Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

Video- és Hangkábel

A videó- és hangkábelek olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik a digitális vagy analóg hang- és videójel átvitelét különböző eszközök között, például a számítógép, a televízió, az erősítő és a hangfal között. Az analóg kábelek esetében az átvitel analóg hullámformában történik, míg a digitális kábelek esetében a jel bitjei kerülnek átvitelre. A videó- és hangkábelek minősége, átviteli sebessége és támogatott formátumai nagyban változhatnak, attól függően, hogy milyen feladatra és eszközre vannak tervezve. A megfelelő kábel kiválasztása és használata fontos lehet a megfelelő minőségű hang- és képteljesítmény eléréséhez.

 • NEDIS CAGP22000BK20 Jack – Jack kábel 2M

  A NEDIS CAGP22000BK20 egy 2 méter hosszú Jack – Jack audio kábel, amely ideális választás a kiváló minőségű hangátvitelhez. A kábel két végén 3,5 mm-es jack csatlakozók találhatók, melyek nikkel bevonattal rendelkeznek, biztosítva a tiszta és megbízható hangminőséget. A fekete színű, kerek kábel kiválóan illeszkedik különböző audioeszközökhöz, például zenelejátszókhoz, mobiltelefonokhoz vagy erősítőkhöz. A 2 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést, miközben stabil kapcsolatot biztosít az audioeszközök között. Ez a Jack – Jack audio kábel tökéletes választás otthoni szórakoztató központokhoz vagy más kisebb audio rendszerekhez, ahol a minőség és a kényelem kiemelten fontos.*

 • NEDIS CAGP22000BK30 Jack – Jack Audio Kábel 3M

  A NEDIS CAGP22000BK30 egy 3 méter hosszú Jack – Jack audio kábel, mely kiváló minőségű hangátvitelt biztosít audioeszközök, például zenelejátszók, mobiltelefonok vagy más hangszórók és erősítők között. A kábel két végén 3,5 mm-es jack csatlakozók találhatók, amelyek nikkel bevonattal rendelkeznek, és a CCS vezetékanyag tiszta és megbízható hangminőséget garantál. A kerek kábel fekete színével és 3 méteres hosszával ideális választás otthoni szórakoztató központokban vagy kisebb audio rendszerekben való használatra. Ezzel a Jack – Jack audio kábellel élvezheted a kiemelkedő hangzást és kényelmesen csatlakoztathatod különböző eszközeidet.*

 • NEDIS CAGP22000BK50 Jack – Jack kábel 5M

  A NEDIS CAGP2200BK50 egy 5 méter hosszú Jack – Jack kábel, amely lehetővé teszi zenelejátszók, mobiltelefonok, vagy más audioeszközök csatlakoztatását erősítőkhöz, hangszórókhoz vagy más hangtechnikai rendszerekhez. A kerek kábel fekete színű és két végén 3,5 mm-es jack csatlakozókkal rendelkezik, amelyek nikkel bevonattal vannak ellátva. A CCS vezetékanyag biztosítja a megbízható és tiszta hangátvitelt, míg a 5 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést közepes vagy nagyobb területeken. Ez az audio kábel ideális választás azok számára, akik magas minőségű hangélményt keresnek, miközben különböző hangeszközöket kapcsolnak össze.*

 • NEDIS CAGP22050BK10 Jack hosszbbító kábel, 1m

  A NEDIS CAGP22050BK10 egy 1 méter hosszú Jack hosszabbító kábel, mely lehetővé teszi a kényelmes audio-csatlakoztatást távolabb lévő eszközök között. A kábel mindkét végén 3,5 mm-es jack csatlakozók találhatók, nikkel bevonattal, amelyek tiszta és megbízható hangátvitelt biztosítanak. A fekete színű, kerek kábel kiválóan illeszkedik különböző audioeszközökhöz, mint például fejhallgatók, hangszórók vagy zenelejátszók. Az 1 méteres hossz ideális a rövid távolságokra, amikor a szabadabb mozgás és rugalmasság fontos. Ez a Jack hosszabbító kábel praktikus és megbízható megoldás az otthoni szórakozás és audio rendszerek kiegészítésére.

