Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

JVC KW-X830BT Autós Fejegység Bluetooth 2DIN

49.950 Ft

1 készleten

12+3 digitális kijelző
Mobiltelefon akkumulátor töltöttségi szint kijelzés
3 Zónában Variálható gombmegvilágítás és kijelző több, mint 30.000 szín
Automatikus fényerőállítás
Fényerős vezérlés: Külön a kijelző és külön a gombsor fényereje is állítható
MP3/WMA/WAV/FLAC lejátszás ID3 TAG támogatással, az USB-n keresztül
Lejátszható formátumok: MP3/WMA/FLAC
Véletlen sorrendű lejátszás/ismétlés
Skip Funkció

Category: Tag:

FLAC: A FLAC egy olyan tömörítési mód, amellyel a digitális audio jeleket veszteségmentesen lehet eltárolni a fájl méretének csökkentése mellett információvesztés nélkül. Ez a JVC autórádió ezt a tömörítési módot is le tudja játszani.

Sound Lift: Egyes autókban az ajtóban nagyon mélyen vannak a hangszórók. Ezzel a funkcióval virtuálisan magasabbra állíthatjuk a hangszóróból érkező hangokat, amivel jobb zenei élményt tudunk elérni.

Space Enhancement: Ez egy virtuális térhangzás technológia 2 hangszóró használatakor. A felhasználónak be kell állitani, hogy milyen méretű az autója és az autórádió beállítja a hangot a legjobb elérhető hangzásra.

K2 technológia: A JVC saját fejlesztésű technológiája, amely visszaadja az eredeti hangot, ahogyan azt rögzítették. A K2 kompatibilis az összes forrással.

HFP 1.6 Bluetooth technológia: Az új technológiával, jobb hangminőséget és jelentős zajcsökkentést ért el a JVC mérnökcsapata. Bluetooth-on keresztül elérhető szolgáltatások az audio hangátvitel (A2DP), a telefonkönyv átvitel (PBAP), a hangfelismeréses tárcsázási lehetőség, a Siri Eyes Free mode iPod/iPhone-hoz (Lehetővé teszi, hogy a biztonságos hangvezérlést. Nem kell megérinteni a telefont a hívásokhoz, vagy zenelejátszásokhoz.), 2 telefon csatlakoztatási lehetőség, automata párosítás iPhone és Andoid telefonokhoz, Pandora rádió vezérlés Android telefonokhoz, iHeartRadio vezérlés Android telefonokhoz, JVC Smart Music Contor applikáció használata (Az okostelefonja legyen a távvezérlő, mozdulatvezérlés, SMS olvasás, kijelző színbeállítási lehetőség, EQ/Fader/Balance/HPF/LPF beállítások, ID tag információk megjelenítése…stb).

Mélynyomó közvetlen csatlakoztatás: A készülékre ráköthetünk egy kis teljesítményű mélynyomót, igy nem szükséges külön erősítőt használnunk. Lehetőség van az autórádióról egy hangszórószett és egy mélynyomó megszólaltatásának.

Kormánytávvezérlési lehetőség: Mint minden JVC rádió ez a modell is alkalmas, hogy a gépjármű kormánytávvezérlőjével összeköthessük. Ehhez egy külön megvásárolható adapterre van szükségünk. Az adapter gépjármű specifikus, ezért kérje szakértő segítségét. Ajánlott kormánytávvezérlő adaptereket talál a Dietz márka kínálatában.

Fényerő állítási lehetőség: Beállíthatja kézzel, vagy választhatja az automatikus beállítást, igy nappali fénynél erősebben világit a kijelző, a jobb láthatóság érdekében.
13 sávos ekvalizer: Használja a JVC 13 sávos ekvalizerét a tökéletes hangbeállításhoz az Ön ízlésének megfelelően.

Volume Link EQ: Növeli bizonyos frekvenciákon az audio jelet, hogy kompenzálja a közúti és külső zajokat.

Digital Track Expander: A tömörített MP3 vagy VMA fájlok esetében egyes frekvenciák megvágásra kerülnek. A Digital Track Expander visszaállítja a tömörítésből származó veszteségeket 20kHz és 44,1kHz tartomány között, ezáltal jobb minőségű zenei élvezetet nyújt ezen fájlok hallgatásakor.

További információk

Tömeg1 kg
Gyártó

JVC

Termék típusa

Autó transzmitter

Kapcsolat módja

Bluetooth

Hang eszköz specifikációk (Hifi, Rádió, Autós hangszóró, stb.)

Beépített akkumulátor -
Akkumulátor üzemidő -
Méret Szé x Ma x Mé (cm) -
Súly (kg) 1
Garancia 12 hónap
Méret Szé x Ma x Mé (cm) 2 DIN
Termék típusa Autós fejegység
Termék beépítési mérete -
Kijelző mérete -
Tuner típusa RDS Tuner
RDS Igen
Óra típusa Digitális
Optikai meghajtó CD-R /CD-RW
Audio lejátszó -
Kártya olvasó -
Lejátszási formátumok MP3/WMA/WAV/DivX
Hangzás 4.1
Equalizer Van
Kimeneti hang teljesítmény 4 X 50W
Kijelző LCD
Extra Spotify
Bluetooth Van
USB portok száma (db) 1
Csatlakozók USB/AUX
Kimenetek -
Távirányító -
WiFi -
Háttérvilágítás színe Választható
Készülék szín Fekete
Tápellátás -

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között