Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

NEDIS HPWD4100WT Vezetékes Fejhallgató

5.950 Ft

4 készleten

A NEDIS HPWD4100WT egy vezetékes fejhallgató, amelyet kifejezetten zenehallgatáshoz, videó nézéshez vagy más audio tartalmak élvezetéhez terveztek. Itt van néhány lehetséges jellemzője ennek a fejhallgatónak:

  1. Kényelmes kialakítás: A fejhallgató lehet, hogy párnázott fülpárnákkal és fejpánttal rendelkezik a kényelmes viselet érdekében, különösen hosszabb ideig tartó használat esetén.
  2. Vezetékes csatlakozás: A fejhallgató egy vezetékkel csatlakozik az audioforráshoz, például okostelefonhoz, számítógéphez vagy más eszközökhöz.
  3. Hangminőség: Az audio minősége lehetővé teszi a tiszta hangzást és a mélyebb basszust a jobb zenehallgatási élmény érdekében.
  4. Beépített mikrofon: Néhány vezetékes fejhallgató beépített mikrofonnal rendelkezik, ami lehetővé teszi a telefonhívások fogadását vagy hangrögzítést.
  5. Kompatibilitás: Általában kompatibilis különböző eszközökkel, beleértve az okostelefonokat, táblagépeket és számítógépeket.
  6. Szín és stílus: A fejhallgatók különböző színekben és stílusokban kaphatók, így választhatsz az ízlésednek megfelelőt.
  7. Állítható kialakítás: Az állítható kialakítás lehetővé teszi a fejhallgató testreszabását a felhasználó kényelme érdekében.
  8. Továbbfejlesztett hangszigetelés: Bizonyos modellek esetében lehetőség van a külső zajok csökkentésére vagy kizárására a továbbfejlesztett hangszigetelés révén.

A konkrét jellemzők és funkciók változhatnak a különböző modellek között. Ha bővebb információra van szükséged, javaslom, hogy ellenőrizd a gyártó hivatalos honlapját vagy a megbízható kiskereskedők oldalát a legfrissebb specifikációkért és további részletekért.

Ürítés
SKU: N/A Category: Tag:

1 év garancia

További információk

Gyártó

Nedis

Termék típusa

Vezetékes Fejhallgató

Csatlakozók

Jack

Készülék szín

,

Garancia

1 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között