Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Nincs készleten

MPM MOD-34 Vezetékes Állóporszívó 600W

19.950 Ft

Elfogyott

Az MPM MOD-34 vezetékes állóporszívó egy hatékony és könnyen kezelhető eszköz, amely segít a háztartási tisztítási feladatokban. Néhány fontos jellemzője:

  1. Teljesítmény: 600 wattos motorja hatékonyan gyűjti össze a port és a szennyeződéseket a különböző felületekről.
  2. Kompakt és könnyű: A készülék kompakt mérete és könnyű súlya könnyű tárolást és manőverezést tesz lehetővé a lakás különböző részein.
  3. Porzsák: A beépített porzsák rendszer hatékonyan gyűjti a port, és egyszerűen cserélhető a tisztításhoz vagy a porszívó teljesítményének optimalizálásához.
  4. HEPA szűrő: A beépített HEPA szűrő tisztább levegőt biztosít, kiszűrve a finom por- és allergén-részecskéket.
  5. Állítható szívóerő: Az állítható szívóerő lehetővé teszi a különböző felületekhez és tisztítási feladatokhoz való alkalmazkodást.
  6. Kiegészítők: A mellékelt kiegészítők, például a kefe- és résszívófej, segítenek a nehezen elérhető helyeken és különböző felületeken való hatékony tisztításban.

Az MPM MOD-34 vezetékes állóporszívó tehát egy praktikus és hatékony eszköz a háztartási takarításhoz, amely kényelmes és eredményes tisztítási élményt kínál. Mindig javasolt ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a legfrissebb specifikációk és további információkért.

SKU: 5903151002631 Category:

További információk

Tömeg5 kg
Gyártó

MPM

Termék típusa

Állóporszívó

Teljesítmény W

600W

Garancia

2 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között