Barion Pixel

NEDIS WIFICI11CWT Beltéri Smart IP Kamera 1080p 128GB

19.950 Ft

3 készleten

Ez a könnyen használható, rugalmas, hajlítható gégecsővel ellátott Intelligens Beltéri IP-kamera egyszerűen csatlakoztatható a meglévő Wi-Fi-hálózathoz, ezáltal figyelheti otthona helyiségeit, és bármilyen hangot vagy mozgást rögzíthet, akár otthon, akár úton van. A Nedis SmartLife alkalmazás mozgás és zaj esetén értesíti Önt, így időben beavatkozhat.

HD felbontás
Az alkalmazás segítségével szemmel tarthat mindent, és valós időben reagálhat arra, amit lát. A micro SD-nyílásnak köszönhetően a felvételeket egy akár 128 GB-os micro SD-kártyán is tárolhatja. A Full HD felbontásban (1920×1080 pixel) való rögzítés a megörökített képek maximális tisztaságáról gondoskodik. Emellett alkalmazásunkban opcionálisan lehetősége van a videoanyag felhőalapú megoldáson keresztül történő mentésére is.

Reagál a mozgásra és a hangra
A kamera reagál a mozdulatokra. Így amikor valaki áthalad a Wi-Fi-kamera előtt, az reagál. Automatikusan felvételt készít, és emellett egy azonnali értesítést is küld az okostelefonjára. A kamera a hangokra is reagál. Két érzékenységi szint közül választhat: magas (65 dB) és alacsony (85 dB). A rendszer nem rögzíti a hangokat, de kiválaszthatja, hogy azonnali értesítést kapjon, ha vagy amikor hangot érzékel. Mivel az értesítések felugró üzenetként jelennek meg okostelefonján, az alkalmazást sem kell megnyitnia – a rendszer azonnal tájékoztatja Önt, és nagyon gyorsan tud reagálni. A hangérzékenységi szintek úgy vannak beállítva, hogy a szokásos beszélgetés vagy a normál működési zajok ne válthassák ki a kamera reakcióját.

Kétirányú kommunikáció
A Wi-Fi-kamera mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik. A kétirányú hangkommunikáció révén tökéletesen működik bébiőrként. Segítségével alvás közben is figyelheti kisbabáját: amint sírni kezd, Ön értesítést kap, így azonnal beszélhet hozzá, mielőtt a kiságyhoz megy. Az egység kiegészítő hőmérséklet-érzékelőjével szintén megfigyelhető a helyiség környezeti hőmérséklete és páratartalma.
A kamerával kölyökkutyáját is szemmel tarthatja, különösen mivel 100°-os látószöggel rendelkezik.

Könnyű beállítani
A Wi-Fi-kamera egyszerűen, átjáró nélkül beállítható, és közvetlenül a vezeték nélküli hálózatba integrálható – ez leegyszerűsíti az üzembe helyezést, és további költségeket takarít meg Önnek. A kamera a micro USB porton és a mellékelt tápegységen keresztül kapja az áramot. Ezért a Wi-Fi-kamerát bárhol beállíthatja, ahol van hálózati aljzat. A mellékelt 3M öntapadós felületnek köszönhetően könnyedén rögzíthető a szoba falára.

A Nedis SmartLife ismertetése
A Nedis SmartLife Wi-Fi termékek egyszerűen telepíthetők, és közvetlenül az Ön saját Wi-Fi-hálózatába lesznek integrálva. Mivel nincs szüksége átjáróra vagy elosztóra, további költségeket takaríthat meg. Fedezze fel széles, folyamatosan bővülő termékkínálatunkat – égők, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák – mindezt egyetlen, könnyen kezelhető, intuitív alkalmazással vezérelheti. Akár egyetlen intelligens égőt vagy kamerát keres, akár az egész otthonát szeretné automatizálni, nálunk egyszerűen elérheti az intelligens technológiát.

SKU: 5412810306053 Categories: , Tag:

• Intelligens IP Beltéri Kamera – automatikusan reagálva rögzíti a mozgást vagy a hangot a helyiségben
• Könnyen csatlakoztatható közvetlenül a Wi-Fi-hálózathoz – nincs szükség külön elosztóra
• Ideális az otthon, kisállatok, csecsemők stb. mobil megfigyeléséhez
• Mozgás- és hangérzékelés, mindkettő állítható érzékenységgel
• Kétirányú kommunikáció – hallhatja a helyiségben tartózkodókat és beszélhet is hozzájuk
• Full HD felbontás – a kristálytiszta felvételek készítéséhez
• Az éjjellátó funkció 5,0 m-es hatótávot biztosít
• Bébiőrként vagy kölyök házikedvenc megfigyelésére is használható
• Kiegészítő hőmérséklet-érzékelő a helyiség környezeti hőmérsékletének és páratartalmának megfigyeléséhez
• Ideális, ha idős hozzátartozóit gondozza
• Videofelvételek tárolása a microSD-kártyanyílásnak (max. 128 GB) köszönhetően
• Videotárolás felhőn keresztül is lehetséges (előfizetés alapú)
• ONVIF (Open Network Video Interface Forum) támogatása a böngészőben való megjelenítéshez
• Többfelhasználós funkció, hogy egyszerre többen hozzáférhessenek a kamerához
• A Nedis® SmartLife termékcsalád összes többi terméke teljes mértékben támogatja

További információk

Tömeg0.1 kg
Gyártó

Nedis

Termék típusa

Beltéri kamera

Video felbontás

FHD 1080p

Vezeték hossza

5m

Garancia

1 év

Termékkategóriák