Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Akció!

Logitech M560 Vezeték nélküli egér

9.450 Ft10.000 Ft (-6%)

12 készleten

A Logitech M560 Vezeték nélküli egér egy kiváló minőségű és funkcionális egér, amely kényelmet és hatékonyságot kínál mindennapi számítógépes tevékenységeihez. Az egér kialakítása a Logitech megbízható és innovatív tervezési elveit tükrözi.

A vezeték nélküli technológia lehetővé teszi a szabad mozgást, minimalizálva a kábelekkel való birkózást. Az M650 optikai szenzorral rendelkezik, ami pontos kurzormozgást és sima vezérlést biztosít a kijelzőn. A kényelmes formatervezés és az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi hosszabb ideig tartó használatot anélkül, hogy fáradtságot vagy kényelmetlenséget okozna.

Az M560 egér a Logitech által fejlesztett speciális gombokkal és vezérlőkkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hatékonyabb munkavégzést és a gyorsabb navigációt. Az energiahatékony üzemmódoknak köszönhetően hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik, így ritkábban szükséges az elemcserére.

Az M560 Vezeték nélküli egér ideális választás mindazoknak, akik értékelik a kényelmes és hatékony munkavégzést egy megbízható és vezeték nélküli egérrel.

SKU: 5099206047310 Category: Tags: ,

További információk

Tömeg0.1 kg
Gyártó

Logitech

Termék típusa

Egér

Készülék szín

Bluetooth

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között