Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

NEDIS KAJC100CWT Citrusprés 25W 0,7L

4.450 Ft

3 készleten

A NEDIS KAJC100CWT Citrusprésről

Igyon minden nap ízletes, frissen facsart gyümölcslevet. A Nedis® elektromos citrusprés nagy 0,7 literes tartályában akár 4 adagot is elkészíthet. Idejéből mindössze néhány percet vesz igénybe, és szinte erőfeszítés nélkül gondoskodhat a napi vitaminbevitelről. A motorja nagy teljesítményű 25 wattos, gyors és egyszerűen működtethető. A kétirányú forgás a legutolsó cseppet is kifacsarja a gyümölcsből.
A tál és a kúp mosogatógépben mosható, így tisztításuk rendkívül egyszerű.

Ha nem akarja a konyhaszekrénybe tenni, akkor is a munkalapról majd át akarja helyezni egy olyan helyre, ahol nem lesz útban, amikor éppen nem használja. Ezért mindenképpen megéri elgondolkodni a készülék tömegén és méretein. Természetesen, minél nehezebb, annál rosszabb lesz áthelyezni, ez a citrusprés azonban könnyű és kis helyet foglal el a konyhájában.

Nem feledkezhetünk meg a tápkábelről sem. Nem lehet túl rövid, a munkalaptól el kell érnie az aljzatig, de nem kéne, hogy túl hosszú legyen, hogy munka közben ne gabalyodjon a kéz alá. Ez a konyhai kisgép idális hosszúságú tápkábellel rendelkezik, hogy Ön a legjobb helyet találja meg a konyhapulton.

SKU: KAJC100CWT Category: Tag:

1 év kötelező garancia

A NEDIS KAJC100CWT Citrusprés jellemzői:

Teljesítmény25 W
Űrtartalom0.7 l
Gyümölcshús leválasztóVan
Kétirányú kúpforgatásVan
Légyűjtő edényVan

További információk

Tömeg0.5 kg
Gyártó

Nedis

Termék típusa

Citrusprés

Teljesítmény W

25W

Tartály kapacítása

0,7l

Készülék szín

Garancia

1 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között