Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Nincs készleten

NEDIS WEST404BK Időjárás állomás

10.950 Ft

Elfogyott

Ez a sokoldalú Nedis® vezeték nélküli időjárásjelző állomás a beltéri és kültéri hőmérsékletről, valamint a várható időjárási viszonyokról szolgáltat információt. Ezen kívül ébresztőóraként is működik, így jöjjön eső vagy napsütés, mindig időben felébredhet!

A kültéri érzékelő a kert bármely pontján elhelyezhető, és könnyedén további két érzékelővel bővíthető (a kiegészítő érzékelők nem tartozékok). 2 db AA elemmel működik (nem tartozék), az adatokat és előrejelzéseket pedig belül 433 MHz-es frekvenciajellel továbbítja az ébresztőóra/időjárásjelző állomás felé.

Keskeny és elegáns kijelzőegység

A keskeny és elegáns kijelzőegység otthona bármely pontján elhelyezhető: tápellátásáról a 230 V-os tartozék adapter vagy 3 db AAA elem (nem tartozék) segítségével gondoskodhat.

Ébresztőóra és időjárási adatok/időjárás-előrejelzés

A dátumra és az időre vonatkozó adatokat biztosító ébresztőóra szundi funkcióval, valamint az adott nap hőmérsékletére, páratartalmára és kényelmi szintjeire irányuló információkkal rendelkezik, továbbá előrejelzést szolgáltat a várható időjárásról.

• Vezeték nélküli időjárásjelző – az aktuális nap hőmérsékletére és páratartalmára vonatkozó azonnali információkért (beltéren és kültéren egyaránt), valamint előrejelzések a várható időjárási mintákról

• Ébresztőóraként is működik – szundi, dátum és idő funkcióval

• Időjáráselőrejelzési adatok négy szinten – hogy a teljes képet lássa

• Színes kijelző – az egyszerűen leolvasható adatokért

• 433 MHz-en működő érzékelő – a megszakításmentes adatátvitelért

• A kijelzőegység bárhol elhelyezhető a házon belül – hálózatról (a tartozék adapterrel) vagy elemekkel (nem tartozékok) működtetve

A csomag tartalma

Beltéri egység

Kültéri érzékelő

Adapter

Gyors üzembehelyezési útmutató

További információk

Tömeg1 kg
Gyártó

Nedis

Termék típusa

Időjárás állomás

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között