Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Nincs készleten

Esperanza Bogie EGS102 2.0 USB Hangfal

3.750 Ft

Elfogyott

Az Esperanza Bogie EGS102 2.0 USB hangfal egy kiváló minőségű hangzást nyújtó audioeszköz, amely ideális választás számítógépekhez, laptopokhoz vagy más USB-kompatibilis eszközökhöz. A hangfalak kis méretük ellenére erőteljes és tiszta hangzást biztosítanak, így ideálisak zenehallgatáshoz, filmnézéshez vagy játékhoz.

Fő jellemzők:

  • 2.0 USB hangfal rendszer: A hangfalpár 2.0 konfigurációban dolgozik, ami kiegyensúlyozott sztereó hangzást nyújt.
  • USB táplálás: Az USB tápellátásnak köszönhetően egyszerű csatlakoztatás és használat, nem szükséges különálló hálózati csatlakozó.
  • Kompakt méret: Kompakt és helytakarékos kialakítás, így könnyen integrálható bármilyen munka- vagy szórakoztató környezetbe.
  • Egyszerű vezérlés: Az egyszerű vezérlőgombok vagy érintőfelület segítségével könnyedén szabályozható a hangerő és más beállítások.
  • Stílusos design: Az elegáns és modern design a környezetbe illeszkedik, miközben esztétikus kiegészítője lehet a munka- vagy szórakoztató térnek.

Az Esperanza Bogie EGS102 USB hangfalak egyszerűen használhatók, rendkívül praktikusak és kiváló hangzásukkal emelik a zenehallgatás vagy a médiaélmény színvonalát. Ideális választás mindazoknak, akik minőségi hangélményt keresnek kompakt és megfizethető hangfalakban.

SKU: 5901299944905 Category:

További információk

Tömeg0.5 kg
Gyártó

Bogie

Termék típusa

Gamer Hangszóró

Csatlakozó típusa

USB

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között