Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

Nincs készleten

ADLER AD-4216 Konyhai Robotgép 1000W

39.950 Ft

Elfogyott

Az ADLER AD-4216 Konyhai Robotgép tökéletes kiegészítője lesz a konyhájának, hogy könnyedén és hatékonyan elvégezhesse a különféle feldolgozási feladatokat. Ez a robotgép kiváló minőségű és megbízható teljesítményt nyújt, hogy segítse Önt az ételkészítésben.

A robotgép sokoldalú funkciókkal rendelkezik, beleértve a dagasztást, keverést, aprítást, reszelést és habverést is. Bármilyen típusú tészta, sütemény, leves, szósz vagy saláta elkészítésekor ez a gép gyors és hatékony segítséget nyújt.

Az ADLER AD-4216 Konyhai Robotgép erőteljes motorral rendelkezik, amely könnyedén feldolgozza az összetevőket. A többsebességes vezérlés lehetővé teszi a pontos beállítást és a megfelelő sebesség kiválasztását az adott feladathoz.

A robotgép tartalmaz különböző tartozékokat, mint például a dagasztókarok, a keverőkarok, a vágókorongok és a reszelőkorongok, amelyek kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek. Ezek a tartozékok könnyen cserélhetők és moshatók, így könnyedén válthat a különböző funkciók között.

Az ADLER AD-4216 Konyhai Robotgép könnyen használható és tisztítható. Az egyszerűen kezelhető vezérlőgombok és a kivehető részek könnyedén tisztíthatók, ami időt és energiát takarít meg.

Ezenkívül a robotgép stabil és tartós kialakítással rendelkezik, amely biztosítja a biztonságos és hosszú távú használatot. Az elegáns és kompakt dizájnja pedig kevés helyet foglal el a konyhapulton vagy a tárolás során.

Az ADLER AD-4216 Konyhai Robotgép a kiváló minőségű és sokoldalú teljesítményével segít Önnek a kreatív és hatékony ételkészítésben. Fedezze fel a konyhai robotgép előnyeit és élvezze az egyszerűséget és a hatékonyságot az ADLER AD-4216 segítségével.

SKU: 5902934834278 Category:

Kötelező garancia: 12 Hónap + 12 Hónap Gyártói garancia

  • Teljesítmény: 1000 W
  • Kapacitás 4L
  • Rozsdamentes acél tál
  • 6 sebesség fokozat
  • Bolygó mozgású mixelés
  • Cseppenés gátló
  • Biztonsági zár
  • Rozsdamentes acél habverő, keverő és dagasztó szár
  • Tapadókorongos talp

További információk

Tömeg7 kg
Gyártó

Adler

Termék típusa

Konyhai robotgép

Teljesítmény W

1000W

Tartály kapacítása

4l

Sebesség fokozatok száma

6

Garancia

2 év

Termékkategóriák