Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Genius Scorpion Spear Gamer Egér

4.950 Ft

1 készleten

A Genius Scorpion Spear Gamer egér egy kiváló minőségű és professzionális játékegér, amelyet a játékosok igényeinek maximális kielégítése érdekében terveztek. Az egér számos funkcióval rendelkezik, hogy a felhasználók a lehető legjobb élményt élvezhessék játékaik során:

  1. Magas DPI érzékelő: A Scorpion Spear egér rendelkezik magas DPI érzékelővel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a precíz kurzormozgást és a gyors reakciókat a játékokban.
  2. Testreszabható programozható gombok: A gombok testre szabhatók, így a játékosok saját játékstílusukhoz igazíthatják az egér vezérlését és funkcióit.
  3. Ergonómikus kialakítás: Az egér ergonómikus formatervezése kényelmes és hosszú játékmenetet biztosít, minimalizálva a fáradtságot és a kényelmetlenséget.
  4. LED világítás: Az esztétikai megjelenésért és a személyre szabhatóságért a Scorpion Spear egér LED világítással rendelkezik, amely a játékélményt tovább fokozza.
  5. Precíziós és tartós szerkezet: Az egér tartós anyagokból készül, így hosszú élettartamot biztosít, és a játékosoknak maximális pontosságot nyújt.

A Genius Scorpion Spear Gamer egér tehát ideális választás lehet mindazoknak, akik professzionális szintű játékélményre vágynak, és értékelik a magas minőséget és a testreszabhatóságot egy egérben. Mindig érdemes ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék legfrissebb specifikációiért és tulajdonságaiért.

SKU: 4710268256601 Category: Tag:

További információk

Tömeg0.2 kg
Gyártó

Genesis

Termék típusa

Egér

Készülék szín

,

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között