 • NEDIS CAGP22050BK50 Jack hosszbbító kábel, 5M

  A NEDIS CAGP22050BK50 egy 5 méter hosszú Jack hosszabbító kábel, amely lehetővé teszi a kényelmes audio csatlakoztatást távolabb lévő eszközök között. A kábel két végén 3,5 mm-es jack csatlakozók találhatók, melyek nikkel bevonattal rendelkeznek, garantálva a tiszta és megbízható hangminőséget. A fekete színű, kerek kábel kiválóan illeszkedik különböző audioeszközökhöz, például fejhallgatókhoz, hangszórókhoz vagy más zenelejátszókhoz. A 5 méteres hossz lehetővé teszi, hogy szabadon elhelyezhesd eszközeidet, miközben továbbra is élvezheted a kiemelkedő hangzást. Ez a Jack hosszabbító kábel ideális megoldás otthoni szórakoztató központokhoz vagy más helyszínekhez, ahol a hosszabbítás segítségével szabadabban élvezheted a zenét vagy más audio tartalmakat.

 • NEDIS CAGP22200BK20 Jack 2x RCA kábel 2M

  Az NEDIS CAGP22200BK20 egy 2 méter hosszú Jack (3,5 mm-es) – 2x RCA kábel, mely lehetővé teszi az analóg audiojelek továbbítását különböző multimédiás eszközök között. Az egyik végén a Jack csatlakozó található (általában mobil eszközökön vagy fejhallgató kimeneteken használatos), míg a másik végén két pár RCA csatlakozó (bal és jobb hangcsatornák) biztosítják a sztereó hang átvitelét.

  A 2 méteres kábelhossz ideális lehet otthoni szórakoztató központokban, asztali számítógépekkel, vagy más eszközökkel való csatlakoztatáshoz. Ez a kábel lehetővé teszi a tiszta hangminőségű átvitelt a két különböző típusú csatlakozó között. Az NEDIS CAGP22200BK20 Jack – 2x RCA kábel megfelelő megoldás lehet olyan eszközök közötti analóg hangátvitelre, amelyeknek eltérő csatlakozókkal rendelkeznek.

 • NEDIS CAGP22200BK30 Sztereó audió kábel 3M

  Az NEDIS CAGP22200BK30 egy 3 méter hosszú sztereó audio kábel, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű hangátvitelt különböző audioeszközök között. A kábel két oldalán 3,5 mm-es Jack csatlakozók találhatók, melyek általában mobil eszközökön vagy fejhallgató kimeneteken találhatóak. Ezek a csatlakozók biztosítják a sztereó hangátvitelt, melyet a kábel továbbít.

  A 3 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést közepes vagy nagyobb helyiségekben. Ez a kábel ideális lehet otthoni zenelejátszók, fejhallgatók vagy más audióberendezések összekapcsolására, biztosítva a tiszta és megbízható hangminőséget. Az NEDIS CAGP22200BK30 sztereó audio kábel kiváló megoldás lehet a sztereó hang továbbítására 3 méteres távolságon belül.

 • NEDIS CAGP22200BK50 Jack – 2x RCA kábel, 5M

  Az NEDIS CAGP22200BK50 egy 5 méter hosszú Jack – 2x RCA – 2x RCA kábel, amely lehetővé teszi az analóg audiojelek továbbítását különböző eszközök között. Az egyik végén a Jack csatlakozó található, míg a másik végén két pár RCA csatlakozó (bal és jobb hangcsatornák) találhatók, amelyek ideálisak hangszórók, erősítők, vagy más analóg audióeszközök közötti összekapcsolásra.

