Barion Pixel

Logitech LGT-S150 PC Hangfal 1.2W

10.950 Ft

2 készleten

A Logitech LGT-S150 PC hangfalak kompakt és hatékony audioeszközök, amelyek ideálisak számítógépekhez és laptopokhoz. Az alábbiakban megtalálható néhány kulcsinformáció a termékről:

Fő jellemzők:
– Hangfalszett típusa: A LGT-S150 egy 2.0 konfigurációjú sztereó hangfalszett, amely két hangfalat tartalmaz a bal és jobb csatornákhoz.
– RMS teljesítmény: Az összesen 1 wattos RMS teljesítmény elegendő hordozható hangzáshoz, például személyes zenehallgatáshoz vagy videónézéshez.
– *Frekvenciatartomány: A széles 90 – 20000 Hz frekvenciatartomány lehetővé teszi a részletgazdag zenehallgatást és a dinamikus hanghatások érzékelését.
– *Bluetooth: A hangfalak nem rendelkeznek Bluetooth funkcióval, de egyszerűen csatlakoztathatók számítógépekhez a hagyományos audiojack segítségével.
– *Távirányító: A hangfalakhoz nem tartozik távirányító, de könnyen kezelhetők az előlapon elhelyezett vezérlőgombok segítségével.

A Logitech LGT-S150 PC hangfalak kis méretükkel és egyszerű kezelhetőségükkel ideálisak mindennapos használatra. Kényelmesen elférnek a számítógép vagy laptop asztalán, és megfelelő minőségű hangzást biztosítanak személyes használatra. Egyszerű csatlakoztathatóságuk révén gyorsan élvezheti a zene vagy más multimédiás tartalmak hangját.

 

SKU: 5099206004023 Category: Tag:

További információk

Gyártó

Nedis

Termék típusa

PC Hangszóró

Termék színe

fekete

Garancia

1 év

Termékkategóriák