Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

NEDIS GMWD300BK Vezetékes Egér

6.950 Ft

5 készleten

A Nedis GMWD300BK vezetékes egér egy kiváló minőségű és funkcionalitásra összpontosító eszköz, amely kényelmes és precíz vezérlést kínál mindennapi számítógépes használat során. Az egér kiemelkedő jellemzőkkel rendelkezik:

  1. Pontos érzékelő: A vezetékes egér pontos érzékelővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a precíz kurzormozgást és a hatékony vezérlést.
  2. Ergonomikus kialakítás: Az egér ergonómikus formatervezése kényelmes használatot biztosít hosszabb időn keresztül is, minimalizálva a fáradtságot és a kényelmetlenséget.
  3. Stílusos design: Az egér stílusos és modern dizájnnal rendelkezik, amely kiegészítheti a munkaterület vagy a játékállomás megjelenését.
  4. Testre szabható gombok: A gombok testre szabhatók, így a felhasználók a személyes igényeikhez igazíthatják a funkciókat, például gyors hozzáférést biztosítva bizonyos feladatokhoz.
  5. Plug-and-play telepítés: Az egér egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez a vezeték segítségével, és azonnal használható, anélkül, hogy szükség lenne külön telepítésekre.

A Nedis GMWD300BK vezetékes egér tehát ideális választás lehet mindennapi irodai munkához, internetezéshez vagy könnyű játékokhoz. Mindig érdemes ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék legfrissebb specifikációiért és tulajdonságaiért.

SKU: 5412810270637 Category: Tag:

1 év garancia

További információk

Tömeg0.3 kg
Gyártó

Nedis

Termék típusa

Egér

Készülék szín

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között