Barion Pixel

NEDIS RDDB1000BK Asztali Rádió

14.950 Ft

1 készleten

Az NEDIS RDDB1000BK Asztali Rádió kiváló minőségű hangzásával és modern dizájnjával emelkedik ki. Az elegáns fekete szín és az ívelt formatervezés elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz, így tökéletes kiegészítője lehet otthonának vagy irodájának.

Ez az asztali rádió támogatja az FM és DAB+ frekvenciákat, így széles választékból válogathat a különböző rádióműsorok között. A digitális kijelző és az intuitív vezérlők lehetővé teszik a könnyű kezelést és a gyors hangolást. A beépített hangszóró tiszta és részletgazdag hangzással rendelkezik, így minden műsor élvezetesebbé válik.

Az RDDB1000BK nem csupán rádió, hanem multifunkcionális eszköz is. Beépített ébresztőórával rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyéni ébredési idő beállítását. A USB-portnak köszönhetően pedig könnyen csatlakoztathat más eszközöket is.

Ez az asztali rádió azoknak szól, akik értékelik a modern technológiát és a minőségi hangzást egy elegáns kivitelben. Ideális választás a zene vagy hírek kedvelőinek, akik szeretnék stílusosan feldobni mindennapjaikat.

SKU: 5412810320295 Category: Tag:

További információk

Tömeg1 kg
Gyártó

Nedis

Termék típusa

FM Rádió

Készülék szín

Garancia

1 év

Termékkategóriák