Barion Pixel

NEDIS KAGR130SR kontakt grill 2200W

22.950 Ft

1 készleten

Tombol a nyár, odakint süt a nap, a sör kellemesen hűtött, mit is kellhet még? Az igazi jó hangulathoz otthon már csak a barátok, zene és a grillezett hús vagy sajt  illata hiányzik. A kompakt grill segítségével könnyen lenyűgözheti a sütögetésre meghívott vendégeit, vagy egyszerűen csak Ön szeretné élvezni az egyes specialitásokat, közvetlenül a grillsütőről.

Az elektromos vezérlés nagyon egyszerű és intuitív, a hőszabályzás a forgógomb segítségével zajlik (lényegében az áramot szabályozza, amely felmelegíti a fűtőbetétet). Az elektromos grillsütőbe nem kell semmilyen tüzelőanyagot vásárolni, csak az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatnia.

Ezt az elektromos grillsütőt mindenhol használhatja, méretének köszönhetően könnyen elhelyezheti a teraszon vagy az erkélyen, de  elhelyezhető a kerti asztalon is. Ha zártabb teraszon használja a grillsütőt azt sem akadályozza semmi, hiszen nem ég a sütő belsejében semmi, ami miatt füst keletkezne, így nem zavarja a szomszédokat sem, hacsak nem a finom illatok miatt csengetnek be Önhöz, egy kis kóstolásra.

A Nedis® kompakt grillel – a 25,6 x 17,8 cm-es sütőlapmérettel – egyszerűen és gyorsan készíthet ételeket.

Tapadásmentes sütőlapjait egyszerű takarítani, „cool-touch nyelével pedig biztonságos a grillezés. Az automatikus hőmérséklet-szabályozás, az elkészült ételt jelző fény és az állítható nyílási szög segítségével a sütés még könnyebb, mint valaha.

SKU: 5412810315345 Category: Tag:

További információk

Tömeg3 kg
Gyártó

Nedis

Termék típusa

kontakt grill

Teljesítmény W

2200W

Készülék szín

,

Garancia

1 év

Termékkategóriák