Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

NEDIS RDIN3000BK Internetes Rádió

41.950 Ft

1 készleten

A Nedis RDIN3000BK Internetes Rádió egy modern és sokoldalú eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy széles körű zenei és hírműsorokat élvezzenek az interneten keresztül. A fekete színű készülék elegáns megjelenést kölcsönöz, illeszkedve a modern otthonokhoz és irodákhoz.

Ez az internetes rádió széles körű internetes adásokat képes fogadni, így a felhasználók hozzáférhetnek a világ minden tájáról származó rádióműsorokhoz. A beépített WiFi kapcsolat segítségével könnyedén csatlakozhat az otthoni hálózathoz, és a felhasználók számára számtalan zenei streaming szolgáltatás és internetes rádióállomás érhető el.

Az RDIN3000BK rendelkezik egy intuitív érintőképernyővel és egyszerű kezelőgombokkal, amelyek lehetővé teszik a könnyű navigációt és a gyors rádióműsorok közötti váltást. A készülék továbbá támogatja a Bluetooth kapcsolatot is, így a felhasználók saját eszközeikről is lejátszhatnak zenét.

Ez az internetes rádió ideális választás mindazoknak, akik sokoldalú zenei élményre vágynak, és élvezni szeretnék az internetes rádiók és streaming szolgáltatások széles választékát egy modern és elegáns készülékkel.

SKU: 5412810329670 Category: Tag:

1 év garancia

További információk

Tömeg2.5 kg
Gyártó

Nedis

Termék típusa

FM Rádió

Bluetooth típusa

5.0

WiFi

igen

Készülék szín

Garancia

1 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között