Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

ECG SP-4015 Aprító 400W

11.450 Ft

1 készleten

Az ECG SP-4015 Aprítóról:

Az ECG SP-4015 aprító egy hatékony eszköz, amely alkalmas hús, zöldség, gyümölcs és más alapanyagok darálásához. A 1,5 literes műanyag edény tartós és nagyobb mennyiségű alapanyag feldolgozására is alkalmas. A 400 W teljesítményű motor és az S-alakú kések hatékonyan aprítják a nyers alapanyagokat, így könnyen elkészíthetőek pürék, zöldség saláták, bébiételek és krémek. A többfokozatú gombbal beállítható a kívánt teljesítmény, az egyszerű tisztíthatóság érdekében az alkatrészek kiszerelhetők. Az aprító luxus formatervezésű rozsdamentes acél kivitellel rendelkezik, amely egyaránt alkalmas hideg és meleg konyhák alapanyagainak gyors előkészítéséhez. A csúszásgátló gumilábak az edény alján biztosítják a stabil és biztonságos munkavégzést, és a motor túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik.

SKU: 5999117198333 Category: Tags: ,

Kötelező garancia: 12 Hónap + 12 Hónap Gyártói garancia

Az ECG SP-4015 Aprítóról:

Az ECG SP-4015 aprító tökéletes választás lehet otthoni konyhába, ha húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket és más alapanyagokat kell darálni, aprítani vagy pépesíteni. A készülék motorja 400 wattos teljesítményű, így akár a nehezen aprítható alapanyagokat is könnyedén feldolgozza. Az S-alakú rozsdamentes acél kések hatékonyan dolgoznak, és az aprított alapanyagok könnyen kezelhetővé válnak.

A készülék egyszerűen használható, és a nagyméretű gombok segítségével könnyen beállítható a kívánt teljesítmény. A működtetéshez két fordulatszám áll rendelkezésre. Az aprítóedény térfogata 1,5 liter, így nagyobb mennyiségű alapanyag is feldolgozható. Az edény és a kés egyszerűen kiszedhető, és mosogatógépben is tisztítható.

A készülék luxus formatervezéssel rendelkezik, és rozsdamentes acél kivitelben érhető el. A csúszásgátló gumilábak biztonságos működést garantálnak. A motor túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik, amely biztosítja a készülék hosszabb élettartamát.

Az ECG SP-4015 aprító alkalmas különféle ételek, mint például pürék, zöldségsaláták, bébiételek és krémek készítéséhez. A kés védőtokjának köszönhetően a kés biztonságosan tárolható és megfogható. A lehúzó funkció segítségével az aprított alapanyagokat könnyen kiszedhetjük az edényből. Összességében ez egy nagyon hasznos konyhai eszköz, amely megkönnyíti a különféle ételek elkészítését otthon.

További információk

Tömeg2.5 kg
Gyártó

ECG

Termék típusa

aprító

Teljesítmény W

400W

Tartály kapacítása

1,5l

Termékkategóriák