Konyhai kisgép tartozék/ kiegészítő

 • ECG VS28300 Vákuum Fólia (2db)

  Az ECG VS28300 Vákuum Fólia egy magas minőségű, vastag és erős zacskó, amely ideális az élelmiszerek tárolásához, fagyasztáshoz, pácoláshoz és Sous-vide főzéshez. Az öntött poliamid (PA) és polietilén (PE) anyagokból készült zacskó vákuumozáskor meghosszabbítja az élelmiszerek frissességét és tartósságát. A zacskó mérete 28 x 300 cm, így könnyen illeszkedik a különböző élelmiszer méretekhez. Az ECG VS28300 Vákuum Fólia biztonságosan használható hőkezelésnél akár 100°C-ig, és mikrohullámú sütőben akár 70°C-ig. A zacskóval együtt a csomag tartalmaz egy speciális vákuum csőt, amely segít a levegő kiszívásában a zacskóból, így meghosszabbítva az élelmiszerek frissességét és csökkentve az élelmiszerek romlásának valószínűségét.

 • MPM MPZ-A/01 Vákuum Csomagoló Fólia

  Az MPM MPZ-A/01 Vákuum Comagoló Fólia lehetővé teszi,

  hogy az élelmiszerek tovább maradjanak frissen . A vákuumtechnológia lehetővé teszi a levegő eltávolítását az élelmiszerből, amely lassítja az élelmiszer romlását és megőrzi az ízét és az aromáját. Az MPM MPZ-A/01 vákuum comagoló fólia különösen praktikus az élelmiszerpazarlás csökkentése érdekében, mivel lehetővé teszi, hogy az élelmiszerek hosszabb ideig frissek maradjanak és csökkenti a kidobott élelmiszer mennyiségét. Az MPM MPZ-A/01 fólia kompatibilis a legtöbb vákuum comagolóval és kiszerelővel, és könnyen vágó- és méretre vágható. Összességében az MPM MPZ-A/01 Vákuum Comagoló Fólia kiváló választás lehet azok számára, akik szeretnék meghosszabbítani az élelmiszer élettartamát, megőrizni az ízét és az aromáját, és csökkenteni az élelmiszerpazarlást.

 • NEDIS IRCS110 Vasalótalp tisztító rúd

  A Nedis IRCS110 vasalótalp tisztító egy praktikus eszköz a vasalótalp tisztítására.

  A készlet tartalmaz egy tisztító sticket, amelyet a forró vasalótalpra kell helyezni, majd néhány másodpercig várni, amíg a talp felmelegszik és a szennyeződések megolvadnak. Ezután egy törlőruhát használjunk a talp letörlésére, amely eltávolítja a szennyeződéseket, mint például a vasalható fólia, a ragasztó és a foltok, anélkül, hogy károsítaná a vasalótalp felületét. Az eszköz könnyen használható és hatékony, így segít megőrizni a vasalótalp minőségét és hosszabb élettartamát. A Nedis IRCS110 vasalótalp tisztító eszköz alkalmas különböző típusú vasalókhoz, beleértve a gőzölős és a száraz vasalókat is. A tisztítópálca anyaga nem karcolja a vasalótalp felületét, így biztonságosan használható.

 • SAM COOK PSC-30-36 Fólia 28×600 CM

  A Sam Cook egy professzionális termékcsalád az igényes, szenvedélyes felhasználók számára, akik nyitottak az ízekkel való kísérletezés új kihívásaira.

  A vákuumgép fóliája stabilitást és törésállóságot biztosít. Ideális ételek tálalására, az étel friss marad és meghosszabbítja az eltarthatóságát.

  Főzzön Sous Vide-t vákuumzacskó segítségével, hogy ízletes és jól elkészített ételeket kapjon. A fólia biztonságos főzéshez és mikrohullámú sütőben melegíthető, és megvédi az ételeket a fagytól.

Termékkategóriák