Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Nincs készleten

NEDIS WIFIPET10CWT WI-FI Smart Állateledel adagoló

36.950 Ft

Elfogyott

Ezt az intelligens kisállat eledel adagolót pontosan beprogramozhatja, hogy a nap mely időpontjában engedjen ki bizonyos mennyiségű eledelt (kb. 20 ml-es adagokban). Ezen kívül arra is lehetősége van, hogy okostelefonján manuálisan etesse a háziállatot távolról, az alkalmazás segítségével.
Így teljes mértékben az Ön kezében van, hányszor, és pontosan mekkora adagokban eteti kedvencét.

Nem kell többé megkésve etetni macskáját vagy kutyáját, ha Ön későn ér haza és szomszédait sem kell többé megkérnie a kisállatok etetésére, ha elutazik hétvégén.

Ez az automatikus kisállat etető levehető élelemtárolóval van ellátva, amely akár 3,7 liter szárazeledel tárolására is alkalmas. Az érzékelő egy LED jelzőfény és egy push értesítés segítségével tájékoztatja Önt a telefonján, ha a tartály lassan kiürül, így tudja, hogy meg kell tisztítani és újra fel kell tölteni.

Egy második érzékelő minden etetési munkamenetnél ellenőrzi, hogy az élelem valóban kijött-e az adagolóból. Ha a tartály teljesen üres, eldugult vagy felborult, Ön értesítést fog kapni, amely tájékoztatja arról, hogy nem jött ki élelem.

A kisállat etető áramellátása a 5 V 1 A USB-töltővel és egy USB – mikro-USB kábellel történik. Annak biztosítása érdekében, hogy kisállatai enni kapjanak akkor is, ha nincs áramellátás, csatlakoztathat egy külső akkumulátort (nem tartozék) a biztonság kedvéért. A tárolt etetési ütemezés tárolva van a termékben, így a kisállatok Wi-Fi-kapcsolat nélkül is megkapják az eledelt a beállított időpontokban.

SKU: 5412810328468 Categories: ,

• Etesse háziállatait automatikusan beállított időpontokban, beállított mennyiségben
• Távolról táplálja kedvenceit a kívánt mennyiségben
• Állítsa az adagok méretét körülbelül 20 ml-re
• Fogadjon leküldéses értesítéseket telefonján arra az esetre, ha az élelemtároló hamarosan kiürül
• Az érzékelő megerősíti, hogy a készülék az élelmet ténylegesen kiadta, és leküldéses értesítést küld, ha mégsem (elakadt, felborult vagy üres)
• Lehetőség van külső akkumulátor csatlakozatására az energiaellátás biztosításához

További információk

Gyártó

Nedis

Termék típusa

Smart Állateledel adagoló

Tartály kapacítása

3,7l

Készülék szín

Garancia

1 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között