Barion Pixel
Nincs készleten

Nedis RDWR1100BK Zsebrádió + ébresztőóra

5.950 Ft

Elfogyott

A Nedis RDWR1100BK Zsebrádió + ébresztőóra egy kiváló minőségű és kompakt eszköz, amely ideális társ a mindennapi ébredéseknél és utazások során. Ez a multifunkcionális készülék nem csupán zsebrádióként funkcionál, hanem beépített ébresztőórával is rendelkezik, így mindig pontosan és stílusosan ébresztheti fel magát.

Az RDWR1100BK könnyen hordozható méretének köszönhetően kiválóan alkalmas utazáshoz és mindennapi használathoz. A könnyű kezelhetőség és az intuitív gombok lehetővé teszik, hogy gyorsan beállítsa a kívánt rádióállomást vagy ébresztési időt. A digitális kijelző tiszta és könnyen olvasható információkat nyújt, így mindig naprakész lehet az aktuális idővel és rádiófrekvenciával kapcsolatban.

A beépített ébresztőóra funkció gondoskodik róla, hogy minden reggel pontosan és kellemesen ébredjen. A készülék stílusos fekete színben pompázik, ami modern és elegáns megjelenést kölcsönöz neki. A Nedis RDWR1100BK Zsebrádió + ébresztőóra ideális választás mindazok számára, akik szeretnék ötvözni a funkcionalitást a kényelemmel és a stílussal.

SKU: 5412810320431 Category:

További információk

Gyártó

Nedis

Termék típusa

FM Rádió

Készülék szín

Garancia

1 év

Termékkategóriák