Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

Hálózati elosztó és hosszabító

A 230V-os elosztó egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi több elektromos készülék csatlakoztatását egyetlen konnektorhoz. Az elosztók rendszerint 3-6 csatlakozóval rendelkeznek, de léteznek nagyobb kapacitású elosztók is. Az elosztók lehetővé teszik, hogy több készülék is használható legyen egyidejűleg, és megóvják az áramforrás túlterhelésétől. A feszültség- és villámvédelmi elosztók olyan eszközök, amelyek megóvják az elektromos készülékeket a túlfeszültségtől, az áramingadozásoktól, valamint a villámcsapások által okozott károktól. Ezek az elosztók általában beépített áramvédelmi készülékekkel vannak ellátva, amelyek megakadályozzák, hogy a túlfeszültség áramot juttasson az elektromos készülékekbe.
A hosszabbító kábel olyan eszköz, amely lehetővé teszi az elektromos készülékek csatlakoztatását távoli aljzathoz, amikor a kábel hossza nem elegendő. A hosszabbítók általában 1-20 méter hosszúak lehetnek, és 1-6 csatlakozóval rendelkeznek.

  • BEMKO B06-NB5GSW3M Elosztó 5db 3M

    A BEMKO B06-NB5GSW3M egy praktikus elosztó, mely öt aljzattal rendelkezik, és hozzá csatlakoztatott három méteres kábellel könnyíti meg az elektromos eszközök csatlakoztatását. Az öt aljzat lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszközt is csatlakoztass, például számítógépet, lámpát, töltőket vagy más elektromos készülékeket.

    Az elosztó kialakítása praktikus és kompakt, így könnyen elhelyezhető bármely szobában. A három méteres kábel hossza lehetővé teszi az aljzat távolabb lévő pontokról történő elérését. A BEMKO B06-NB5GSW3M elosztó ideális megoldás lehet otthoni vagy irodai elektromos rendszerek kialakításához, biztosítva a kényelmet és az eszközök könnyű hozzáférhetőségét

Termékkategóriák