  A 5 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést közepes vagy nagyobb helyiségekben, anélkül, hogy elveszne a hangminőség. Ez a kábel ideális lehet audioeszközök, például lejátszók, erősítők vagy hangszórók közötti hangátvitelre, biztosítva a megbízható és tiszta hangminőséget. Az NEDIS CAGP22200BK50 Jack – 2x RCA – 2x RCA kábel hatékony megoldás lehet az analóg hangátvitelhez 5 méteres távolságon belül.

 • NEDIS CAGP24100BK20 Kábel mélynyomóhoz

  A Nedis CAGP24100BK20 Kábel mélynyomóhoz egy kiváló minőségű hangrendszerekhez tervezett kábel, amely tökéletes megoldást nyújt a mélynyomók csatlakoztatásához. Ez a kábel lehetővé teszi a pontos és tiszta hangátvitelt a mélynyomó és más hangrendszer komponensek között, ami gazdagabb és mélyebb hangzást eredményez. A kábel strapabíró kialakítású, és kiváló minőségű anyagokból készül, hogy hosszú távon megbízható csatlakozást biztosítson. Rugalmas és könnyen kezelhető, így ideális választás otthoni vagy professzionális hangrendszerekhez egyaránt. A Nedis CAGP24100BK20 Kábel mélynyomóhoz garantálja a zavartalan és kiváló hangminőséget, valamint a stabil csatlakozást a mélynyomó és más audioeszközök között.

 • NEDIS CAGP24200BK10 2x RCA – 2x RCA kábel 1M

  Az NEDIS CAGP24200BK20 egy 2 méter hosszú, 2x RCA – 2x RCA kábel, mely ideális az analóg audiojelek továbbítására. A két RCA csatlakozó páros (bal és jobb hangcsatornákhoz) mindkét végén lehetővé teszi a hangszórók, erősítők vagy más analóg audióeszközök közötti egyszerű és stabil csatlakozást.

  A 2 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést kisebb és közepes méretű helyiségekben. Ez az RCA kábel ideális lehet audioeszközök, például lejátszók, erősítők vagy hangszórók közötti hangátvitelre, biztosítva a megbízható és tiszta hangminőséget. A NEDIS CAGP24200BK20 RCA kábel egy hatékony megoldás lehet az analóg hangátvitelhez 2 méteres távolságon belül.

 • NEDIS CAGP24200BK20 2x RCA – 2x RCA kábel 2m

  A NEDIS CAGP24200BK20 2x RCA – 2x RCA kábel egy kiváló minőségű audiókábel, melynek mindkét végén két darab RCA csatlakozó található, egyenként egy piros és egy fehér. Ez a 2 méter hosszúságú kábel ideális megoldás audióeszközök összekapcsolására, beleértve erősítőket, hangszórókat vagy más audioforrásokat. A vörös és fehér színkód segítségével könnyedén azonosíthatók az eszközök csatlakozói, így biztosítva a pontos és egyszerű összekapcsolást. A kábel magas minőségű anyagokból készül, amelyek stabil hangátvitelt biztosítanak és hosszú élettartamot garantálnak. Rugalmas és strapabíró kialakítása lehetővé teszi az otthoni vagy professzionális audiórendszerek hatékony használatát. A NEDIS CAGP24200BK20 2x RCA – 2x RCA kábel egy megbízható eszköz az audioeszközök egyszerű és tiszta hangátviteléhez, biztosítva a zavartalan audioélményt.

 • NEDIS CAGP24205BK20 Sztereo audio kábel toldó

  A NEDIS CAGP24205BK20 egy olyan RCA hosszabbító kábel, ami két csatlakozóval rendelkezik mindkét végén. Az egyik végén van két RCA male (hím) csatlakozó, míg a másik végén két RCA female (női) csatlakozó található. Ez a kábel lehetővé teszi két RCA eszköz közötti kapcsolat meghosszabbítását vagy egyszerű összekapcsolását anélkül, hogy az eredeti kábelek rövidek lennének, vagy anélkül, hogy új kábeleket kellene vásárolni a kapcsolódáshoz. Ez ideális megoldás lehet olyan esetekben, amikor a meglévő kábelek nem érnek el vagy rövidek a kívánt távolságra. Rugalmas kialakítása segít a könnyű kezelésben és az egyszerű csatlakoztatásban, valamint biztosítja a stabil hangátvitelt. A NEDIS CAGP24205BK20 RCA hosszabbító kábel ideális választás különböző audioeszközök közötti megbízható és egyszerű kapcsolat kialakításához.

