Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Nincs készleten

NEDIS CATR122BK Autós Transzmitter

8.450 Ft

Elfogyott

A NEDIS CATR122BK egy autós transzmitter, amelyet gyakran használnak az autóban zenét hallgatáshoz vagy telefonhívások lebonyolításához, különféle audioeszközökhöz való csatlakoztatás révén. Itt vannak a lehetséges jellemzői ennek az autós transzmitternek:

  1. Bluetooth kapcsolat: Lehetőséget biztosít Bluetooth kapcsolat létesítésére más Bluetooth-képes eszközökkel, például okostelefonokkal vagy táblagépekkel.
  2. FM transzmisszió: Az FM transzmisszió révén a transzmitter lehetővé teszi az autórádióval való vezeték nélküli csatlakozást, így az autóhangszórókból hallgathatod a kiválasztott zenét.
  3. USB port: A transzmitter gyakran rendelkezik USB porttal, amelyen keresztül töltésre vagy USB-meghajtó csatlakoztatására van lehetőség.
  4. AUX bemenet: Az AUX bemenet lehetővé teszi egyéb audioeszközök, például MP3-lejátszók vagy egyéb zenelejátszók csatlakoztatását.
  5. Multifunkcionális gombok: A készülék oldalán található gombok segítségével vezérelheted a lejátszást, a hangerőt, és más funkciókat.
  6. Többfunkciós kijelző: A transzmitter rendelkezhet kijelzővel, amelyen az aktuális állapotokat, például a kapcsolat állapotát vagy a kiválasztott FM frekvenciát, láthatod.
  7. Telefonhívás kezelése: Lehetőség van telefonhívások fogadására vagy elutasítására, valamint a beépített mikrofon segítségével a telefonbeszélgetések lebonyolítására.

A termék specifikációi és funkciói változhatnak a különböző modellek között, így mindig érdemes ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a legfrissebb információkért és részletekért.

SKU: 5412810330690 Category:

1 év garancia

További információk

Tömeg0.1 kg
Gyártó

Nedis

Termék típusa

Autó transzmitter

Csatlakozók

2db UDB

Garancia

1 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között