Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

CELEBRAT G12 W Stereo Call Music Fülhallgató Mikrofonnal Fehér

1.650 Ft

2 készleten

A fülhallgató kialakítása ergonomikus kialakítású. A bal és jobb fülhallgatókat, valamint a fülhallgató elülső lyukait úgy tervezték, hogy 360°-os térhangzással kísérjék a zenét. A bal és jobb fülhallgatót kompakt kialakítással tervezték, hogy a zene jobb legyen a fülben; A fülhallgató kialakítása jobban illeszkedik a futó közönséghez, lehetővé téve, hogy futás közben élvezze a zene örömét.

A gomb kompakt kialakítású, amely alkalmasabb a használatra, és már nem kell aggódnia, hogy véletlenül megérinti a gombot. A hagyományos gombhoz képest kényelmesebb lesz a használata, a hívások fogadása, a zene lejátszása és a hangsegéd megnyitása érintésvezérléssel; Szakítsa meg a hagyományos vezérlőrendszert, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy kényelmesebben és gyorsabban vezérelhessék a fülhallgatót, egyetlen művelettől a diverzifikált műveletig; üzemeltetési kézikönyvvel van felszerelve, így gyorsan megtanulhatja, hogyan kell működni;

5,3,5 mm-es jack kialakítás, amely több modellhez, mobiltelefonhoz, számítógéphez, táblagéphez és egyéb elektronikus eszközhöz alkalmas.

SKU: 6925146950818 Category: Tag:

Modell:Celebrat-G12
Meghajtóegység: 14.2mm
Érzékenység:91dB±3dB
Impedancia: 32Ω±15%
Frekvenciaválasz: 20-20KHz
Dugó típusa: φ3.5mm
Kábelhossz: 1,2 m

További információk

Tömeg0.1 kg
Gyártó

Celebrat

Termék típusa

Vezetékes fülhallgató

Készülék szín

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között