Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

ECG DR-110 DAB Asztali rádió

13.450 Ft

6 készleten

Az ECG DR-110 DAB Asztali rádió egy kiváló minőségű és sokoldalú eszköz, amely modern technológiát és elegáns kialakítást ötvöz. A készülék támogatja a DAB+ (Digital Audio Broadcasting) technológiát, így a felhasználók tiszta és digitális minőségű rádióműsorokban részesülhetnek.

A letisztult fekete vagy fehér színű készülék vonzó és időtálló dizájnnal rendelkezik, amely bármely otthoni vagy irodai környezetbe tökéletesen illeszkedik. A digitális kijelző és az egyszerűen kezelhető vezérlők lehetővé teszik a könnyű és gyors hangolást, és az FM rádióadásokat is támogatja, így széles körű választékban élvezheti a különböző adók műsorait.

A beépített hangszóró kiváló minőségű hangzást biztosít, és az eszköz beépített ébresztőórával is rendelkezik, így személyre szabott ébredési élményt nyújt. Az ECG DR-110 Asztali rádió elegáns megjelenése és modernebb rádióműsorokat biztosító funkciói révén ideális választás mindazok számára, akik minőségi zenehallgatásra és hírekre vágynak egy stílusos készülékkel.

Ürítés
SKU: N/A Category: Tag:

1 év garancia

További információk

Tömeg0.5 kg
Készülék szín

,

Gyártó

ECG

Termék típusa

FM Rádió

Garancia

1 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között