Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Nincs készleten

Logitech B100 USB Vezetékes Egér

3.950 Ft

Elfogyott

A Logitech B100 USB vezetékes egér egy egyszerű és megbízható egér, amely kiválóan alkalmas mindennapi számítógépes feladatokhoz. Az egér számos praktikus jellemzővel rendelkezik:Plug-and-Play: Az egyszerű telepítésnek köszönhetően az egér azonnal használható, miután csatlakoztattad az USB portba. Nincs szükség különféle illesztőprogramok telepítésére.

  1. Optikai szenzor: Az optikai érzékelő pontos kurzormozgást biztosít különböző felületeken, minimalizálva a görgési problémákat.
  2. Kényelmes és egyszerű kialakítás: Az egyszerű és sima forma kényelmes fogást nyújt, ideális hosszabb időn keresztül történő használatra is.
  3. Kétgombos tervezés: Az alapvető kétgombos tervezés, beleértve a görgőt is, egyszerű és hatékony vezérlést biztosít mindennapi feladatokhoz.
  4. Vezetékes kapcsolat: A vezetékes kapcsolat stabilitást és megbízhatóságot nyújt, minimalizálva a vezeték nélküli zavarokat.

A Logitech B100 USB vezetékes egér tehát egy megbízható és megfizethető megoldás a számítógépes munkához vagy internetezéshez, kényelmes kialakítással és egyszerű használattal. Mindig érdemes ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék legfrissebb specifikációiért és tulajdonságaiért.

SKU: 5099206041288 Category:

További információk

Tömeg0.1 kg
Gyártó

Logitech

Termék típusa

Egér

Készülék szín

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között