Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Lenovo M20 15-003 Vezetékes egér

1.650 Ft

2 készleten

A Lenovo M20 15-003 egy kényelmes és hatékony vezetékes egér, amelyet a mindennapi számítógépes használatra terveztek. Ez az egyszerű, de funkcionális egér számos jellemzővel rendelkezik:

  1. Optikai érzékelő: Az optikai érzékelő pontos kurzormozgást biztosít különböző felületeken, így ideális mindennapi irodai munkához vagy otthoni használathoz.
  2. Kétgombos tervezés: Az alapvető kétgombos elrendezés egyszerű és intuitív vezérlést biztosít mindkét gombbal és görgővel együtt.
  3. Vezetékes kapcsolat: A vezetékes kapcsolat stabil és megbízható, ami ideális a vezeték nélküli kapcsolatok esetleges zavarainak elkerülésére.
  4. Plug-and-Play: Az egyszerű telepítésnek köszönhetően az egér azonnal használható, miután csatlakoztattad az USB portba, nincs szükség különféle illesztőprogramok telepítésére.
  5. Ergonómikus kialakítás: Az egyszerű és sima kialakítás kényelmes fogást biztosít, minimalizálva a fáradtságot hosszabb ideig történő használat során.

A Lenovo M20 15-003 vezetékes egér tehát ideális választás lehet mindazoknak, akik megbízható és egyszerű eszközt keresnek a számítógépes tevékenységeikhez. A legfrissebb specifikációkért és további információkért érdemes ellenőrizni a Lenovo hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát.

SKU: 6928760119784 Category: Tag:

További információk

Tömeg0.1 kg
Gyártó

Lenovo

Termék típusa

Egér

Készülék szín

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között