Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

NEDIS RDDB5110BK Asztali Rádió

32.950 Ft

4 készleten

A Nedis RDDB5110BK Asztali Rádió elegáns és multifunkcionális kialakítással rendelkezik, hogy fokozza a rádióműsorok élvezetét mind otthoni, mind irodai környezetben. A fekete színű készülék modern megjelenést kölcsönöz, mely ideális a stílusos enteriőrökbe való illesztéshez.

Ez az asztali rádió támogatja az FM és DAB+ frekvenciákat, biztosítva a tiszta és digitális hangzást a rádióműsorok széles skálájához. A beépített hangszóró kiváló minőségű hangzással szolgál, így minden műsor és zene élvezetes lesz.

Az RDDB5110BK-on elhelyezett érintőképernyő és az intuitív kezelőszervek lehetővé teszik a könnyű és gyors navigációt. A Bluetooth funkció segítségével pedig a felhasználók saját eszközeikről, például okostelefonokról, vezeték nélkül hallgathatnak zenét.

Az asztali rádió kompakt méretű, így könnyedén elhelyezhető bármely asztalon vagy polcon. A modern dizájn és a funkcionális jellemzők miatt az RDDB5110BK tökéletes választás mindazoknak, akik egy sokoldalú és elegáns rádiót keresnek a mindennapi hallgatási élményekhez.

SKU: 5412810320301 Category: Tag:

További információk

Tömeg2 kg
Gyártó

Nedis

Termék típusa

FM Rádió

Készülék szín

Garancia

1 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között