Barion Pixel

Elektromos főzőlap

Az egyes elektromos főzőlapok főzési idő és energiafogyasztása nagyban függ a főzőlap típusától, teljesítményétől, az edények méretétől és anyagától, valamint az ételek fajtájától és mennyiségétől. Általánosságban elmondható, hogy az indukciós főzőlapok gyorsabbak és energiatakarékosabbak lehetnek, mint a hagyományos elektromos főzőlapok, mivel az indukciós főzőlapok csak az edény alját melegítik fel, és az energia csak akkor fogy, amikor az edény a főzőlap felületével érintkezik. A kerámia főzőlapok és a gázfőzőlapok használata esetén azonban nagyobb energiafogyasztásra lehet számítani. A hagyományos vasmagos főzőlapok nagyon tartósak és hosszú élettartamúak, mivel vastag, masszív fémlemezből készülnek, amelynek nagy a hőtároló képessége. Ezek a főzőlapok lassabban melegszenek fel, mint a modern főzőlapok, de egyszer melegedve stabil hőmérsékletet biztosítanak, így alkalmasak hosszabb főzési időt igénylő ételek készítésére is. Az ilyen típusú főzőlapoknak általában van egy beépített hőszabályzója, amely lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását, így a főzési folyamatot könnyen irányíthatjuk. A hagyományos főzőlapok közül a gázfőzőlapok mellett a vasmagos főzőlapok is erős hőteljesítményük és nagy tartósságuk miatt népszerűek maradtak a konyhákban.

Találja meg az Önnek megfelelő árakat!
Címkék
Energiaosztályok
Gyártó
Termék típusa
Teljesítmény W
Üzemi nyomás Bar
Készülék szín
Gyártó
Válassz gyártót így egyszerűbb a keresés
Termék típusa
Képátló (cm)
Képátló (")
Kijelző felbontása
Képarány
Kép frissítés
Válaszidő
Processzorok száma
Smart rendszer
Képjavító rendszer
Hangzás
Távirányító
TV Tuner típusa
USB Portok száma
HD Csatlakozók száma
Csatlakozók
Energiaosztály
Készülék szín
Tápellátás
Garancia
Akció!

Original price was: 52.950 Ft.Current price is: 47.950 Ft.

Keresés

Válogass a termékeink között