 • NEDIS CAGP25000BK10 Optikai kábel 1M

  A NEDIS CAGP25000BK10 egy 1 méter hosszúságú optikai kábel, melynek kiváló minőségű anyagokból készült, hogy tiszta és zavartalan hangátvitelt biztosítson. Az optikai kábel digitálisan továbbítja az audiojeleket, tökéletes választás audioeszközök, mint például hangprojektorok, házimozi rendszerek vagy hangszórók összekapcsolásához. A kábel stabil kapcsolatot és kiváló teljesítményű adatátvitelt biztosít a különböző audioeszközök között. A rövid, 1 méteres hossz ideális lehet kisebb helyiségekben vagy rövidebb távolságok leküzdésére, így praktikus a kompakt térben történő elhelyezéshez. A NEDIS CAGP25000BK10 optikai kábel kiváló választás a kiváló hangminőség biztosításához, lehetővé téve az audioeszközök megbízható és egyszerű összekapcsolását rövidebb távolságokon.

 • NEDIS CAGP25000BK100 Optikai kábel 10M

  A NEDIS CAGP25000BK100 egy 10 méter hosszú optikai kábel, mely tökéletes választás audioeszközök, például hangprojektorok, házimozi rendszerek vagy hangszórók összekapcsolására. Ez az optikai kábel digitálisan továbbítja az audiojeleket, biztosítva a tiszta és zavartalan hangminőséget. A kábel kiváló minőségű anyagokból készült, melyek garantálják a megbízható adatátvitelt és a stabil kapcsolatot. A hosszú 10 méteres kábel lehetőséget nyújt a rugalmas elhelyezésre otthoni vagy kisebb színházterem környezetben. A NEDIS CAGP25000BK100 optikai kábel optimális választás a kristálytiszta hangátvitelhez és az audioeszközök megbízható összekapcsolásához hosszabb távolságon keresztül.

 • NEDIS CAGP25000BK20 Optikai kábel 2M

  A NEDIS CGP25000BK20 egy 2 méter hosszú optikai kábel, mely a kiváló minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa a tiszta hangátvitelt és a zavartalan hangélményt. Ez az optikai kábel digitálisan továbbítja az audiojeleket, tökéletes megoldás otthoni vagy szórakoztató elektronikához, mint például hangprojektorok, házimozi rendszerek vagy hangszórók. A kábel biztosítja a stabil kapcsolatot és a kiváló teljesítményű adatátvitelt a különböző audioeszközök között. A 2 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes és rugalmas elhelyezést a kisebb helyiségekben vagy otthoni szórakoztató központokban. A NEDIS CGP25000BK20 optikai kábel ideális választás a kiváló hangminőség biztosításához, lehetővé téve az audioeszközök megbízható és egyszerű összekapcsolását.

 • NEDIS CAGP25000BK30 Optikai kábel 3m

  A NEDIS CAGP25000BK30 egy 3 méter hosszúságú optikai kábel, amely kiváló minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa a tiszta és zavartalan hangátvitelt. Ez az optikai kábel digitálisan továbbítja az audiojeleket, tökéletes választás audioeszközök, például hangprojektorok, házimozi rendszerek vagy hangszórók összekapcsolására. A kábel kiváló teljesítményű adatátvitelt és stabil kapcsolatot biztosít a különböző audioeszközök között. A 3 méteres kábelhossz ideális az otthoni szórakoztató központokban vagy kisebb helyiségekben történő elhelyezéshez. A NEDIS CAGP25000BK30 optikai kábel kiváló választás a tiszta hangminőség biztosításához, lehetővé téve az audioeszközök megbízható összekapcsolását egyszerűen és hatékonyan.

