb lévő eszközök között. A kábel két végén 3,5 mm-es jack csatlakozók találhatók, amelyek nikkel bevonattal rendelkeznek, biztosítva a tiszta és megbízható hangminőséget. A fekete színű, kerek kábel kiválóan illeszkedik különböző audioeszközökhöz, mint például fejhallgatók, hangszórók vagy zenelejátszók. A 2 méteres hossz lehetővé teszi a szabadabb elhelyezést, miközben továbbra is élvezheted a kiváló hangzást. Ez a Jack hosszabbító kábel ideális megoldás otthoni szórakoztató központokhoz vagy más helyszínekhez, ahol a rövidebb távolságokra van szükség a kényelmes zenehallgatáshoz vagy más audio tartalmak élvezetéhez.

 • NEDIS CCGP85200GY30 UTP Kábel CAT6 3M

  A NEDIS CCGP85200GY30 egy 3 méter hosszú CAT6 UTP kábel, mely kiemelkedő minőségű hálózati adatátvitelt biztosít. A szürke színű kábel ideális választás otthoni vagy irodai hálózatokhoz, számítógépekhez, router-ekhez és más hálózati eszközökhöz. A CAT6 szabvány garantálja a magas sebességű adatátvitelt és a stabil internetkapcsolatot, kielégítve a modern digitális igényeket. A 3 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést, és a kiváló minőségű UTP kábel biztosítja a megbízható és zavartalan adatkapcsolatot. A NEDIS CAT6 UTP kábel optimális választás azoknak, akik kiemelkedő teljesítményt és stabilitást várnak el hálózati rendszereikben.

 • NEDIS CCGP85200WT100 UTP kábel CAT6 10M

  A NEDIS CCGP85200WT100 egy 10 méter hosszú CAT6 UTP kábel, mely kiváló minőségű hálózati adatátvitelt biztosít. A fehér színű kábel ideális választás otthoni vagy irodai hálózatokhoz, számítógépekhez, router-ekhez és más hálózati eszközökhöz. A CAT6 szabvány garantálja a magas sebességű adatátvitelt és a stabil internetkapcsolatot, kielégítve a modern digitális igényeket. A 10 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést, és a kiváló minőségű UTP kábel biztosítja a megbízható és zavartalan adatkapcsolatot. A NEDIS CAT6 UTP kábel optimális választás azoknak, akik kiemelkedő teljesítményt és stabilitást várnak el hálózati rendszereikben.

 • NEDIS CCGP85215BK20 UTP kábel CAT6 2M

  A NEDIS CCGP85215BK20 egy 2 méter hosszú CAT6 UTP kábel, mely kiemelkedő minőségű hálózati adatátvitelt biztosít. A fekete színű kábel ideális választás otthoni vagy irodai hálózatokhoz, számítógépekhez, router-ekhez és más hálózati eszközökhöz. A CAT6 szabvány garantálja a magas sebességű adatátvitelt és a stabil internetkapcsolatot, kielégítve a modern digitális igényeket. Az 2 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést, és a kiváló minőségű UTP kábel biztosítja a megbízható és zavartalan adatkapcsolatot. A NEDIS CAT6 UTP kábel optimális választás azoknak, akik kiemelkedő teljesítményt és stabilitást várnak el hálózati rendszereikben.

 • NEDIS CCGP85216BK10 UTP Kábel 1M

  A NEDIS CCGP85216BK10 egy 1 méter hosszú CAT6 UTP kábel, mely kiemelkedő minőségű hálózati adatátvitelt biztosít. A fekete színű kábel ideális választás otthoni vagy irodai hálózatokhoz, számítógépekhez, router-ekhez és más hálózati eszközökhöz. A CAT6 szabvány garantálja a magas sebességű adatátvitelt és a stabil internetkapcsolatot, kielégítve a modern digitális igényeket. Az 1 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést, és a kiváló minőségű UTP kábel biztosítja a megbízható és zavartalan adatkapcsolatot. A NEDIS CAT6 UTP kábel optimális választás azoknak, akik kiemelkedő teljesítményt és stabilitást várnak el hálózati rendszereikben.

