Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

ECG-RK 2020 W Vízforraló 2l

8.950 Ft

1 készleten

Az ECG-RK 2020 W vízforraló 2 literes térfogattal rendelkezik, amely elegáns és modern kialakítással büszkélkedhet. A készülék hőálló üveggel van kombinálva és kék háttérvilágítással rendelkezik, amely könnyen leolvashatóvá teszi az adatokat. A vízforralóban található rejtett fűtőtest gyors és hatékony forrást eredményez. A készülék LED kijelzővel rendelkezik, és kivehető, mosható vízkő szűrője is van. A túlmelegedés elleni védelem és az automatikus kikapcsolás megakadályozza a készülék és az üzemeltető személy sérülését. A vízforraló talpa központi csatlakozóval van ellátva, 360 fokban forog és kábelcsévélés funkcióval is rendelkezik. A névleges feszültség 220-240 V ~ 50/60 Hz, a névleges teljesítményfelvétel pedig 1850-2200 W.v

SKU: 8592131307452 Category: Tag:

Kötelező garancia: 12 Hónap + 12 Hónap Gyártói garancia

Az ECG-RK 2020 W Vízforraló egy elegáns és praktikus konyhai készülék, amely egy 2 literes űrtartalommal rendelkezik. Az elegáns design, amely a hőálló üveggel kombinálva van, nagyszerűen illeszkedik bármely konyhába. A kék háttérvilágítás szintén nagyon szép és könnyen leolvashatóvá teszi az információkat.

Az ECG-RK 2020 W Vízforralóban található rejtett fűtőtest megakadályozza a vízkő és a lerakódások kialakulását. A kivehető és mosható vízkőszűrő további segítséget nyújt a vízkő eltávolításában.

A vízforraló LED kijelzője jól látható, és jelzi a hőmérsékletet, valamint a kikapcsolási időt, ami akkor lép életbe, amikor a készülék nem tartalmaz vizet, vagy ha a forráspontot elértük.

Az ECG-RK 2020 W Vízforraló 360 fokban forgó talppal rendelkezik, ami nagyobb rugalmasságot ad az elhelyezés terén, és a kábelcsévélés funkcióval megakadályozza a kábel összegubancolódását. A vízforraló további biztonsági funkciója, hogy automatikusan kikapcsol, ha a kannát leveszik a talpról, vagy ha elérte a forráspontot.

Összességében az ECG-RK 2020 W Vízforraló nagyszerű készülék azoknak, akik egy stílusos, praktikus és biztonságos vízforralót keresnek, amely könnyen kezelhető és tisztán tartható.

További információk

Tömeg1.5 kg
Gyártó

ECG

Termék típusa

vízforraló

Teljesítmény W

2200W

Ürtartalom

2l

Készülék szín

Garancia

2 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között