Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Nincs készleten

NEDIS MSWS500BU Bluetooth egér

4.450 Ft

Elfogyott

A Nedis MSWS500BU Bluetooth egér egy stílusos és kényelmes egér, amely kiemelkedő vezeték nélküli teljesítményt nyújt a mindennapi számítógépes használat során. Az egér számos jellemzővel rendelkezik, hogy javítsa a felhasználói élményt:

  1. Bluetooth kapcsolat: Az egér vezeték nélküli Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, ami kényelmes és tiszta asztalt biztosít a felhasználóknak, minimalizálva a vezetékekkel való terhelést.
  2. Kompakt és könnyű kialakítás: Az egér könnyű és kompakt, ideális hordozhatósághoz és utazáshoz, valamint a kényelmes használathoz.
  3. Ergonómikus forma: Az egér ergonómikus kialakítással rendelkezik, amely kényelmes fogást biztosít hosszabb ideig tartó használat esetén is.
  4. Precíziós érzékelő: A pontos érzékelő lehetővé teszi a pontos kurzormozgást és a sima vezérlést a számítógépes munka vagy játékok során.
  5. Hosszú akkumulátor-élettartam: Az egér hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik, így a felhasználók hosszabb ideig élvezhetik a vezeték nélküli szabadságot anélkül, hogy gyakran kellene tölteni az akkumulátort.

A Nedis MSWS500BU Bluetooth egér tehát ideális választás lehet mindazok számára, akik keresik a vezeték nélküli kényelmet és a könnyű hordozhatóságot a számítógépes feladatokhoz. Mindig érdemes ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék legfrissebb specifikációiért és tulajdonságaiért.

SKU: 5412810302215 Category:

További információk

Tömeg0.1 kg
Gyártó

Nedis

Termék típusa

Egér

Készülék szín

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között