Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

A4Tech BTS-5 W Bluetooth Hangszóró

3.950 Ft

3 készleten

Az A4Tech BTS-5 W Bluetooth hangszóró egy kompakt és vezeték nélküli audioeszköz, amely kiváló minőségű hangzást biztosít otthoni vagy utazó zenehallgatáshoz. Néhány kulcsinformáció a termékről:

Fő jellemzők:

  • Bluetooth kapcsolat: A BTS-5 W hangszóró vezeték nélküli Bluetooth technológiával rendelkezik, így könnyedén csatlakoztatható okostelefonokhoz, tabletekhez és más Bluetooth-kompatibilis eszközökhöz.
  • Kompakt méret: A hangszóró kompakt kivitelű, könnyen hordozható, így ideális utazáshoz vagy személyes használatra otthon.
  • Sztereó hangzás: A kétoldalú hangszórók sztereó hangzást biztosítanak, élvezetes zenehallgatási élményt nyújtva.
  • Egyszerű vezérlés: Az előlapon található vezérlőgombok segítségével könnyedén szabályozhatja a hangerőt, a lejátszást és a szünetet.
  • Beépített akkumulátor: A beépített akkumulátor lehetővé teszi a hordozható használatot, anélkül, hogy a készüléket hálózati áramhoz kellene csatlakoztatni.

Az A4Tech BTS-5 W Bluetooth hangszóró a kényelmes vezeték nélküli zenehallgatás és a kompakt kialakítás révén tökéletes választás mindazoknak, akik mobil és stílusos hangszórót keresnek a mindennapi használatra.

SKU: 4711421912785 Category: Tag:

További információk

Tömeg0.1 kg
Gyártó

A4 Tech

Termék típusa

Bluetooth Hangszóró

Készülék szín

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között