 • NEDIS CAGP25000BK50 Optikai kábel 5M

  A NEDIS CAGP25000BK50 egy 5 méteres hosszúságú optikai kábel, melyet kiváló minőségű anyagokból gyártottak, hogy biztosítsa a tiszta és zavartalan hangminőséget. Ez az optikai kábel digitálisan továbbítja az audiojeleket, ideális megoldás audioeszközök, például hangprojektorok, házimozi rendszerek vagy hangszórók összekapcsolására. A kábel nagy teljesítményű adatátvitelt és stabil kapcsolatot biztosít a különböző audioeszközök között. A 5 méteres kábelhossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést otthoni környezetben vagy kisebb színházteremben. A NEDIS CAGP25000BK50 optikai kábel ideális választás a kiváló hangminőség biztosításához, lehetővé téve az audioeszközök megbízható összekapcsolását közvetlenül és hatékonyan.

 • Nedis CCGP60010BK20 USB Hosszabbító kábel

  A Nedis CCGP60010BK20 USB hosszabbító kábel egy praktikus megoldás az USB csatlakozók kiterjesztésére és rugalmasabbá tételére. Ez a kábel lehetővé teszi, hogy meghosszabbítsa az USB eszközök távolságát a számítógéptől vagy bármilyen USB aljzattól. A kábel 2 méteres hossza ideális a rugalmasabb elrendezéshez és az eszközök távolságának növeléséhez. Kiváló minőségű anyagokból készül, amely biztosítja a megbízható adatátvitelt és a stabil csatlakozást. Rugalmas, könnyen hajlítható és strapabíró kialakítása lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos használatot otthoni vagy irodai környezetben. A Nedis CCGP60010BK20 USB hosszabbító kábel ideális választás az USB eszközök távolságának növelésére, anélkül hogy kompromisszumot kellene kötni az adatátvitel sebességében és a megbízhatóságban.

 • NEDIS CCGT34800BK20 HDMI – DVI 2m

  A NEDIS CCGT34800BK20 egy 2 méter hosszú HDMI – DVI kábel, mely lehetővé teszi a HDMI és a DVI (Digital Visual Interface) közötti kapcsolatot. A HDMI és DVI kábelek általában videójelek továbbítására szolgálnak, de eltérő csatlakozók típusai miatt az ilyen típusú kábelek lehetővé teszik a két különböző eszköz összekapcsolását.

  A HDMI általában multimédiás eszközökön (pl. televíziók, DVD-lejátszók, játékkonzolok stb.) található, míg a DVI-csatlakozókat gyakran számítógépek monitorainál használják. Ez az adapter két különböző csatlakozó típust összekapcsolva lehetővé teszi a videojelek átvitelét a két eszköz között.

  Ez a 2 méteres kábelhossz ideális lehet otthoni vagy irodai környezetben, ahol a HDMI-t és a DVI-t támogató két eszköz közötti kapcsolatot kell kialakítani. A NEDIS CCGT34800BK20 HDMI – DVI kábel kényelmes és hatékony megoldást jelent a videójelek átvitelére a két különböző csatlakozó között.

 • NEDIS CCGT85221GY20 UTP Kábel CAT6 2M

  A NEDIS CCGT85221GY20 egy 2 méter hosszú CAT6 UTP kábel, mely kiváló minőségű hálózati adatátvitelt biztosít. A szürke színű kábel ideális választás otthoni vagy irodai hálózatok kialakításához, számítógépek, router-ek és egyéb hálózati eszközök összekapcsolásához. A CAT6 szabvány garantálja a magas sebességű adatátvitelt és a stabil internetkapcsolatot, megfelelve a modern digitális igényeknek. Az 2 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést, és a kiváló minőségű UTP kábel biztosítja a megbízható és zavartalan adatkapcsolatot. A NEDIS CAT6 UTP kábel optimális választás azoknak, akik kiemelkedő teljesítményt és stabilitást várnak el hálózati rendszereikben.

Termékkategóriák