Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

NEDIS WIFILF10WTG125 WI-FI Smart Bulb Led Izzó 5W E27 500lm Meleg Fehér A+

6.950 Ft

3 készleten

Egyesítse a modern technológiát és a klasszikus megjelenést az intelligens izzószálas lámpával. Közvetlenül csatlakoztatható a vezeték nélküli/Wi-Fi routerhez, és otthoni automatizálási rendszere részeként távvezérlésről gondoskodik.

Egyszerű beállítás

A világítás távoli vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak a Wi-Fi routerre, intuitív alkalmazásunkra, valamint ezekre a Nedis vezeték nélküli intelligens lámpákra. Nem kell hozzá extra készlet és hubok csatlakoztatása: ez az otthoni automatizálás leegyszerűsítve.

Az izzó fényerejének szabályozása

Csatlakoztassa, és máris szabályozhatja a fényerőt okostelefonja vagy táblagépe segítségével. Ha pedig már nagyon okos kezd lenni, hangjával az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül is irányíthatja őket.

Ütemezés beállítása és párosítás más intelligens termékekkel

Állítsa be az izzó bekapcsolásának ütemezését, vagy hozzon létre környezeti jeleneteket egy pillanat alatt az izzó más Nedis SmartLife termékekkel való párosítása által.

A Nedis SmartLife ismertetése

Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek – például lámpák, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák – széles körű és folyamatosan bővülő választékát. Az Amazon és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciók, valamint az, hogy meglévő Wi-Fi-hálózatán kívül nincs másra szükség, a csatlakoztatott, intelligens otthont igazán egyszerűvé teszik.

Keressen csupán egy intelligens lámpát vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.

SKU: 5412810313914 Categories: , Tag:

• Egyesítse a modern technológiát és a klasszikus megjelenést a szabályozható fényerejű izzószálas lámpával
• Egyszerű távoli vagy automatikus vezérlés – csak csatlakoztassa a készüléket közvetlenül Wi-Fi routeréhez
• Az izzó fényerejének szabályozása – okostelefon vagy hangvezérlés segítségével (az Amazon Alexa vagy Google Home asszisztenseken keresztül)
• Hozzon létre ütemterveket és jeleneteket további Nedis SmartLife termékek hozzáadásával

További információk

Tömeg0.1 kg
Gyártó

Nedis

Termék típusa

Okos led izzó

Garancia

1 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között