Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Nincs készleten

Logitech Z213 Hangfal 2.1 7W

12.950 Ft

Elfogyott

A Logitech Z213 2.1 hangfalrendszer egy kiváló minőségű audioeszköz, amely gazdag hangzással emeli a zenehallgatás, filmnézés és játékélményt. Az alábbiakban található néhány kulcsinformáció a termékről:

Fő jellemzők:

  • Hangfalszett típusa: A Z213 egy 2.1 konfigurációjú hangfalszett, ami két szatellit hangfalat és egy mélynyomót tartalmaz.
  • Teljesítmény: A rendszer összesen 7 wattos teljesítménnyel rendelkezik, amely eloszlik a szatellit hangfalak és a mélynyomó között, biztosítva a dinamikus hangzási élményt.
  • Frekvenciatartomány: A széles frekvenciatartomány (65 Hz – 20 kHz) lehetővé teszi a mélyebb basszusoktól a tiszta magasokig tartó részletgazdag hangzást.
  • Különálló vezérlés: Az előlapon található vezérlőegység segítségével könnyen szabályozhatja a hangerőt, valamint be- és kikapcsolhatja a rendszert.

Mélynyomó:

  • Mélynyomó teljesítménye: A beépített mélynyomó gazdagítja a hangzást a mélyebb és erőteljesebb basszusokkal, kiegészítve a szatellit hangfalak tiszta hangzását.

Kényelem és csatlakoztathatóság:

  • Fejhallgatócsatlakozó: Az előlapon található fejhallgatócsatlakozó lehetővé teszi, hogy egyénileg élvezze a hangzást.
  • Egyszerű csatlakoztatás: Az egyszerű 3,5 mm-es audiojack csatlakozóval kompatibilis számítógépekhez, laptopokhoz, okostelefonokhoz vagy más audioforrásokhoz.

A Logitech Z213 2.1 hangfalrendszer egy rendkívül funkcionális és megfizethető megoldás, amely ideális választás mindazok számára, akik egy kompakt hangrendszerrel szeretnék fokozni az audioélményüket.

SKU: 5099206052123 Category:

1 év garancia

További információk

Tömeg3 kg
Gyártó

Logitech

Termék típusa

PC Hangszóró

Készülék szín

Garancia

1 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között