Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Nincs készleten

Logitech M90 Vezetékes Egér

2.950 Ft

Elfogyott

A Logitech M90 egy megbízható és egyszerű vezetékes egér, amelyet kifejezetten a mindennapi számítógépes használatra terveztek. Ez az egyszerű, de hatékony eszköz számos jellemzővel rendelkezik:

  1. Optikai érzékelő: Az optikai érzékelő pontos kurzormozgást biztosít különböző felületeken, ami ideális mindennapi irodai munkához vagy otthoni használathoz.
  2. Kétgombos tervezés: Az alapvető kétgombos elrendezés egyszerű és intuitív vezérlést biztosít mindkét gombbal és görgővel együtt.
  3. Vezetékes kapcsolat: A vezetékes kapcsolat stabil és megbízható, minimalizálva a vezeték nélküli kapcsolatokból adódó lehetséges zavarokat.
  4. Plug-and-Play: Az egyszerű telepítésnek köszönhetően az egér azonnal használható, miután csatlakoztattad az USB portba, nincs szükség különféle illesztőprogramok telepítésére.
  5. Ergonómikus kialakítás: Az egyszerű és sima kialakítás kényelmes fogást biztosít, minimalizálva a fáradtságot hosszabb ideig történő használat során.

A Logitech M90 tehát egy praktikus és költséghatékony megoldás azoknak, akik egy megbízható egérre vágynak a mindennapi számítógépes munkájuk vagy böngészési tevékenységeikhez. A legfrissebb specifikációkért és további információkért érdemes ellenőrizni a Logitech hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát.

SKU: 5099206021877 Category:

További információk

Tömeg0.1 kg
Gyártó

Logitech

Termék típusa

Egér

Készülék szín

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között