Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

ECG SM-3510 Smoothie Mixer 350W

11.450 Ft

2 készleten

A ECG SM-3510 Smoothie Mixerről:

Az ECG SM-3510 Smoothie Mixer egy kis méretű, praktikus konyhai eszköz, amely friss koktélok, smoothie italok, nutridrink italok és bébiételek készítésére használható. A mixelő edény egy tartós Tritan anyagú, 600 ml-es pohár, amely sportpohárként is használható. A mixelés után egyszerűen feltehető a fedél, így az italt magával lehet vinni. A rozsdamentes acél, dupla kés hatékonyan dolgozik az alapanyagokon, és a kés kivehető a könnyebb tisztítás érdekében. A praktikus fedél zárható ivócsőrrel rendelkezik, és az egész készülék egyszerűen karbantartható és tisztítható. Továbbá a túlmelegedés elleni védelem biztosítja az eszköz biztonságos működését.

SKU: 8592131306806 Category: Tags: ,

Kötelező garancia: 12 Hónap + 12 Hónap Gyártói garancia

A ECG SM-3510 Smoothie Mixerről:

Az ECG SM-3510 Smoothie Mixer tökéletes kis konyhákhoz és az egészséges életmód kedvelői számára. Ez az eszköz lehetővé teszi a friss smoothie-k, koktélok, nutridrink italok és bébiételek egyszerű és gyors elkészítését. A készülék kompakt méretű, így könnyen elfér bárhol.

A mixelő edény / pohár 600 ml-es, és tartós Tritan anyagból készült, amely biztonságos az egészségre. A mixelés után a fedelet rátehetjük az italra, így magunkkal is vihetjük. A mixelő edény a sport pohárként is használható. A könnyített műanyag konstrukció és a rozsdamentes acél dupla kés lehetővé teszi a hatékony mixelést. A kés kivehető, így könnyen tisztítható.

A praktikus fedél zárható ivócsőrrel rendelkezik, amely lehetővé teszi az ital kényelmes fogyasztását. Az egyszerű karbantartás és tisztítás mellett a túlmelegedés elleni védelem garantálja a biztonságos használatot. Összességében az ECG SM-3510 Smoothie Mixer egy praktikus, kompakt és sokoldalú készülék az egészséges életmód híveinek.

További információk

Gyártó

ECG

Termék típusa

smoothie mixer

Teljesítmény W

350W

Tartály kapacítása

0,6l

Garancia

2 év

Termékkategóriák