Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Rizs Főző

 • ECG RZ 060 Rizsfőző Edény 0,6L

  Az ECG RZ 060 Rizsfőző Edényről

  Rizsfőző, mely alkalmas az összes rizsfajtához. Az ECG RZ 060 segítséget nyújt a bulgur, kuszkusz, hajdina vagy burgonya főzésnél is. A 0,6 l-es térfogatú tál maximálisan 450 g rizzsel tölthető fel (tömeg a főzés előtt). A fazék műanyag mérővel és **spatulával ellátott.

  Alkalmas az összes rizsfajta elkészítéséhez
  Max. kapacitása 450 g rizs
  Ideális bulgurhoz, kuszkuszhoz, hajdinához vagy burgonyához
  Kivehető edény tapadásmentes felülettel
  Automatikus hőmegtartás (akár 3 óra)
  Üvegfedél hőszigetelt fogantyúval
  Fényjelzések a főző/hőmegtartó üzemmód jelzéséhez
  Biztonsági kapcsoló
  Védelem a túlhevülés ellen

 • NEDIS KARC06WT Rizsfőző 0,6L

  A NEDIS KARC06WT Rizsfőzőről

  Ezt az elektromos rizsfőzőt szeretni fogja ha szereti a rizst, de mindig odaégeti vagy túlfőzi. Próbálja ki ezt a Nedis® elektromos rizsfőzőt, amellyel tökéletes, könnyű rizst tehet az asztalra.
  Csak mérje ki a kívánt mennyiségű rizst a tartozék pohárban, tegye a főzőedénybe, majd adjon hozzá a főzőedény belsejében jelzett mennyiségű vizet. A 0,6 literes kapacitás lehetővé teszi, hogy a családnak a vacsora melletti köretet könnyen, gyorsan elkészíthesse. Amíg a rizs fő, folytathatja a többi étel elkészítését, hiszen a főzőedény automatikusan melegen tartó beállításával az egész vacsora során megőrizhető a rizs megfelelő hőmérséklete.
  A rizsfőző masszív fém borítással rendelkezik, valamint üvegfedéllel, hogy mindig láthassa a készülő ételt. A főzőedény három különböző méretben érkezik, és mindegyik gőzöléshez való betéttel teszi lehetővé a zöldségek egészséges párolását a színük, a zamatuk és a vitamintartalmuk megőrzése mellett.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között