 • NEDIS CCGP85216BK50 Lapos UTP kábel 5M

  A NEDIS CCGP85216BK50 egy 5 méter hosszú CAT6 UTP kábel, mely kiemelkedő minőségű hálózati adatátvitelt biztosít. A fekete színű kábel ideális választás otthoni vagy irodai hálózatokhoz, számítógépekhez, router-ekhez és más hálózati eszközökhöz. A CAT6 szabvány garantálja a magas sebességű adatátvitelt és a stabil internetkapcsolatot, kielégítve a modern digitális igényeket. Az 5 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést, és a kiváló minőségű UTP kábel biztosítja a megbízható és zavartalan adatkapcsolatot. A NEDIS CAT6 UTP kábel optimális választás azoknak, akik kiemelkedő teljesítményt és stabilitást várnak el hálózati rendszereikben.

 • NEDIS CCGT85221GY100 CAT6 UTP Kábel 10M

  A NEDIS CCGT85221GY100 egy 10 méter hosszú CAT6 UTP kábel, mely kiváló minőségű hálózati adatátvitelt biztosít. A szürke színű kábel ideális választás otthoni vagy irodai hálózatok kialakításához, számítógépek, router-ek és egyéb hálózati eszközök összekapcsolásához. A CAT6 szabvány lehetővé teszi a magas sebességű adatátvitelt és a stabil internetkapcsolatot. A 10 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést, és a kiváló minőségű UTP kábel biztosítja a zuhanásmentes és megbízható adatkapcsolatot. Ez a NEDIS UTP kábel megfelelő választás azoknak, akik kiemelkedő teljesítményt és megbízhatóságot várnak el hálózati kapcsolataiktól.

 • NEDIS CCGT85221GY200 UTP kábel CAT6 20M

  A NEDIS CCGT85221GY200 egy 20 méter hosszú UTP kábel, mely a CAT6 szabványnak megfelelően kiváló minőségű hálózati adatátvitelt biztosít. A szürke színű kábel ideális választás otthoni vagy irodai hálózatok kialakításához, számítógépek, router-ek, és egyéb hálózati eszközök összekapcsolásához. A CAT6 szabvány lehetővé teszi a magas sebességű adatátvitelt és a stabil internetkapcsolatot. A 20 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést, és a kiváló minőségű UTP kábel biztosítja a zuhanásmentes és megbízható adatkapcsolatot. Ez a NEDIS UTP kábel megfelelő választás azoknak, akik kiemelkedő teljesítményt és megbízhatóságot várnak el hálózati kapcsolataiktól.

 • NEDIS CCGT85221GY30 UTP kábel CAT6 3M

  *A NEDIS CCGT85221GY30 egy 3 méter hosszú CAT6 UTP kábel, mely kiváló minőségű hálózati adatátvitelt biztosít. A szürke színű kábel ideális választás otthoni vagy irodai hálózatok kialakításához, számítógépek, router-ek és egyéb hálózati eszközök összekapcsolásához. A CAT6 szabvány garantálja a magas sebességű adatátvitelt és a stabil internetkapcsolatot, megfelelve a modern digitális igényeknek. Az 3 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést, és a kiváló minőségű UTP kábel biztosítja a megbízható és zavartalan adatkapcsolatot. A NEDIS CAT6 UTP kábel optimális választás azoknak, akik kiemelkedő teljesítményt és stabilitást várnak el hálózati rendszereikben.*

 • NEDIS CCGT85221GY50 UTP kábel CAT6 5M

  A NEDIS CCGT85221GY50 egy 5 méter hosszú CAT6 UTP kábel, amely kiváló minőségű hálózati adatátvitelt biztosít. A szürke színű kábel ideális választás otthoni vagy irodai hálózatok kialakításához, számítógépek, router-ek és más hálózati eszközök összekapcsolásához. A CAT6 szabvány garantálja a magas sebességű adatátvitelt és a stabil internetkapcsolatot, megfelelve a modern digitális igényeknek. Az 5 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést, és a kiváló minőségű UTP kábel biztosítja a megbízható és zavartalan adatkapcsolatot. A NEDIS CAT6 UTP kábel ideális választás azoknak, akik elvárják a kiemelkedő teljesítményt és stabilitást hálózati rendszereikben.

Termékkategóriák