Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

NEDIS WEST402WT Időjárás állomás

14.950 Ft

2 készleten

SKU: 5412810271887 Category: Tag:

1 év gyári garancia

A NEDIS WEST402WT Időjárás állomás egy kiváló eszköz, amely segít tájékozódni az aktuális időjárási körülményekről. Ez a kompakt és stílusos eszköz számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik az időjárás figyelését és a megfelelő intézkedések meghozatalát.

Az Időjárás állomás a kijelzőn keresztül mutatja az aktuális időt, hőmérsékletet, páratartalmat, valamint a belső és külső hőmérséklet-különbséget. Ezenkívül bemutatja a napfelkeltét és a napnyugtát, hogy pontosan tudja, mikor várható a természetes fényszükséglet változása.

Az állomáshoz tartozó külső érzékelő lehetővé teszi a külső hőmérséklet és páratartalom mérését is. Ezáltal képes követni a kinti körülményeket, ami segít a megfelelő öltözködési döntések meghozatalában és a szabadtéri tevékenységek tervezésében.

Az NEDIS WEST402WT Időjárás állomás rendelkezik egy intuitív vezérlőpanellel, amely egyszerű és könnyen kezelhetővé teszi az eszközt. Az állomás könnyen beállítható és telepíthető, így gyorsan használatba veheti.

Az eszköz elegáns fehér kialakítással rendelkezik, amely bármilyen belső térbe jól illeszkedik. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy helyet találjon az asztalon, az éjjeliszekrényen vagy bármely más helyen a lakásában.

Összességében a NEDIS WEST402WT Időjárás állomás egy praktikus és stílusos eszköz, amely segít nyomon követni az időjárást, és így könnyebbé teszi a mindennapi életét.

További információk

Tömeg0.2 kg
Gyártó

Nedis

Termék típusa

Időjárás állomás

Készülék szín

Garancia

1 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között